Arama sonuçları: *

• Users: nihatcebi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nihatcebi

Yardım Kaliteli Oversize Tişört Önerisi

Dostlar selam, yaz için tişörtler almayı planlıyorum, kaliteli pamuklu oversize tişörtler almak istiyorum fakat düzgün bir yer bulamadım. Önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
  2. nihatcebi

Yardım 899 TL'ye A101'deki Pierre Cardin Erkek Bakım Seti Alınır mı?

Dostlar 26 Aralık'ta A101'e Pierre Cardin Erkek Bakım Seti geliyor. Akakçeden baktığımda normalde fiyatı 1k civarı. Ayrıca suya dayanıklı olması daha da ilgimi çekti. Sizce alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi bir alternatif var mıdır...
  3. nihatcebi

Masa kolisi nerden bulabilirim?

Arkadaşlar masamı kargolayacağım fakat 160cm uzunluğunda olduğu için boş masa kolisini nerden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  4. nihatcebi

Dualsense PC için USB Bluetooth Adaptör Önerisi

Selamlar dostlar başlıkta belirttiğim gibi ps5 dualsense gamepadim var fakat masaüstü bilgisayardan bir süreden sonra type-c ile uzaktan oynamak zor olduğu için bluetooth adaptör almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bluetooth 5.0 ve üstü bir model var mı? ve menzili biraz uzun olursa çok iyi olur.
  5. nihatcebi

Migros Yemekte Canlı Yardıma Bağlanabilen Var mı?

Dostlar ne zaman migros yemekten sipariş versem ve siparişim geciktiği için siparişimi iptal etmeye çalışmak istesem hiçbir zaman müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Bu benlik bir sorun mu yoksa gerçekten bağlanan var mı? Yemeksepeti, Trendyol, Getir'den daha çok işliyo olsa gerek ki hiçbir...
  6. nihatcebi

BIOS CPU Fan Soğutucu Hatası

Dostlar resimde gördüğünüz gibi bir hata veriyor. Biostan Ignore seçeneğini seçince hata vermeden açılıyor ama en düşük seçenek olan 200 RPM seçeneğini seçince bile bu hatayı veriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Bir de CPU Fan kısmında gözükmüyor, sıvı soğutucu doğru takıldı arkadaşlar. Sıvı...
  7. nihatcebi

İnceleme GameBooster 280HZ 1MS IPS Monitör İncelemesi

Selamlar, Başlıkta da belirttiğim gibi herkesin merak ettiği, fiyatı ucuz olduğu için almaktan çekindiği bu monitörü cumartesi sabahı 4199 TL'ye sipariş ettim. İlk başlarda bu monitörün anlık indirime girdiğini düşünmüştüm fakat gördüğüm kadarıyla 1 haftadır İTOPYA'da bu fiyata satıldığını...
  8. nihatcebi

SSD Aldım Fakat Hız Değerleri Düşük mü?

Arkadaşlar merhaba, hepsiburada üzerinden MLD 240GB Sata SSD aldım okuma hızları 560-540MB/SN yazıyor fakat CrystalDiskMark testi yapınca böyle bir sonuç alıyorum. SSD'ye Windows kurulu acaba ondan dolayı mı bu kadar düşük hız veriyor yoksa bu değerler normal değil mi bilemedim. İade etme şansım...
  9. nihatcebi

SSD Aldım Windows 10 Kuramıyorum

Merhaba dostlar Hepsiburadadan yeni bir ssd aldım ve format atmak için usbye ISO dosyasını rufusla yazdırdım. Yazdırmadan önce harddiskteki sistemi de sildim ve hem harddisk hem de ssd sıfır hale geldi. USB ile boot menüden kurulum yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum. Bu hatayı her...
  10. nihatcebi

Rampage RM-344 Aldım Fakat Mini HDMI Girişim Var

Merhaba arkadaşlar, bugün 2. el rampage rm-344 modelini aldım. Aldığım kişi bana HDMI kablosunu verdi fakat benim ekran kartım Asus GTX 560 SE, HDMI girişi yerine galiba mini HDMI destekliyor. Bu yüzden HDMI to mini HDMI kablosu alacağım fakat bundan 144Hz alabilir miyim bilmiyorum. Yardımcı...
Geri