Arama sonuçları: *

1. B

Yardım 20.000 mAh powerbank tavsiyesi

Arkadaşlar yakında nasipse yurtdışına çıkmayı planlıyorum. Eksiklerimden biride powerbank. Minimum 20.000 mAh olanlardan düşünüyorum. Telefonum Samsung marka ve 25W'a kadar hızlı şarj desteği mevcut. Bana 2000 TL'yi çok fazla aşmayacak şekilde hızlı şarj desteği olan powerbank önerir misiniz...
  2. B

2025 yılı Motosiklet önerisi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Birkaç ay içerisinde ehliyet + motosiklet almayı planlıyorum. Günlük sürüş ve ara ara uzun yol (500+ kilometre) gitmeyi planlıyorum. İstanbul'da yaşıyorum, ev ile işim arası 3-4 kilometre civarı mesafede. Bu yolu motosikletimle de gitmeyi istiyorum. Yani hem...
  3. B

Yardım Samsung Galaxy S24 FE Ekranındaki leke nedir?

Arkadaşlar S24 FE kullanıyorum. Ekranda bir leke oluştu durduk yere ve geçmiyor. Sildim defalarca ama yok. Kalem ucu ve su damlası şeklinde. Aşağı fotoğrafını ekledim. Oleofobik kaplama aşınması mı yoksa panelde yanık gibi bir sıkıntı mı var anlayamadım. Yapay zeka oleofobik kaplama aşınması...
  4. B

Microsoft Edge kendi kendine sıfırlandı

Arkadaşlar iyi geceler herkese. Sorunum başlıkta yazıyor. 23 saattir bilgisayarım açık değildi. Açtım ve her zaman kullandığım tarayıcım Microsoft Edge'ye girdim. Ancak sıfırlanmıştı. Yani şöyle, hoş geldiniz ekranı vardı ve en önemlisi "Google" dahil bütün hesaplarımdan çıkış yapılmıştı. Ancak...
  5. B

Yardım Telefon Tavsiyesi İstiyorum Max. 40.000 TL

Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Bütçem taş çatlasa 40.000 TL. Mobilden çok fazla oyun oynayan bir insan değilim. Sosyal medya, fotoğraf/video çekmek, müzik dinlemek ve iletişim amaçlı kullanıyorum daha çok. Depolama alanı da ayrıca önemli benim için. Ancak uzun süreler elektriğe...
  6. B

Microsoft Edge Eklentimin Zararlı Olduğunu Bildirdi Ne Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Microsoft Edge tarayıcısını kullanıyorum. Aylardır kullandığım bir “ses yükseltici” (volume booster) uzantısı vardı. Bugün tarayıcı bana bu eklentinin zararlı yazılım içerdiğini söyledi. Ben de hiç düşünmeden hemen kaldırdım. Şu anda içimde bazı şüpheler var: Acaba bu...
  7. B

Kilo verirken nasıl bir yol izlenmeli?

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. 18 yaşındayım boyum 176 ve kilom 102. Bugün itibariyle spora başladım. Evde günde 30 dk kadar şınav, squat, mekik vs. yapıyorum. Ayrıca dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya da başladım günlük. Örneğin bugün 11.000 adımda 9 kilometre...
  8. B

Yardım Xiaomi Redmi Note 9S Kamera Camı Tamiri

Arkadaşlar iyi forumlar herkese. Akşam 9 civarında otobüsteyken ani dönüşte savruldum ve cebimdeki telefonu otobüs koltuğuna sertçe vurdum. Ardından kamera "camı" kırıldı. Marka modelim ise Xiaomi Redmi Note 9S. Birkaç sorum olacak, yardımınıza ve deneyiminize ihtiyacım var ; 1) Ben bu telefonu...
  9. B

ChatGPT Çöktü Mü????

Arkadaşlar iyi forumlar. ChatGPT'ye internetten girince geçmişim yüklenmiyor, telefondan da hesabımdan çıkış yaptım ancak geri giremiyorum hata veriyor. Sorun sadece bende mi yoksa şu an sorun yaşayanlar var mı?
  10. B

Youtube YouTube Playlist Nasıl İndirilir?

Arkadaşlar iyi forumlar. YouTube Musicte playlistim var ve içinde 300'den fazla şarkı var. Bunların hepsini tek tek mp3 olarak indiremeyeceğim için bir uygulama veya web sitesi arıyorum. Güvenli olacak şekilde. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  11. B

Pasif Öğrenci Harçsız Pasaport Alabilir Mi?

