Arama sonuçları: *

• Users: Tekila
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

HS 60 Pro vs Void Elite vs BlackShark V2 X vs TUF Gaming H7 vs Cloud Core 7.1

Hepsinin fiyatı birbirine yakın hangisini önerirsiniz neden ? Arada müzik ve film izlerim saf oyun performansı en büyük önceliği değil ama önemli.
  2. T

Crucial Ballistix Ram RGB ledleri hatalı çalışıyor/çalışmıyor

Bilgisayarıma format attım ve Dragon Center'ı yükledim bilgisayarın RGB'lerini Dragon Center üzerinden deiğiştiridğimde Ramler tepki vermiyor. Ramlerin kendi yazılımını indirince iyice sapıtıyor, donuyor farklı yanıyorlar. Daha önce bunu çözmüştüm Dragon Center üzerinden kontrol edebiliyordu...
  3. T

Sims 4 Tüm DLC'leri içeren paket hangisi ?

Steam'de indirime girmiş ama tüm DLC'leri içeren paket hangisi anlayamadım. https://store.steampowered.com/app/1222670/The_Sims_4/
  4. T

Eski bilgisayarıma ssd taktım Windows'u GPT mi MBR mi seçmeliyim ?

12/13 senelik bilgisayarım var windows kurmak istiyorum MBR mi GPT mi düzenini seçmeliyim ? UEFI modu olduğunu sanmıyorum . Windows 10 USB belleği oluşturdum ama boot edince işletim sistemi yok hatası aldım ben de 128 GB bir USB 'ye Windows 7 yazdırmaya çalışıyorum ama Rufus yazma tamamlandı...
  5. T

İncehesap Ürün İadesi Sebebine Ne Yazılır ?

Geçen hafta İncehesaptan 10600KF almıştım şimdi iade etmek istiyorum, kargodan gelen kutusunu hiç ellemedim. İncehesap iade kısmına şunu yazmış ; ''Lütfen ürünü geri gönderim sebebinizi detaylı olarak belitiniz'' bende biraz tedirgin oldum detaylı olarak belirtiniz yerine ne yazmalıyım ...
  6. T

Fotoğraftaki Ekran Kartının Isıtılıp Isıtılmadığını Nasıl Anlarım ?

İkinci el olarak fotoğraftaki ekran kartını almak istiyorum ama sanki sağ taraftaki lehimler bir garip duruyor gibi, kart fırınlanmış olabilir mi ?
  7. T

Geforce Now'da Oyunu Kendim İndirip Oynadım

Dün 3 aylık Geforce Now paketi aldım ve Wİtcher 3 oynamak istedim. 3 kere denememe rağmen Steam açılıyor ve oyun sayfasında yükle yazıyordu. Ben de sinirlernip yükle dedim ve gözlerime inanamadım 3 dakikada oyun indi ve oynamaya başladım, internet hızının fotoğrafını aşağıya bırakıyorum ( hesap...
  8. T

En ucuz Geforce Now artık Türkiye'de!

Bunun olacağını bekliyorduk ve oldu diğer ülkelerde de Geforce Now zamlandı.
  9. T

Prison Architect mahkumlar resepsiyondan geçmiyor

130 mahkum kapasitem var ama sadece 95'i dolu, yeni mahkum almak istediğimde giriş kısmında ya da resepsiyonda bekleyip açlıktan ölüyorlar. Nedenini anlaymadım yeni gardiyanlar aldım , gardiyan atadım, yolları rahatlattım, yasaklı bölgeleri kaldırdım ama yok kelepçeli bir şekilde bekleyip...
  10. T

6000 TL monitör hariç 1650S sistem toplama

1650S sistem toplamak istiyorum, 6000 TL bütçem var. Kafama uygun bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  11. T

Vatan'da RTX 3060'ın 8500 TL Olması

abah Vatan'dan RTX 3060 ekran kartı almaya gittim, şu an satış yapamayacaklarını söyleyip beni ilk sıraya aldılar. Biraz önce beni arayıp 8500 TL olduğunu söyleyip almam isteyip istemediğimi sordular, bende almadım tabii ki. Diyeceklerim bu kadar, artık diyecek bir şey bulamıyorum.
  12. T

2400'e 1660 Super Rog Strıx ve Firmaların Kazığı

Geçen hafta kuzenime x bir firmadan kasa topladım ve siparişi verdim, ekran kartı olarakta 1650 S rog modelini tercih ettik . 1 gün sonra bize dönüp ellerinde sipariş verdiğimiz kartın kalmadığını söylediler ve 100 TL fark ile daha alt model teklif ettiler (Rog yerine Tuf). o an siteye girip...
Geri