Arama sonuçları: *

• Users: YusufYAREN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

!! PUBG Crash SORUNU

Oyunu duo oynuyorum solo oynuyorum herhangi bir problem yok fakat ne zaman arkadaşlarımla squat oynamaya çalışsak her defasında crash yiyorum. Dosya bütünlüğünü doğruladım dosya silip tekrar kurdum fakat düzelen bişey olmadı bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ? Teşekkür ediyorum şimdiden.
  2. Y

ASUS DUAL RTX 2070 8GB EVO FAN SORUNU

Merhaba Arkadaşlar, Ekran kartım yük altında çalışırken hiçbir sıkıntı yok performans bakımından da, ses olarak ta fakat kart yük altında değilken 1. fanı videoda göreceğiniz gibi ses çıkarıyor ve ses çıkarmasının nedeni arada bir yavaşlayıp hızlanıyor. Videoda dikkatli izleyince fark ediliyor...
  3. Y

ASUS DUAL RTX 2070 Ekran Kartından Gelen Ses

Merhabalar arkadaşlar. ASUS Dual RTX 2070 ekran kartım var ve linkte belirttiğim gibi bir ses geliyor. Fanların tekini durdurduğumda ses kesiliyor. Ama normal rutin çalıştığında aynı ses yine geliyor. Afterburner ile fan performansını arttırınca ses yine kesiliyor. Ben pek bir şey anlayamadım...
  4. Y

Yardım Oyunlarda anlık takılmalar

Merhaba arkadaşlar Özellikle PUBG'de GPU performans yüzdesi anlık olarak düştüğünden dolayı oyunda ufak ama rahatsız edici takılmalar oluyor. FPS 110 120 lerde dolaşırken arada 60 70 lere kadar düşüyor. İnternette çok araştırdım ama konuyu çözüme kavuşturamadım. Oyun işlemciye çok yük bindirip...
Geri