Arama sonuçları: *

• Users: halill.cam
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Creality Ender-3 V3 KE

Creality Ender-3 V3 KE almayı düşünüyorum ara ara ABS ile de basım yapıcam daha çnce kullanan vs varsa nasıldır alınır mı ne dersiniz?
  2. H

Formattan sonra orijinal windows kayimi aktif edebilir miyim

Şuan orijinal windows ile kullanıyorum formattan sonra tekrar satın almadan kullanabilir miyim?
  3. H

İ5 9400f için ekran kartı önerisi

3060ti veya 4060 almayı düşünüyorum ama i59400f ile darboğaz yapar mı?
  4. H

pcnin usb çıkışından yeterli güç alamıyorum

piranha marka küçük 1+1 hoparlör aldım gücü usb üzerindem çekiyor bir şarj aletine bağlayıp açtığımda gayet iyi ses alıyorum ancak pc üzerindeki herhangi bir usb çıkışına bağladığımda aşırı az ses veriyor bunun çözümü var mıdır
  5. H

Samsung galaxy m14 cihazıma hangi şarj aletini almalıyım

anker: https://www.hepsiburada.com/anker-312-samsung-pps-destekli-25w-usb-c-arj-cihazi---iphone--android-ile-uyumlu-type-c-hizli-arj-adaptr---a2642---siyah-anker-trkiye-garantili-p-HBCV00004DB03T?url_src=and-product-detail mcdodo...
  6. H

Arkadaşlar 5050rgb kontrolcüye nasıl reset atabilirim

5050rgb led kontrolcüme başka bir kontrolcünün kumandasıyla komut verdim ve şimdi kendi kumandasıyla istediğim renkler açılmıyor ne yapmak lazım
  7. H

Termal macunun son kullanma tarihi oluyor mu veya etkisini kaybediyor mu

Termal macunun son kullanma tarihi oluyor mu veya etkisini kaybediyor mu
  8. H

Opel omega 2.5 v6 alınır mı

Opel omega 2.5 v6 cd almayı düşünüyorum ama kullanan vs var mı yakıtı nasıldır kronik sorunu vs var mı. Alınır mı sizce
  9. H

i5 9400f işlemcim var rtx 3060ti alsam darboğaz olur mu

İ5 9400f için nvidia ekran kartlarından en yüksek hangisini takabilirim?
  10. H

Yardım Fan fişini nereye takmalıyım

MSI H310M PRO-VDH PLUS anakart kullanıyorum ve üzerindeki sys_fan 1 girişi dolu. Yeni aldığım kontrol edilebilir fanları hangi girişe nasıl takıcağım. Yardımcı olabilir msiniz.
  11. H

Arkadaşlar PNY Gtx 1660 super single fan kullanan var mı

Sistem ise genel olarak bu Unlost eco sistem almayı düşünüyorum. FPS değerleri ve ısınma değerleri nasıl yardımcı olursanız sevinim
  12. H

Arkadaşlar 6700tl bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen

Şu anki bütcem 670tl maximum da 6800tlye çıkabilirim bu seviyelerde hazır sistem veya topalama önerilerinizi yazabilir misiniz. @Abdullah Hacıgül
  13. H

gaminggen trde satılan blade-1650s sistem nasıl alınır mı fiyatına değer mi

Gaminggen tr sitesinde blade-1650s isimli bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce nasıl linkini de şu şekilde bırakayım https://www.gaming.gen.tr/urun/47765/blade-1650s-amd-ryzen-5-3500-asus-tuf-gtx-1650-super-oc-4gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Ve ayrıyeten bu fiyata başka sistem...
Geri