Arama sonuçları: *

• Users: Fortunata
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fortunata

Virüslü USB nasıl temizlenir?

Ufak kuzenim ödev için usb bellek aldı. Okul bilgisayarında muhtemel bir virüs varmış. Öğretmenleri uyarmış. Kendi bilgisayarıma takıp biçimlendirebilirim ama o riske girmek istemiyorum. Nasıl bir çözüm bulabiliriz?
  2. Fortunata

1000Mbps altyapı gelmiş.

Üniversite öğrencisiyim, finallerden sonra okullar da online olunca köye geldim. Şileye bağlı bir köy. Babam kendi ofisine türktelekom internet bağlatmış, Tabi ben bunun gigabit olduğunu bilmiyordum. Comnet altyapı sorgulaması yaptıktan sonra şöyle bir sonuçla karşılaştım. Türk Telekomda kalmak...
  3. Fortunata

6700XT için en iyi driver?

Sıkıntısız olduğu için bir süredir 22.5.1 sürümünü kullanıyorum ama warzone girmeye çalıştığım zaman update driver yazdı. Yeni nesil driverlardan en iyisi sizce hangisi? Kullanıpta sıkıntı çekmediğiniz. Varsa öneriniz beklerim.
  4. Fortunata

400-500 Bin bandında Hatchback araba önerisi

Araba dediğim gibi Hatchback olucak. Şuan aklımda olanlar leon, golf, astra. Aracın iç ekranı tatmin olucu olsa yeter, bluetooth vs. Genel olarak aşırı bir özellik beklemiyorum. Bu fiyat bandında sunroof beklemek pek mantıklı değil ama olursa tadından yenmez, şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
  5. Fortunata

Disney+'da ne izlenir?

Disney+'ı bir arkadaşım sayesinde kullanmaya başladım. Klasik serilerin nerdeyse hepsini izledim Marvel filmleri, Star Wars gibi. İzlenebilecek diziler veya filmler önerebilirseniz sevinirim. Teşekkürler :peepo2:
  6. Fortunata

4790K İçin Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşımın ekran kartı olmayan 4790k olan bir bilgisayarı var. Yanına ekran kartı olarak 2060 veya 1660 tarzı bir şey, 8GB olan rami de bir 8GB daha ekleyerek rahatlatmayı düşünüyorum. Yapacaklarım mantıklı mı değilse başka bir öneriniz var mı? Yapacağımız modları düşünürsek yeni bir sistem...
  7. Fortunata

RX 580 sistem ne kadar eder?

Arkadaşım sistemini satmak istiyor, özellikleri şu şekilde: Msi RX 580 8gb OC Ryzen 3 3300X 250GB SSD ve 500GB HDD Asus b450 pro gaming anakart Kasa 500 TL 600 Watt PowerSupply Sizce ne kadar eder? Önerilerinizi bekliyorum.
  8. Fortunata

Euro Truck Simulator 2 TruckersMP Kar Modu Nasıl Yüklenir ?

Bir süredir bekliyordum, gelince haber vereyim dedim. Modun sitesi: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/730 Modları indirdikten sonra Belgeler>ETS2MP'ye girip içine 'mod' dosyası açacaksınız. İndirdiğiniz dosyaları mod klasörünün içine atın. Bu şekilde gözükmesi...
  9. Fortunata

30 Kasım İstanbul'da Okullar Tatil !

Ali Yerlikaya'nın paylaştığı Tweet:
  10. Fortunata

Video Montaj için Monitör Tavsiyesi

3000 TL gibi bir bütçede nasıl bir monitör önerirsiniz. Genelde video montajı için kullanılcak. Tercihen 2k ve Wide olursa güzel olur. Bu bütçede bulabilir miyim? 1630864038 bu monitör nasıl önerir misiniz?
  11. Fortunata

ABS Filament mi PLA mı ?

Creality Ender 3 yazıcı almayı düşünüyorum. Hangi filament türünü tercih etmeliyim ? Başlangıç için Ender 3 dışı öneriniz var mı?
  12. Fortunata

RX6700 XT Minecraft RTX açılmıyor

6700XT karta sahibim. Microsoft Storedan Orjinal Minecraftı satın alıp indirdim fakat ayarlar kısmında Işın izleme kısmı açılmıyor.
  13. Fortunata

Battlefield 5 ücretsiz mi oluyor?

Bİldiğiniz gibi Twitch Prime Battlefield 1 verdi. Biraz aşağı kaydırdıktan sonra şunu gördüm. Acaba 2042 çıkacağı için diğer oyunları ücretsiz mi veriyorlar?
  14. Fortunata

Bu Harddiskin problemi var mı?

Herhangi bi problemi var mı? Eğer varsa farklı bişey önerir misiniz?
  15. Fortunata

Banggood dan hobi alışverişi.

Rc araç hobim için banggood dan yedek parça satın almak istiyorum. Birkaç sorum var : Türkiye Direk Posta seçeneğini seçersem + olarak gümrük vergisi ödüyor muyum? Tahmini kargo süresi olarak ne kadar sürede gelir?(Daha önce alışveriş yapanlar varsa yazabilir) Eğer parça sıkıntılı veya kırık...
  16. Fortunata

Sizce hangi ekran kartını almalıyım ?

Bütçem 5000-6000 arası şuan i5 8400 kullanıyorum.Ekran kartını aldıktan birkaç ay sonra işlemci upgrade etmeyi düşünüyorum. 2.el GTX 1080 veya fiyatlar düşünce RTX 3060 falan düşünüyorum da yakın gelecekte pek mümkün değil gibi.Şuanlık RX 560 kullanıyorum oynadığım oyunlarda iş görüyor ama uzun...
Geri