Arama sonuçları: *

• Users: Andromakhe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Andromakhe

Kablosuz Klavye önerisi

Arkadaşlar laptopumu fan ile beraber kullandığım için oyun oynarken zor olabiliyor kablosuz taşıması kolay bir klavye almak istiyorum. Piyasaya birazcık baktım f/p olarak Redragon markasını gördüm önerir misiniz veya önerdiğiniz bir ürün var mıdır ?
  2. Andromakhe

Çözüldü✓ Acer Nitro AN16-41 Ram Önerisi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda şu cihazı aldım içerisinde 1x32 GB DDR5 ram bulunmakta cihazıma ekstra 16 GB ram alarak çift kanal şeklinde daha yüksek performanslı kullanmak istiyorum linkini bırakacağım ram cihazım için uyumlu mudur eğer uyumlu değil ise cihazıma uygun bir ram önerir misiniz...
  3. Andromakhe

Acer Nitro 16 Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar şu cihazı almayı düşünüyorum önerir misiniz ? https://www.trendyol.com/acer/nitro-16-nh-qkbey-005-32-ryzen-5-7535hs-32gb-512gb-ssd-rtx4050-6gb-w11-home-16-wqxga-sivi-meta-p-928400733
  4. Andromakhe

35 Bin TL Laptop Önerisi

Hem ödev hem de oyun için gaming laptop arıyorum. Ekran kartı olarak RTX 4050 düşündüm ancak bütçeye uygun olur ise 4060'a hayır demem önerilerinizi bekliyorum. Şu cihazları buldum 1 ve 2
  5. Andromakhe

Bluetooth Kulaklık tavsiyesi

Ses kalitesi ve bass yönünden iyi olacak şekilde kulak içi F/P bluetooth kulaklık önerir misiniz ? Bütçeyi azıcık yükseltebilirim
  6. Andromakhe

Tablet için kablosuz klavye/ Mouse Önerisi

S9 FE cihazım için kablosuz klavye mouse arıyorum. Bütçem max 1200 TL önerileriniz bekliyorum teşekkür ederim.
  7. Andromakhe

10-15 Bin TL Bütçeye Laptop Önerisi

Laptoptan tek beklentim ödev yaparken sorun çıkarmaması ve film izlemek bu gibi isteklere uygun ürün önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  8. Andromakhe

S23 FE ısınıyor mu ?

Mehraba arkadaşlar S23 FE almayı düşünüyorum fakat internette aşırı ısındığına dair yorumlar okudum. Forumda bu cihazı kullanan kişiler cevaplayabilir mi birde Exynos işlemci ilerleyen yıllarda bana sorun çıkartır mı önerir misiniz ? Clans of Clans ve COD Mobile (düşük ayarlarda) oynamaktayım...
  9. Andromakhe

17-23 Bin TL arası telefon önerisi

Eski telefonum çok aşırı kastığı için yeni bir telefon alacağım. Aklımda şu ürünler var önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim. Kamera önemli bol bol fotoğraf çekmekteyim. https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s23-fe-256-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV000052WYQ6...
  10. Andromakhe

Lenovo İdeapad 330-15 ARR Batarya Tavsiyesi

Mehraba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi Lenovo İdeapad 330- 15 ARR (Ryzen 3 2200u AMD Radeon 535'li ) cihazıma yeni batarya almak istiyorum, laptop şuan 6.5 -7 yıllık fakat ram ve ssd gibi yükseltmeler yaptım ödev ve film için fazlasıyla işimi görüyor ancak bataryası çok hızlı tükeniyor...
  11. Andromakhe

Vodafone yeni modem sorunu

Merhaba şu ürünü almak istiyordum fakat önce müşteri hizmetlerini aradım bana sadece tsol altyapısını destekleyen bir modem kullanabileceğimi söylediler bu cihaz destekliyor mu acaba? Tsol altyapısı dedikleri nedir kafamda deli sorular. Şimdiden teşekkürler.
  12. Andromakhe

❌İndirim Bitti! 🔥Crucial RAM 8GB DDR5 4800MHz CL40 RAM 480TL🔥

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09HWFZZM4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3UFK917O2AG3I&psc=1 yapışın beyler :D
  13. Andromakhe

2K Monitörde 4K Film izlemek

evet sorum açık ve net çoğu filmler malesef ki 4k veya 1080p olarak yükleniyor benim bunları 4k olarak izlemem herhangi bir görüntü performans kaybına yol açar mı yoksa görüntüyü max 2k olarak mı verir cihaz
  14. Andromakhe

Laptop ram yükseltme

Lenovo idepad 330-ARR cihazıma ek 8 gb ram eklemek istiyorum ancak %100 uyumlu olan rami bulamadım bir sorun çıksın da istemiyorum cihazım için uyumlu rami önerebilir misiniz ?
  15. Andromakhe

2K vs 1080P Monitör karşılaştırması

Sizce 1080p yüksek fps (genelde 60 üstü) full ultra ayarlarsa rtx vs açık oyun oynamak mı yoksa ? 2K da yüksek veya orta yüksek karışık ayarlarda mı oynamak daha mantıklı olurdu ? şu an ki monitörüm 24 inch 2k ya geçersem 27 ve üstü düşünüyorum tavsiyeniz nedir ? Ekran kartım rx 6750 xt 12GB
  16. Andromakhe

240MM sıvı soğutma destekli kaliteli kasa önerisi ?

Evet beyler bayanlar 240mm veya 360mm destekli hava akışı kaliteli full mesh bir kasa önerebilir misiniz ? özellike fan konusunda bolca fan girişi olan kasaları gönderebilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
  17. Andromakhe

250-300 TL f/p mouse önerisi

Bütçeyi aşmayacak şekilde f/p uzun süre kullanabileceğim bir mouse arıyorum , birazcık araştırdım şu ürünleri bulabildim sizin de önerilerinizi bekliyorum. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-shine-smx-r15-rgb-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,427710573.html...
  18. Andromakhe

Microsoft Store sorunu

Selamlar microsoft store üzerinden bir şey idirmek istediğimde maalesef yarı ingilizce yarı türkçe olarak gözüküyor konumum türkiye olmasına rağmen ne yapmalıyım? en önemlisi netflix türkiye olarak giriş yapmıyor dolayısı ile hesabıma da giremiyorum :')
  19. Andromakhe

Yardım Ses kartını başka kulaklıkta kullanmak

Beyler bayanlar ekte ki usb ses kartını harici bir kulaklığa bağlasam sizce sorun çıkar mı ? kullanacağım kulaklık ektedir.
  20. Andromakhe

Animeler dinsizliğe neden oluyormuşş(!)

Evet , yine şaka gibi bir açıklama karşıyayız .MHP meclis üyesi Arzu Erdem "e göre animeler aile kültürünü ,aile ahlakını bozuyor ,milli değerleri reddetmeye sebep oluyor üstüne üstelik Dinsizliğe neden oluyormuş...
Geri