Arama sonuçları: *

• Users: keremast
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

15 Pro max’dan S25 Ultra geçilir mi

Kamera çok önemli değerli cevaplarınızı bekliyorum
  2. K

Eski telefon imeisini yeni telefona aktarma?

arkadaslar selam yd 15 pro alacagim samsung a70 cihazim var onun imesini 15 proya ayarlayabilir miyim?
  3. K

Kamerası iyi olan telefon onerisi?

arkadaslar selam suan aktif olarak 11 kullanmaktayim 35-40 bin tl butcem var sifir ya da 2.el temiz cihazlar alabilirim ne almaliyim sizce? reklam isi ile uğraşıyorum telefon yerine video çekebileceğim kamerada olur instagram ya da başka platformlarda reklam videosu paylaşımı yapıyorum.
  4. K

Reklam tasarımı için edit programı önerisi

arkadaşlar selam bir mobilya mağazasının reklamları ile uğraşıyorum, güzel edit yapabileceğim bir uygulama var mıdır?
  5. K

Hiç bir şey yapmak istememek

konu başlıkta hiç bir şey yapmak istemiyorum bütün gün duvarı seyredesim var ne yemek yiyesim var ne dışarı çıkasım, yok mudur bunun bir çözümü.
  6. K

Otomotiv Teknolojisi okunur mu?

arkadaşlar selam 2 yıllık otomotiv teknolojisi okunur mu? otomobiller ile uğraşmayı ve vakit geçirmeyi seven birisiyim. 2 yıl sonunda ne gibi bir iş yaparız? önü açık mı? okuyan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.
  7. K

Polis akademisine girilir mi?

Arkadaşlar selam son sınıfım aile polislik okumamı istiyorlar fakat ben pek istemiyorum pek bilgi sahibi değilim bu konuda, önerilerinizi bekliyorum.
  8. K

12.Sınıf TYT nasıl çalışılmalı?

Arkadaşlar selam bu sene son sınıf olduk sınav için tyt çalışmaya başlayacağım, polis akademisini düşünüyorum eğer olmazsa antrenörlük eğitimi okumak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? ayt hiç yok okulda da görmedim.
  9. K

Hangi ayakkabıyı almalıyım çok kararsızım

Arkadaşlar selam bu 3 ayakkabı arasında çok kararsız kaldım günlük olarak kullanacağım ayakkabı olacak sizce hangisi daha güzel Mavi logolu nike 2000TL Puma 2700TL Siyah beyaz olan nike 3700TL
  10. K

2.monitore gorüntü gelmiyor

arkadaşlar selam vga girişli monitörüme dp to vga dönüştürücü alıp cihaza taktım, pc yi ilk açarken bios ekranı geliyor fakat biostan çıkınca kilit ekranına gelince ana ekrana dönüp kendisi kapanıyor ekran gelmiyor, niye böyle yapar?
  11. K

Çift ekran sistemi yorar mı?

Arkadaşlar selam hali hazırda kullandığım monitör 1920x1080 75hz bir motinör, yanına ekleyeceğim monitör 1366x768 60hz bir monitör, ana ekrandan oyun oynarken yan monitörden spotify discord gibi uygulamalar kullanmak istiyorum ekran kartım rx 5600 xt 6 gb sizce yorar mı
  12. K

BeamNG Drive Oyun arkadaşı aranır

arkadaşlar selam beamng drive oynuyorum 600 saate yakın sürem var, online olarak oynayan varsa birlikte oynamak isterim iletişim için ya buradan ya da instagram: alprrasr
  13. K

Ticari araç kullanma yaşı?

arkadaşlar selam şirketimizde ducato tarzı araçlar var, bu araçlar ticari amaçlı kullanılıyor, şehirler arası şehir içi mobilya yük taşımı yapılıyor, sorum şu seneye ehliyet alacağım bu yaş sınırı 26 mı oldu? Aracı kullanmam için B sınıfı Src 2-4 ve psikoteknik lazım diye biliyorum...
  14. K

Vitamin marka önerisi

Arkadaşlar selam vitamin almayı düşünüyorum hangi marka almalıyım ZMA ve omega 3 çalmayı düşünüyorum
  15. K

Siyah kaliteli pantolon önerisi?

arkadaşlar selam direkt konuya giriyorum baggy sevmem skiny sevmem tam ortası regular fit, rengi siyah istiyorum fiyat çokta önemli değil. değerli önerilerinizi bekliyorum.
  16. K

Kamu binasında sokak hayvanı beslemek?

Arkadaşlar selam okulumuzdaki x kişisi öğretmen okulda kedi beslediği için kedi sürekli okulda ve oraya buraya pisliyor ayriyetten kumaş kaplı sandalyelerin üzerinde yatarak tüy bırakıyor, kedinin pisliği temizlense de pisliği oraya yapışıyor ve kokusu uzun süre geçmiyor, bu kişi hangi mecralara...
  17. K

Arkadaşlar kızla buluşucam acil

Arkadaşlar selam kızla buluşucam fakat buluşmadan önce bir hata yapıp soğanlı lahmacun yedim, nasıl geçer bu koku? Dişlerimi fırcaladım karanfil çiğnedim
  18. K

1k'yı geçmeyecek kreatin önerisi?

soru başlıkta arkadaşlar sizce ne alabilirim? aklımda hiq xl var diğer önerilerinizi bekliyorum
  19. K

Sakatlık nasıl daha çabuk geçer?

arkadaşlar selam son 1 haftadır sol trapez kasımın alt kısmı acıyor, dünde sırt idmanında patlak verdi. nasıl sakatladığımı da biliyorum idmanda olmadı, badici arkadaşlarım tavsiyelerinizi bekliyorum, tabi istirahat etmeden olmaz ama tavsiyelerinizi bekliyorum.
  20. K

Windows sürekli şifre istiyor kafayı kıracam

arkadaşlar selam dün formatla windows 11 home'a geçtim her yerden şifre kaldırmama rağmen 2-3 kez aç kapa yaptığımda şifre koymayı zorunlu tutuyor napsak geçer bu. en sonunda 7 indirecem
Geri