Arama sonuçları: *

• Users: kepenss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Öneri Samsung S25 FE aldım, kılıf ve ekran koruyucu önerisine ihtiyacım var.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kılıf ve ekran koruyucuya ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Ek olarak adaptör de önerebilirsiniz, teşekkür ederim.
  2. K

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi s25 fe almayı düşünüyorum. Vatanbilgisayar da şuanda fiyatı 31.5. Fibabanka ile de 3 taksit oluyor o yüzden bu telefona yönelmeyi düşündüm. Maks bütçe 30-31 olarak düşünebiliriz. Bu fiyata başka seçenek var mı? Yoksa al-geç der misiniz? Ek olarak kutu...
  3. K

Almanya'dan ps5 alınır mı? Link içeride

https://www.saturn.de/de/product/_sony-playstationr5-digital-edition-slim-bundle-mit-zweitem-dualsensetm-wireless-controller-2917490.html Beyler bu ps5 alınır mı? 400 Euro fiyat nasıldır? İyi mi kötü mü? Yardımcı olabilir misiniz? Arkadaşım orada rica edersem getirebilir.
  4. K

100 bin bütçe ile hazır kasa lazım aciliyeti var

arkadaşlar selamlar, 80 bin bütçe var 2-3 yukarı oynayabilir sıkıntı yok. En mantıklı ne seçenekler var şuanda? bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  5. K

Sporda giymek için eşofman ve t-shirt bakıyorum öneri lazım

Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar, eşofman ve üst (t-shirt) vs lazım, uyguna kullandığınız ürünler var mı? Ne önerirsiniz? Çok pahalı bir şey aramıyorum. Kıyafet başı 300-400 maks iyi olacaktır.
  6. K

Öneri 23-24 inch monitör önerisine ihtiyacım var. dik kullanılacak

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dik kullanılacak bir monitöre ihtiyaç var, hz 165-180 felan olsa kafidir. Önerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim. bütçeye 6-7 maks diyelim.
  7. K

Öneri Telefon önerisine ihtiyacım var, telefon özelliklerinden hiç anlamıyorum.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi telefon önerisine ihtiyacım var, bütçe maks 20-25k diyebiliriz. Bu fiyat bandına göre hangi modellere bakmam gerekir? Depolaması güzel olsun, beni 3-5 sene idare etsin istiyorum. Bir iki de güzel fotoğraf, video alsa yeterlidir. Modelleri öğrenip takip...
  8. K

9800x3d ile sistem kurmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar selamlar, 9800x3d ile sistem kurmak istiyorum. Bütçe 80-90k diyebiliriz. Yardıma ihtiyacım var. Ben bakındım ama hazır sistem olarak pek bir şey bulamadım.
  9. K

Servisten ekran kartı değişimi geldi ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, inno3d 4070 Super twin modeli vardı sorun var diye servise gönderdim ve değişim onayı geldi. Ellerinde aynı model olmadığı için bana palit 4070 Super jetstream oc önerildi, alternatif da bulunmuyor. Seçmesem sanırım ücret iadesi yapacaklar. Ne yapmalıyım ? Aynı model olmadığı...
  10. K

Oyunlarda CPU kullanımı yüksek GPU kullanımı düşük yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır varolan ama çok dikkate almadığım bir konuydu ama artık biraz yordu. 2k Çözünürlükte oynamama rağmen Pubg & Cod & BF6 gibi oyunlarda karşılaştığım ve fark ettiğim ( elbet başka yerlerde, oyunlarda da vardır ama fark ettiklerim bunlar) bir darboğaz sorunu ile...
  11. K

BF 6 Ekran kartı ve işlemci değerlerimi beğenmedim. Sizce nasıl?

4070 super ve 7500f kullanıyorum, ekranım 2k, kullanımlar niye bu şekilde acaba? ekran kartının bakımı yapılmadı sıcaklığı biraz yüksek onun farkındayım. ama cpu %100 ekran kartı %80-90 takılıyor. garip geliyor. ayarlar ultra.
  12. K

Ikinci el 4070 super ne kadar eder? 5000 super serisi ne zaman gelir?

Merhaba arkadaşlar ekran kartım 4070 super inno3d, satmak istiyorum ve 20k fiyat yazdım iyi midir? yerine ne alabilirim? 5000 super serisi ne zaman gelecek bilgi var mı?
  13. K

7500f ısı problemi için soğutucu değiştirmek istiyorum

Arkadaşlar normalde bu dereceleri görmüyordum. Oyunlarda 70-80 takılıyordu, bilgisayarı memlekete kargoladıktan sonra şuan oyunlarda 95 derecelerde geziyor. Aktif bir hava soğutucu kullanıyordum ama muhteşem değildi tabi ki. Yeni bir hava soğutucu alıyım diyorum. Ne önerirsiniz? Bir sıkıntı var...
  14. K

Yaz aylarında bilgisayar için kulakiçi kulaklık önerisi lazım

Yaz aylarında BİLGİSAYARDA kullanmak için kulak içi kulaklık önerisi lazım arkadaşlar. Kulaküstü kulaklıklar sıcaklarda çok yoruyor. Yardımcı olabilecek var mı? Bütçe 1500-2000 maksimum.
  15. K

4070 super ekran kartı kullanımı, dereceler iyi mi?

Black ops 6 oynuyorum. inno3d rtx 4070 super ekran kartı var. Kullanımlar bu şekilde sizce iyi mi? Ek olarak Ekran kartım %97 üstüne hiç çıkmıyor bu bir problem teşkil eder mi? Ekran kartı sıcaklığı 72-77 civarlarında takılıyor, işlemcide 58-61 civarında takılıyor. yorumları bekliyorum. Ekran...
  16. K

Gulikit kk3 Max alınır mı?

Gulikit kk3 Max alınır mı? Fiyat olarak 2600-2700 bandında bir gamepad sizce alınır mı? Gaming.gen satıyor. Kullanan varsa nasıldır? Bu fiyat skalasında daha iyisi ya da alternatif ne vardır?
  17. K

Ekran kartı Furmark ve kullanımıyla ilgili problemler/sorular

Ekran kartım oyunlarda dalgalı olabiliyor, kullanımı sürekli %90 üzerinde gezmiyor. kimi zaman 60-70'e düşüyor bunun bir sebebi var mıdır? 2k monitör kullanıyorum, bir de yan yan monitör var. furmark testlerim bu şekilde çıktı. Bir test 2k, diğeri 1080p
  18. K

İnternet sağlayıcı önerisi lazım

Evimde türk Telekom 1000mbps hat var, hangi firmadan internet almam daha uygun olur ? Yardımcı olabilir misiniz? Tavsiyeleri nedenleri ile de biraz açıklarsanız çok sevinirim. En uygununu bulmaya çalışıyorum, 200+ uyguna olursa öyle bağlatmak istiyorum
  19. K

LG 27GR75Q-B vs MSI 27" G272QPF E2

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Neden? Bu bütçede daha farklı öneriniz var mı?
  20. K

2K Monitör almayı düşünüyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar 2k Monitör almayı düşünüyorum. Amazon üzerinden olabilirse daha iyi olacaktır. İndirimim felan mevcut. Ama ille de oradan olsun diye bir kaide yok. En F/P olanlara bakabiliriz. Bütçe olarak 7-8 hadi maks 9 ama 9 bine çıkmak zor olacaktır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de...
Geri