Arama sonuçları: *

• Users: bekiir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bekiir

Yeni bir blog sayfasında nelere dikkat edersiniz?

Merhaba dostlar, yeni bir blog sayfası açmayı planlıyoruz. Şuanda neden böyle bir konu açıyorsun, burayı kirletme git internetten araştır diyebilecek kişiler var (Buraya sormamın sebebi en hızlı şekilde doğru cevaplar alacağımı düşünmem). Yeni bir blog sayfasında nelere dikkat edersiniz? Keşke...
  2. bekiir

Sistemim Çok Isındı Ne Yapmam Gerekiyor?

Sistemimle basit bir oyun oynuyordum (Minecraft). Sistem çok ısındı test edeceğim programlar bilgisayara yüklü değil. Hangi programlar ile test edeceğim?
  3. bekiir

3060lı Hazır Sistem İle Mining Yapılır Mı?

3060lı Hazır sistemim ile mining yapabilir miyim? Yaparsam bilgisayarıma zarar verir mi? Kar'ım ne olur? Elektrik faturası fazla mı gelir?
  4. bekiir

BİOS ANA EKRANINDA KALDIM

Merhaba. Flash ile windows yükleyeceğim ama bios ekranında kalıyorum. Youtubedan bir sürü video izledim takıldığımız kısmı kolay ve hızlıca geçiyorlar. Bu ekranda kalıyorum. UEFİ seçeneğine tıklanmıyor. Sadece alttakini okuyor.
  5. bekiir

YARDIM! WİNDOWS 10 YÜKLENMİYOR.

Dostlar aşağıya fotoğrafları bırakıyorum. Ekran kartını taktım sistem çalışıyor. Üst kısımdan içinde sadece windows 10 olan flashi takıyorum. F11 basıyorum hızlıca ve beni aşağıdaki ekrana atıyor. Bu konumda ne yapmam gerek?
  6. bekiir

LG 27GL650 Monitör Alınır mı?

Arkadaşlar babam şuan mediamarkta abi şunu öneriyor alayım mı!?
  7. bekiir

Çözüldü✓ Ekran Kartını Takarken Çıt Çıt Sesi Geliyor

Dostlar. Kasayı yan yatırıp son kez öyle deneyeyim dedim (Babam gelmeden önce) Takmaya çalışırken çıt çıt sesi geldi. Sanırım anakarttan şuanda nasıl takmaya çalıştığımı göstereceğim. Bu durumda ittirirsem direkt olarak yuvasına oturur mu? (Anakartın üstündeki pim açık)
  8. bekiir

Sistemim Geldi Kurulumuna Cesaret Edemiyorum Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar sistemin 24 saatden daha kısa bir süre içerisinde elime ulaştı. Şuanda ekranım yok gün içerisinde alacağım ama bu ekran kartını ve ssdyi takarken kırılır mı tereddütü yaşadım. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum nereye nasıl yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.(Youtube videolarında...
  9. bekiir

XG2405 HDMI Kablosu Çıkar mı?

Dostlar bilgi almak için yazıyorum. Dün aldığım sistem bugün dağıtıma çıkmış. Hızlıca monitör almaya gideceğim mediamarkttan. Kutuların içeriğinde sadece monitör mü çıkıyor yoksa hdmı kablosu da çıkıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim
  10. bekiir

Hazır Sistemim Geldiğinde Ne Yapmam Gerek?

Sistem kargodaymış bildirimi geldi. Elime ulaştığında ne yapmam gerek?
  11. bekiir

Ev içinde internetin yerini değiştirebilir miyim?

Ev içinde internetin yerini değiştirmem için ne gerek? Değiştirirsem ne olur? Cevaplarsanız sevinirim. (Turkcell Superonline)
  12. bekiir

Mastory 5T10- RTX 3060 İçin Ekran Önerisi

Bu sistemin yanına hangi ekranı alabilirim? Ve nasıl sorunlar ile karşılaşırız? Ben Viewsonic XG2405 düşünüyorum. Linkini bıraktım. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-xg2405-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,581327945.html
  13. bekiir

MASTORT 5T10- RTX3060 Aldım

Merhaba. Artık sabrım taştığı için 11037₺ ye aşağıdaki verdiğim özellikler ile satın aldım. Bilgisayarcı abimize sorduğumda dediğin şekilde alınır dediği için aldım. Z490 yapıp daha iyi derece alacağımı biliyordum söylemenize gerek yok. İlgi ve alakanız için teşekkürler.
  14. bekiir

Mastory 5T10-RTX3060 Özelleştirme

Merhaba. Mastory 5T10-RTX3060 kasasını şu şekilde özelleştirdim. Eğer bir yanlışım veya eksiğim varsa söylerseniz sevinirim. Ona göre satın alacağım. https://www.gamegaraj.com/urun/mastory-5t10-rtx3060/
  15. bekiir

Mastory 5T-10 Kasası 3060lı Sistemde Ne Tür Problemlere Yol Açar?

Merhaba. Bu sistemi bu kasa ile aldığımda arkadaşım ekran kartının ömrünü azaltacağını ve öldürebileceğini söyledi, aşırı ısınmadan dolayı. https://www.gamegaraj.com/urun/mastory-5t10-rtx3060/ sizce alınır mı? Anakartı B460 olarak düşünebilirsiniz
  16. bekiir

Özelleştirme Yaparak GameGaraj Mastory 5T10 Alınır mı?

Bir de bu sisteme bakabilir misiniz? Bütçemi biraz aşıyor. Güzel mi? https://www.gamegaraj.com/urun/mastory-5t10-rtx3060/
  17. bekiir

QP Dual Sistem Alınır mı?

Merhaba. Bu sistem alınır mı? Cevaplarsanız sevinirim. https://www.qp.com.tr/qp-dual-r5-2600-16-gb-480gb-ssd-rtx-2060-6-gb-oyun-bilgisayari
  18. bekiir

DART1 İkinci El Bulabildiniz Mi?

DART1 İkinci el piyasasında bulan varsa linkini atabilir mi?
  19. bekiir

12.000₺ Sistem Önerisi Yapar mısınız?

Arkadaşlar. Piyasada olan (ekran kartı da) ve alabileceğim sistemleri atabilir misiniz? Fiyatı monitör dahil 12k diyelim. Bütçe olarak elimden bu kadar geldi. İlgilenirseniz sevinirim.
  20. bekiir

DART1 KOD AÇIKLAMASI

Arkadaşlar bakın, kod bitmiş olamaz çünkü Abdullah Abinin yaptığı instagram paylaşımının açıklama kısmında "CUMA" günü yazan ilk 25 kişiye vereceğini söyledi. Eğer dün yazan ilk 25 kişi ise kalpten giderim vallaha. Biri şuna netlik getirebilir mi? Lütfen. Açıklamayı bırakıyorum aşağı.
Geri