Arama sonuçları: *

• Users: PenguReis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PenguReis

Öneri Ders için F/P tablet önerisi

Pek bi isteğim yok açıkcası, 2-4 sene götürücek bi tablet lazım olabildiğince fiyat performans ve beni bu süreçte üzmeyecek kitapların pdflerini falan rahatça kaldıracak bi tablet arıyorum. İçinden kalem çıkarsa fazlasıyla güzel olur. YKS için istiyorum bu arada Max 7k
  2. PenguReis

Samsung NX2000 vs Canon EOS 2000D

Fotoğrafçılığa Video çekmeye başlamak falan istiyorum, kamerayla yapmak istiyorum ama bütçem biraz kısıtlı. Aynasız kameraların daha iyi olduğuyla alakalı falan bir ton video izledim. Hani şu DSLR devri yakında bitecek tarzda olanlardan. Sonuç olarak bi kamera almak istiyorum bu kamerayla...
  3. PenguReis

Öneri 17TL'ye Steamde İndirimde Oyun

Steamde 17,72TL kaldı ne alabilirim oyun olarak sizce? Bu gece oyun oynamak istiyorum yarın para yükleyeceğim 1688071746 Stardew Valley Düşündüm bi
  4. PenguReis

Öneri ANKET Oxygen not included vs Kingdom and castles

Steamde 25tl bakiye kalmış ayın 28ine kadar bekletmek istiyorum ama bu oyunlarda indirime girmiş ikisinden birini seçecek olsanız hangisini seçersiniz?
  5. PenguReis

Öneri En F/P Direksiyon Seti

En fiyat performans direksiyon seti nedir? şuan bütçe oturtmadım ama gelecek aya düşünüyorum ona göre bütçe ayarlayacağım ets2'de assetto corsa'da iyi hissettirecek bişeyler arıyorum
  6. PenguReis

ETS2 30Fps Sabitlendi

Ets2'de 75fps ortalama alırken iç kamerada 30fps dış kamerada 45-60fps görüyorum Acer Nitro5 AN515-44 GTX1650 R5 4600H 8Gb Kingston 3200Mhz Ram Çözdüm Arkadaşlar config dosyasını silip oyuna tekrar girince düzeldi. (Developer console açmak için config dosyasını kullanmıştım ondan heralde ya...
  7. PenguReis

Öneri Logitech G305 Skatez

Logitech G305 mouse kullanıyorum mouse içini açmak isterken skatezleri baya öldürdüm Bayram harçlıklarıyla skatez alacağım ne önerirsiniz? Şuan bunu düşünüyorum:https://wraithesports.com/products/hoverpads-for-g305
  8. PenguReis

Dolap sabitlerken dübel kullanılır mı

Dolabı duvara sabitlemek için L aparatlar dan aldım fakat duvara sabitlerken dübel atmam lazım mı?
  9. PenguReis

Öneri 50" Televizyon Önerisi

Depremden çıktık toparlanmaya çalışıyoruz televizyon kırıldı malesef Vestel'in bir modeliydi 50" Evi tamir ederken falan diye para kalmadı gelecek aydan en fazla 7500-8000 gibi bi bütçe çıkarabiliyorum internetten sipariş veremiyorum ne yazıkki Televizyon özelliklerinin çok iyi olmadına gerek...
  10. PenguReis

Logitech G305 Mod/Switch

Logitech G305 bir mousem var ve sağ tıkı çalışmıyor içini açacağım tornavidam eksik bu ay ayarlamaya çalışacağım içini açmışkende switchlerini değiştirmek istedim çok ses çıkarıyolar akşam evdekileri rahatsız ediyor ne önerirsiniz sessiz switch olarak? switchler için sadece sağ ve sol yeterli
  11. PenguReis

Aşırı ucuz oyun/program önerisi (Kısıtlamayı açmak için)

