Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Çözüldü✓ Kaft Çanta Kullanan Var Mı?

Dostlar selam, Yıllardır kullandığım sırt çantamdan artık bıktım ve hem tarz hem de kullanışlılık açısından iyi bir çanta arayışındaydım. Karşıma kaft firması çıktı. Ürünleri biraz pahalı ancak güzel. (Bu ürün 1.900₺) Kullanım yerim ise; Yüksek lisansa başladım. Haftada 2 kere okula gideceğim...
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Monitör Üstü Işık Kullanan Var Mı?

Dostlar merhaba, Xiaomi monitör üzeri ışık çıkarmış, ben daha yeni gördüm. Göze değil de masaya vuran bir ışık ve uzaktan kontrolcüsü ile hem ışık şiddetini hem de sıcaklığını değiştirebiliyoruz. Bu ya da benzer bir ürün kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Soğutucu Tavsiyesi İstiyorum

Dostlar merhaba, Şuan PC'de kullanılan i3 10100f işlemci mevcut. Ancak ileriki dönemde AM5 sistem toplanmak isteniyor. Bu yüzden hem soket 1200 intel hem de AM5 soket destekli bir kule tipi soğutucu arayışındayım. Bu bağlamda gözüme AK400 ilişti. Sizin öneriniz ne olur? Eğer iyi bir soğutucu...
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

DDR5 İş İçin Toplama Tavsiyesi

Dostlar merhaba, İşyerinde kullanılmak üzere DDR5 bir sistem dizip kafamda bundan toplam 3 adet almak var. F/P uzun ömürlü olsun diye DDR4 kullanmak istemiyorum. Önerilerinize açığım, düzeltmeler olarak ne önerirsiniz? Kafamda kabaca 7500f + ARC B580 ikilisi üzerine kurulu bir sistem var. Yanına...
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Forza Horizon 5'e Giremiyorum

Dostlar eskiden gayet oynayabiliyordum oyunu ancak artık girerken oyun verileri bulut verisiyle eşleşmiyor hatası veriyor. Eşitlemeyi durdur deyip oyuna tıklasam bile oyun içi bu hatayı alıyorum ve hiçbir şekilde giremiyorum. Xbox üzerinden oynuyorum. Oyunu silip baştan yükledim sorun aynı
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

7.000TL'ye Bu Monitör Alınır Mı?

Dostlar bütçeye uygun bu monitörü buldum, sizce nasıl? Bu fiyata önerebileceğiniz başka monitör var mıdır? https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Delta Force Hakkında

Dostlar 2 hafta önce kayıt yaptım hem steam hem de kendi sitelerinden ancak bana hiçbir mail gelmedi oynayabilmem için. Bu oynayanlar nasıl oynuyor? Bir yerlerden key mi buluyor? Ben nasıl oynayacağım
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

BF1 İçin Nasıl Dosya Aktarımı Yapacağım?

Dosltar ben oyunun normal sürümünü EA üzerinden oynuyorum. Ancak indirimde revolutions sürümünü steamden aldım ancak 2 servis birbirini görmüyor. Ben Steam'in de oyunu görmesi için ne yapacağım?
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Yeni Tasarıda Bu Takılır Mı?

Dostlar Amazon.com'dan bu ürünü sipariş edersem herhangi bir gümrük problemi veya ekstra bir vergi ile karşılaşır mıyım?
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

📡 Amatör Telsizci Belgesine Sahip Kimler Var? 📡

Dostlar bu belgeye sahip olan kaç kişi var, bir daha ne zaman sınav zamanı açılacak sizce? En son 2024/Mart ayında sınava alma işlemi yapılmış KEGM tarafından duyurularda. Ancak o sınavın başvurusunu kaçırdım. Yeni dönem başvurusu tahminen ne zaman olur bilen var mı?
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

8k Bandında Hangi Telefonu Önerirsiniz?

Liseye yeni geçen biri için 4 sene idare edebilecek bir telefon arayışındayım. 2 adet model gözüme çarptı. Realme 10 ve A15. Siz başka bir alternatif önerebilir misiniz?
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Forza Horizon 5'e 500₺ Verilir mi?

Dostlar daha önceden 1 seneye yakın ben bunu game pass ile oynadım ve oyunu bitirdim çoğunlukla. Ancak araba sürmekten ve bu oyunu oynamaktan zevk alan biriyim. Game Pass 150₺olunca iptal etmiştim. Şimdi save'im de var diye tekrar alasım var ancak kararsızım. Yeni oyunu bu sene içinde gelecek...
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Mühendislik İçin Hangi Laptop Alınmalı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuf-fx507zc4-hn104w-core-i7-12700h-i%C5%9Flemci-16gb-ram-512gbssd-rtx3050-ekran-kart%C4%B1-15-6-w%C4%B1n11-gaming-laptop-1228101.html...
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

30k'ya Kadar Hangi Sistemi Önerebilirsiniz?

Dostlar 25-30k arası oyun için kullanılacak bir kasa olarak ne önerirsiniz? Bu kasayı buldum, sizce daha f/p bir şey bulunabilir mi?
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

İos Geçici Olarak Titreşim Kapatma Mümkün Mü?

Dostlar ios cihazım var ve sessizde kullanıyorum sürekli. Ancak sessizde bile olsa titreşim aktif. Bu gerek ofiste gerekse de okulda kulak tırmalayıcı oluyor. Ama kapatmak da istemiyorum titreşimi çünkü dışarı çıktığımda da lazım oluyor. Rahatsız etme özelliğini açarsam da bu sefer hiçbir mesaj...
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bu hata nedir? Nasıl silebilirim?

Dostlar, ofiste kullandığımız bir PC var ve iş gereği bir dosya indirme işleminde her seferinde bu uyarıyı veriyor. Bu uyarıyı vermemesi için çeşitli bir sürü şey sildim ancak bu uyarı hala devam etmekte. Hangi butona basarsam basayım her seferinde tekrarlanıyor. Bunu nasıl silebilirim? Data...
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

1-1,5k'ya VDSL modem önerebilir misiniz?

Dostlar merhaba, Bende eskiden Asus AC750 modem vardı. Yakınlara bir şimşek çaktıktan sonra bu bölgedeki tüm modemler arızalandı ve benimki de yandı. Ben de idareten Görseldeki modemi kullanıyorum 1 senedir falan. Ancak son birkaç aydır sürekli bir kesinti falan yaşıyorum, paket kaybı...
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Word Dosyamda Bir Tuşla Bu Şekilde Oldu, Nasıl Geri Alırım?

Dostlar ödev hazırlamaktayım. Yazıma devam ederken bir anda her sayfam birbirine karışıp tek sayfa benzeri bir şey oldu. Neye bastım bilmiyorum. Ctrl + Z kombinasyonunu denediğimde yazdığım yazılar geri alınıyor ama bu sayfa düzeni değişmiyor. 1702928416 Sorunu çözdüm Görünüm kısmından web...
Top Bottom