Arkadaşlar rtx 3060 li sistem toplamak istiyorum alıcam ama işlemcisine karar veremedim genelde oynadığım oyunlar pubg, csgo, valorant, rekabetçi oyunlar fps düşüklüğü pek istemiyorum 16 gb da ramim olucak hangisini tercih etmeliyim ?
ASUS GTX 980 ekran kartım var temizlik için çıkarmıştım. Güç ışıkları her türlü yanıyordu beyaz olarak fakat temizledikten sonra kabloları takmayı unutup pcyi çalıştırdım doğal olarak hata verdi. Geri kabloları takıp çalıştırdığımda ise ışıklar yanmıyordu ve hala yanmıyor. Sorun olmuş olabilir mi ?
Merhaba iyi günler herkese
Geçen gün internetim kesildi ve türktelekomu aradım yapamadılar. Arıza kaydı oluşturdum ertesi sabah geldiler. Geldi internetim fakat TR serverlarında önceden 20-25 ping alırken artık 40-45 alıyorum. Napabilirim bunun için bir tavsiyeniz var mı ?
Yeni sıfır olarak r5 2600x aldım ve sorunum yoktu fakat yeni farkettim 3.60ghz temel hızı ama oyunu açınca falan 3.94 falan oluyor boştayken de 3.10-.350 ghz lerde çalışıyor normal değil galiba nasıl düzeltebilirim.
Merhaba iyi akşamlar. 2. el olarak bugün gtx980 aldım ve hiç bir sıkıntısı yok çok iyi çalışıyor. Fakat boştayken sıcaklığı 50-60 arası oluyor. Ama oyunu açtığımda ise 60-70 arası oluyor 70den yukarı çıkmıyor. Değerler normal mi sizce ?
GIGABYTE A320 S2H anakartim var ve r3 2200g islemcim var i5 10400f islemci almayi dusunuyorum. Degistirsem herhangi bir sıkıntı olur mu ? Simdiden tesekkurler