Steam hesap kısıtlamam 4.93 dolarda kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor bu kadar düşük bir bütçeyle oyun/program lazım çözebilir miyiz? En başta aklıma soundpad geldi
  12. PenguReis

Assetto Corsa İndirim Steam Bahar İndirimleri

Assetto Corsa şuan steamde 32TL Steam'in ilkbahar indirimini beklemek mantıklı olur mu? Bu oyun indirime girer mi? Oyun: https://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/ İndirim Ayın 16'sında başlıyormuş Kaynak: https://www.haberler.com/gamegar/steam-indirimleri-ne-zaman-15150508-haberi/
  13. PenguReis

Kron xc 75 27.5 jant iç lastik

Arka lastik trafikte patladı bi tane dangoz camdan yere raptiye attı gözümün önünde lastik tamamen söndüğünden 2 tarafıda patlatmış yama tutmaz dedi usta iç lastik almalıyım önerebileceğiniz var mı? Bisiklet; Kron xc 75 Hidrolik Fren (2200TL)...
  14. PenguReis

Öneri 8000-9000 TL bandında telefon önerisi

Telefonum bozuldu bütçemi 8000TL bandında olacak kadar çıkartabilirim 10k geçmemeli kamerası güzel olursa iyi olur mobil oyuncusu değilim zaten ama arada bir CR/COC falan giriyorum birde Indie oyunlar falan önerebileceğiniz var mı? Ben buna bakıyordum...
  15. PenguReis

Öneri 6000 TL fiyat performans telefon

Telefonum bozultu 6000TL bütçem var f/p kamerası iyi telefon olursa iyi olur zaten mobil oyuncusu değilim ara sıra CR/COC falan giriyorum birde durakta vakit geçirmek için indie oyunlar oynuyorum bütçe kısıtlı ama daha yükseltemem max 6200 olur Baktığım bi bu var...
  16. PenguReis

Uygun Fiyatlı Bisiklet Pompası

Kron Xc 75 bisikletim için pompa alacağım çevredeki neredeyse bütün petrollerin hava basma makineleri ya bozuk ya da başlığını çalmışlar bir poliste görmüştüm elektrikli pompası vardı önerebileceğiniz var mı kaliteli bir şey için bütçe yükseltebilirim
  17. PenguReis

Öneri 16 yaş altı 125cc motor

Bir motor almak istiyorum A1 ehliyet alacağım üstüne hangi motoru alayım hiçbir motor tecrübem yok ama kuzenimin motoru var onda alıştırma yaparak öğrenirim diye düşünüyorum 50K'ya kadar bütçem var 1659209484 Benzin tüketimi de önemli bu arada çok uzun yol yapmam ama arada belki
  18. PenguReis

8.Sınıf Geçişte Alınması gereken kitaplar

8.sınıf'a geçeceğim Türkçe için paragraf Matematikte konu anlatımı vs test Fen'de konu anlatımı ingilizcede test (zor olabilir) İnklap'ta konu anlatımı Ve genel tarama testi vs lazım Lazım önerebilecekleriniz? (Acelem vardı hızlı yazdım o yüzden detay veremedim kusra bakmayın :( )
  19. PenguReis

Yardım Xbox Gamepass Road 96 Türkçe Yama (Repost)

Arkadaşlar xbox gamepass'e Road 96 gelmiş havada kaptım Türkçe yama lazım SÜRÜM: 1.0.24.0 (Konu başlığına Repost 'yazmamın sebebi Road 96 Xbox Türkçe Yama' adlı konumun Kadir_1987 adlı kullanıcı tarafından kirletilmesidir ondan dolayı yeni konu açma gereksinimi duydum ve başlığa report yazdım :)...
  20. PenguReis

Yardım Road 96 Xbox Türkçe Yama

Road 96 xbox gamepass'e geldi ve bende kaptım ama türkçe yama lazım Hakan Ayaş'ın yaptığı yama çalışmıyor lütfen atmayın (versiyon 1.0.24.0)
Geri