Arama sonuçları: *

• Users: furkanmage
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

CoolerMaster CH321 mi Yoksa Razer kraken x usb mi almalıyım?

Bütçem 600 700 civarlarinda ve ikisi arasinda kaldım sizce hangisini almalıyım? 1660078439 konu hakkinda bilgisi olan yazarsa cok sevinirim cok arada kaldim baska kulaklik oneriside alabilirim.
  2. F

RX 6500XT + İ3. 10105F SİZCE ALİNİR Mİ BU SİSTEM?

Merhaba arkadaşlar sistem görselde ki gibi ve 7000TL gibi bir fiyatı var 2 aylık sistem gamegarajdan alinmis. Sizce değer mi şuan ki piyasada?
  3. F

KING3 SİSTEMİNİ ALABİLEN OLDU MU?

Gercekten merak ediyorum alabilen oldu mu diye çünkü son hızda halletmeme ragmen her seyi site ödeme secure kisminda hata verdi 3 defa ve alamadim?
  4. F

RAMPAGE MONİTOR RENK DONGUSU

Merhaba arkadaslar rampage RM-344 Monitorum var renk döngüsüne giriyor displayport kablosunu bastirinca geçebiliyor ama tekrar oluyor birakinca kablo degisikligi yaptim fakat sorun devam etti sizce yuvada mi bir sorun var
  5. F

RTX 2060'LI ikinci el bu sistem alınır mı sizce?

Monitorle birlikte 9000TL'ye anlastik arkadaslar gidip testlerini yapicam bizzat 7 aylık sistemmiş garanti kutu fatura duruyormus ne dusunuyorsunuz?
  6. F

R5 2600 + GTX1660 Super sistem alınır mı sizce?

Resimde özellikleri mevcut arkadaşlar monitorun markası James Donkey hepsi vatandan alinma 7 8 aylıkmış bana fiyatı baya uygun geldi monitor dahil fiyatı "8000" TL. Testlerini yaptiktan sonra sizce almaya deger mi goruslerinizi bekliyorum
  7. F

9k bütçe monitor dahil sistem onerisi

Baslikta belirttigim gibi 9k butcem var monitor ile birlikte bir sistem dizmek istiyorum. İşlemcimi yüksek tutmak benim icin öncelik cünkü valorant cs tarzi oyunlar oynuyorum ve işlemci daha fazla etki ediyor bu oyunlarda yinede önerilerinizi her şekilde bekliyorum.
  8. F

Molecule argon ms sistem nasil sizce?

Selamlar beyler linkteki sistem psu degistirip alinir mi sizce? https://moleculepc.com/urun/argon-ms/
  9. F

sizce bu sistem ne kadar eder?

Özellikleri ek resimde paylastim sistem 6 aylik ve kutulu faturali goruslerinizi almak istiyorum.
  10. F

10K Bütçe laptop önerisi rica ediyorum

Basliktada belirttigim gibi arkadaslar 10k bütcem var ve laptop almam gerekiyor performansa önem veriyorum ayni zamanda isinma ve kronik sorunlardan kaciniyorum bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim
  11. F

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ RİCA EDİYORUM

Bütce 7000 arkadaşlar 1660süperli dusunuyorum fakat zor gibi duruyor suan bu fiyata var mı sizin önerebilceginiz şuan iyi fiyatta olan hazir sistem?
  12. F

Yardım BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

Değinecegim 2 konu var arkadaslar birincisi işlemcim görev yoneticisinde 3,98 sabit kaliyor fakat oyunda resimde gordugunuz degerler var herhangi anormal bir durum var mi? ( Dosya ekle yapmayi denedim resimler icin fakat boyut buyuk dedi link biraktim o yuzden ) İşlemci: i5 10400f...
  13. F

RTX 2060 Mining Yapmaya Değer mi?

Arkadaşlar tek ekran kartıyla şuan mininge baslamaya deger mi sizce yorduguma deger mi yani? Gelir durumlarini pek bilmiyorum.
  14. F

RTX 2060'LI EKRANLI 2.EL SİSTEM

Arkadaşlar sistem yukledigim resimde, monitorun tam marka model •LENOVO G27C-10 27”165Hz 1MS(MPRT)CURVED Freesync OYUNCU MOTÖR bütün ürünler vatandan alinmis olup 2 ayliktir kutu fatura garantisi duruyo hepsinin yaninda klavye mouse kulaklikta var ama onlarin onemi yok diye yazmadim fiyat:9000...
  15. F

Ryzen3 3100 vs Ryzen5 3500

Oyun için bir hazır sistem alıcam fakat arada kaldım +300TL farkla r5 3500 deger mi sizce dostlar bununla birlikte kullanicagim ekran karti 1660s olucak
  16. F

HAZIR SİSTEM INVENTUS HAKKİNDA

Arkadaşlar hazir sistem alacagim fakat hazir sistem alinca kutuları gelmiyormuş normal mi bu?
  17. F

Oyuncu kulaklığı önerisi lütfen

Max bütçe 200 arkadaşlar. Mikrofonu cizirti yapmayan uygun butceli var midir?
  18. F

Bir ürün satarken müşteriye fatura vermek şart mı?

Arkadaşlar anlatmak istediğim; Mesela bir sistem aldiniz belli bi siteden ve o sistemi parca parca saticaksiniz hiç kullanmadan, ama aklima takilan soru mesela ekran karti için faturayla birlikte garantisi ne varsa verdiniz, işlemci için satarken sadece garantisini vermek yeterli olur mu? Yani...
  19. F

2. EL BİLGİSAYAR VEYA DONANIM ALIRKEN HANGİ TESTLER YAPILMALI?

Letgo'dan kasa alıcam fakat bildiginiz uzere mining olayları veya güven meseleleri var dikkat edilmesi gereken durumlar nedir? Hangi testler yapilmali ozellikle mining kontrolu adina?
  20. F

LETGO - 2.EL 2 AYLIK RTX 2060'LI SİSTEM

Arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi aradım konuştum diledigin gibi gelip testlerini yapabilirsin dedi ısı degerlerine bakarız dedi. Zamanı olmadigi icin satiyormus telefon alicakmis ayni zamanda hatta varsa takas dusunebiliriz vesayre dedi neyse geçiyorum bunları. Sistem 2 aylık yukledigim...
Geri