Arama sonuçları: *

1. -Akın Taşkan-

30k Diz üstü Önerisi, Acer Nitro v15

30k üstü diz üstü tavsiyesi lâzım, azami 33k falan olur çok bütçeyi aşamam. RTX 4050, 16GB Ram, mümkünse 1TB değilse 512GB m2 SSD aradığım hususiyetler. Olabildiğince ince ve taşınabilir bir şey arıyorum. Lenovo Loq bu açıdan beni aşırı tatmin etti ama kronik ana kart yanma problemi varmış...
  2. -Akın Taşkan-

6600 XT Sürücü Problemi, Ekran Donuyor

Donduktan sonra bu mesajı alıyorum, sürücü güncellemeden evvel de oluyordu. Belki çözer diye son sürümü indirdim sanki azaldı gibi geliyor ama hâlâ yapıyor.
  3. -Akın Taşkan-

Minecraft Dünyayı Oluşturduktan Sonra Dünya Tipini Değiştirme

Minecraft Dünyayı Oluşturduktan Sonra Dünya Tipini Değiştirme - Her yer plains sorunu çözümü Eğer her yer plains ise yanlışlıkla dünya tipinden tek tipe seçmiş olmalısınız. Varsayılan tip de plains. Bunu çözmemiz lazım. Lazım olan uygulama: NBT editor 1) minecraft dünyamızın kayıtlı olduğu...
  4. -Akın Taşkan-

Çözüldü✓ RX 6600 XT Anlık FPS düşüşleri yaşıyorum

Yaşadığım sorun bu arkadaşlar: Sistem özelliklerim: R5 3600. ASUS Dual RX 6600 XT. 2x8 GB RAM. Corsair Spec Delta 550 watt PSU. Gördüğünüz üzere grafikler disko topu gibi. Ekran Kartı sürücüm: 27.11.2024 tarihli sürücü Furmark testim: Kartın asgari MHZ'sini yükseltme diye bir şey varmış...
  5. -Akın Taşkan-

Bilgisayarcıda ekran kartı nasıl test edilir

Bilgisayarcıya gidip bir sistem istesem ekran kartını takıp test etmek için ne kadar para ister ve çoğu izin verir mi? Bir de driver yüklemeye gerek var mı furmark için? Teşekkürler.
  6. -Akın Taşkan-

RTX 2060 satıp RX 5700xt almak

RTX 2060 + para verip RX 5700xt takaslayacağım. Kaç lira vermeliyim? Adama daha yazmadım bir şey sizden bilgi almak istedim. Tam modeller: Gigabyte windforce 2.0 RTX 2060 Asus Rog Strix AMD Radeon RX5700 XT
  7. -Akın Taşkan-

Toshiba satellite A200-1CR Alınır mı

Beyler 150 TL'ye buldum youtube açar mı alet, değer mi parasına? 1732140561 En kötü içindeki RAM fiyatını çıkarır diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
  8. -Akın Taşkan-

[verdim] Bedava Mafia 1 definitive edition veriyorum

Prime gaming'den gelen kod var, oyun bende olduğu için almak istemiyorum. Oyuna sahip olmayan birisine verebilirim. Lütfen suistimal etmeyin ve oyun sizde varsa veya oynamayacaksanız istemeyin.
  9. -Akın Taşkan-

İşlemci fanını sökmek için anakartı çıkarmalı mıyım?

Bir video izledim, videoda adam anakartın arkasından metal bir şey çıkardı. r5 3600 stok fanla kullanıyorum. Bende de bu plaka çıkacak mı? Anakartı kasadan sökmeli miyim? Teşekkürler
  10. -Akın Taşkan-

İşlemci Fanına yapışık gelen macun mu MX-4 mü?

Arkadaşlar ben işlemcime fan aldım. İçinde macunla geleceğini bilmediğimden bir de mx-4 aldım. Ama fan, zaten sürülmüş macunla geldi. Ben şimdi mx-4'ü açıp süreyim mi yine de? Yoksa hiç açmayayım mı? 0 macun yeni aldım. İşlemcim r5 3600, fan DARK Freezer x123
  11. -Akın Taşkan-

Taşınabilir Belleği 2'ye bölebilir miyim?

16 GB belleğim var. 2'ye bölüp bir kısmını kurulum, diğer kısmını normal bellek olarak kullanmak istiyorum. Mümkün mü? 1724881626 Aslında bölebileceğimi biliyorum ama bölmemin bir sıkıntı oluyturup oluyturmayacağını merak ediyorum.
  12. -Akın Taşkan-

R5 5600 + RTX 4060 26300 TL Alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/319915/blade-4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-white-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#reviews Fiyatı nasıl? İşlemciyi 5600 yapıp alacağım.
  13. -Akın Taşkan-

Lenovo ideapad Gaming 3 rtx 3050 alınır mı

https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad-gaming-3-82sb00kptx-ryzen5-7535hs-16gb-512ssd-rtx3050-15-6-fullhd-freedos-tasinabili-p-836378546 Bunu buldum ne dersiniz?
  14. -Akın Taşkan-

Ucuz ve Seyyar Dizüstü Önerisi

Küçük indie oyunlar oynatabilecek, aslen taşınabilirliği ve pil ömrüyle beni tatmin etmesini beklediğim bir dizüstüne ihtiyacım var. Zaten bir masaüstüm var oyun oynatabilecek. O yüzden oyunlarla derdim yok. Teşekkür ederim.
  15. -Akın Taşkan-

Üniversite EA 7.8k ne yazılır?

Tercihen İstanbulda sizin tavsiyeleriniz ne olur?
  16. -Akın Taşkan-

Temel Lise mezunları KPSS ortaöğretim sınavında hangi bölümlere başvurabilir?

Soru başlıkta. Hangi bölümü sevsem meslek lisesi mezunu alıyor.
  17. -Akın Taşkan-

HDD'min sağlığı nasıl?

Bilgisayarım inanılmaz yavaşladı ve işlemci-RAM kullanımım çok düşük. Eski bir bilgisayarım var. Sorun HDD olabilir mi?
  18. -Akın Taşkan-

Veri Tabanı Oluşturmak İstiyorum

Yazdığım programda girdiğim kelimeyi bir listeye dahil ediyorum. Daha sonra girdiğim tüm kelimeleri listede alfabetik olarak sıralamasını istiyorum. Bunda sorunum yok ama programı kapatıp tekrar açınca bu bilgilerin kalmasını istiyorum. Lakin elbetteki siliniyor, hafızasına bunları kaydetmiyor...
  19. -Akın Taşkan-

Windows 7'de iso yazdırma uygulaması önerisi

Windows 7 bilgisayarıma Linuks mint yükleyeceğim ama iso'yu yazdırmak için program bulamadım. Hep kullandığım rufus 8 ve üstünde çalışıyormuş başka ne önerirsiniz?
  20. -Akın Taşkan-

Garaj kapısı anahtarını kopyalama

Mavi anahtardaki bilgileri diğer boş anahtara aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Geri