Arama sonuçları: *

• Users: keremast
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. keremast

Otomotiv Teknolojisi okunur mu?

arkadaşlar selam 2 yıllık otomotiv teknolojisi okunur mu? otomobiller ile uğraşmayı ve vakit geçirmeyi seven birisiyim. 2 yıl sonunda ne gibi bir iş yaparız? önü açık mı? okuyan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.
  2. keremast

Polis akademisine girilir mi?

Arkadaşlar selam son sınıfım aile polislik okumamı istiyorlar fakat ben pek istemiyorum pek bilgi sahibi değilim bu konuda, önerilerinizi bekliyorum.
  3. keremast

12.Sınıf TYT nasıl çalışılmalı?

Arkadaşlar selam bu sene son sınıf olduk sınav için tyt çalışmaya başlayacağım, polis akademisini düşünüyorum eğer olmazsa antrenörlük eğitimi okumak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? ayt hiç yok okulda da görmedim.
  4. keremast

Hangi ayakkabıyı almalıyım çok kararsızım

Arkadaşlar selam bu 3 ayakkabı arasında çok kararsız kaldım günlük olarak kullanacağım ayakkabı olacak sizce hangisi daha güzel Mavi logolu nike 2000TL Puma 2700TL Siyah beyaz olan nike 3700TL
  5. keremast

2.monitore gorüntü gelmiyor

arkadaşlar selam vga girişli monitörüme dp to vga dönüştürücü alıp cihaza taktım, pc yi ilk açarken bios ekranı geliyor fakat biostan çıkınca kilit ekranına gelince ana ekrana dönüp kendisi kapanıyor ekran gelmiyor, niye böyle yapar?
  6. keremast

Çift ekran sistemi yorar mı?

Arkadaşlar selam hali hazırda kullandığım monitör 1920x1080 75hz bir motinör, yanına ekleyeceğim monitör 1366x768 60hz bir monitör, ana ekrandan oyun oynarken yan monitörden spotify discord gibi uygulamalar kullanmak istiyorum ekran kartım rx 5600 xt 6 gb sizce yorar mı
  7. keremast

BeamNG Drive Oyun arkadaşı aranır

arkadaşlar selam beamng drive oynuyorum 600 saate yakın sürem var, online olarak oynayan varsa birlikte oynamak isterim iletişim için ya buradan ya da instagram: alprrasr
  8. keremast

Ticari araç kullanma yaşı?

arkadaşlar selam şirketimizde ducato tarzı araçlar var, bu araçlar ticari amaçlı kullanılıyor, şehirler arası şehir içi mobilya yük taşımı yapılıyor, sorum şu seneye ehliyet alacağım bu yaş sınırı 26 mı oldu? Aracı kullanmam için B sınıfı Src 2-4 ve psikoteknik lazım diye biliyorum...
  9. keremast

Vitamin marka önerisi

Arkadaşlar selam vitamin almayı düşünüyorum hangi marka almalıyım ZMA ve omega 3 çalmayı düşünüyorum
  10. keremast

Siyah kaliteli pantolon önerisi?

arkadaşlar selam direkt konuya giriyorum baggy sevmem skiny sevmem tam ortası regular fit, rengi siyah istiyorum fiyat çokta önemli değil. değerli önerilerinizi bekliyorum.
  11. keremast

Kamu binasında sokak hayvanı beslemek?

Arkadaşlar selam okulumuzdaki x kişisi öğretmen okulda kedi beslediği için kedi sürekli okulda ve oraya buraya pisliyor ayriyetten kumaş kaplı sandalyelerin üzerinde yatarak tüy bırakıyor, kedinin pisliği temizlense de pisliği oraya yapışıyor ve kokusu uzun süre geçmiyor, bu kişi hangi mecralara...
  12. keremast

Arkadaşlar kızla buluşucam acil

Arkadaşlar selam kızla buluşucam fakat buluşmadan önce bir hata yapıp soğanlı lahmacun yedim, nasıl geçer bu koku? Dişlerimi fırcaladım karanfil çiğnedim
  13. keremast

1k'yı geçmeyecek kreatin önerisi?

soru başlıkta arkadaşlar sizce ne alabilirim? aklımda hiq xl var diğer önerilerinizi bekliyorum
  14. keremast

Sakatlık nasıl daha çabuk geçer?

arkadaşlar selam son 1 haftadır sol trapez kasımın alt kısmı acıyor, dünde sırt idmanında patlak verdi. nasıl sakatladığımı da biliyorum idmanda olmadı, badici arkadaşlarım tavsiyelerinizi bekliyorum, tabi istirahat etmeden olmaz ama tavsiyelerinizi bekliyorum.
  15. keremast

Windows sürekli şifre istiyor kafayı kıracam

arkadaşlar selam dün formatla windows 11 home'a geçtim her yerden şifre kaldırmama rağmen 2-3 kez aç kapa yaptığımda şifre koymayı zorunlu tutuyor napsak geçer bu. en sonunda 7 indirecem
  16. keremast

Win10 Performans edition kullanılır mı?

arkadaşlar selam şuanda win11 kullanmaktayım ve bilgisayarımın eskisine göre daha ağır çalıştığını hissediyorum. eskiden win10 kullanırken böyle değildi. sistem özelliklerim açıklamamda var, bu sisteme win 10 p.e kullanmak iyi olur mu yoksa ghost spectre mi daha iyi olur? önerilerinizi bekliyorum.
  17. keremast

JBL 560BT Açılmıyor?

arkadaşlar selam, 2 yıldır aktif olarak kullandığım cihazi daha dün akşam kullandım bugün açmak istediğimde açılmadığını gördüm şarja takıyorum 5-10 saniye kırmızı ışık yanıyor sönüyor sonra. servisini aradım garanti süresi bittiği için ücretli tamir yaparız gibisine bir şey söylediler. oysaki...
  18. keremast

Proteinocean kreatin ve vitamin alınır mı?

arkadaşlar selam başlıkta bahsettiğim kreatin ve vitamin (zma) almayı düşünüyorum hiq kullandım fakat bitti :D önerir misiniz?
  19. keremast

Kan testinte testo gözüküyor mu?

aile hekiminde kan vereceğim testosteron da çıkıyor mu testte?
  20. keremast

FH4 açılırken siyah ekrana düşüp oyundan atıyor?

Arkadaşlar artık illallah ettim şunun çözümü nedir ya? oyunu silip yeniden yükledim nette ne varsa denedim yok olmuyor. artık sinirlenip sildim oyunu. var mı bu sorunu yaşayan?
Geri