Arkadaşlar iyi forumlar. Sorum başlıkta da yazdığı gibi. 18 yaşındayım, üniversite kaydım var ancak E-Devletten öğrenci belgesi alırken pasif öğrenci olarak gözüküyorum. Bu durumda pasaport için harç öder miyim? Bilgisi olan veya daha önce bu durumu yaşamış olan var mı?
  12. B

WhatsApp PC Senkronizasyon Hatası

Arkadaşlar iyi forumlar. Dün akşam PC'deki WhatsApp uygulaması kendi kendine çıkış yapmıştı. QR kod ile bağlandım yeniden ancak mesajları senkronize ederken aşağıya fotoğrafını eklediğim uyarıyı verdi telefondan. Ve birde defalarca denememe rağmen "son mesajlar indiriliyor" kısmında takılı...
  13. B

Yardım Telefon şarjının soğukta birden bitip telefonun kapanması

Arkadaşlar iyi forumlar. Ufak bir sorum olacak. Ben 2 saat önce telefonumla yağan karda Snapchatten video çekiyordum. Çektikten sonra kaydettim telefonuma ve arkadaşlarıma gönderdim videoyu Snapchatten. Ama gönderilmedi ve yok oldu mesaj. Ardından bir anda telefon kapandı ve bu aniden oldu...
  14. B

MSÜ Sınavı Hakkında Birkaç Soru

Arkadaşlar bugün MSÜ sınavı için kaydoluyorum. Ancak birkaç sorum var. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim ; 1) Benim halihazırda üniversite kaydım var, geçtiğimiz yıl kaydolmuştum. Bu kayıt benim MSÜ puanımı etkiler mi? Ve MSÜ'ye girmemde sorun oluşturur mu? 2) MSÜ sonuçları...
  15. B

Microsoft OneDrive ne denli güvenilir?

Arkadaşlar iyi sosyaller. Bazı özel ve önemli fotoğraf ve videolarımı OneDrive'a yedeklemeyi düşünüyorum. 100GB depolama alanı satın aldım. Ancak sorum şu, OneDrive ne kadar güvenilir? Güvenilirden kastım veri güvenliği. Yani üçüncü taraftan herhangi bir kişi veya rastgele bir Microsoft çalışanı...
  16. B

Yardım 12 Gündür Güncellenmeyen Kargo Takip (China Post)

Arkadaşlar Çin'in Uygur Özerk Bölgesinde yaşayan arkadaşıma mektup, kitap ayracı ve bayrak göndermiştim ancak bayrak Çin'de yasakmış. Sonradan fark ettim iade ve iptal talebi oluşturdum ancak yetişemedim ve kargo Çin'e gitti. Önce Pekin'de gümrükte red yedi ancak bir şekilde gümrüğü geçti ve...
  17. B

Yardım Çin'e gönderdiğim mektup Çin gümrük polisince reddedildi ancak mucizevi şekilde yinede Çin'e giriş yaptı

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Günlerdir iade talebi için uğraşmama rağmen iadem kabul olmamıştı. Dün sabah ise mektup Çin'in başkenti Pekin'e ulaşmış. Ancak maalesef tam da tahmin ettiğim gibi gümrükten geçememiş ve Çin gümrük polisi tarafından Çin'e girişi reddedilmiş. Şimdi ise ne...
  18. B

Yardım Bilmeden Çin'e yasaklı bir şey göndermek

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben 6 gün önce PTT ile Çin'e mektup göndermiştim. Ancak içine Türkiye'de yasal olan (dünyanın çoğu yerinde de yasal diye tahmin ediyorum) Çin'de ise yasal olmayan bir şey koydum. Her neyse bu hatayı fark edince hemen ertesi günü şubeye gidip iptal ve iade talebi...
  19. B

Yardım PTT Kargo Yurtdışı İade Talebi

Arkadaşlar iyi forumlar. Daha önce yurtdışına kargo/posta göndermiş olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi? Ben 3 gün PTT kargo ile Çin'e mektup yollamıştım. Ancak 1 gün sonra iade talebi oluşturdum yazılı dilekçe ve kimlik fotokopim ile. O işe yaramadı. Dün yeniden iptal ve iade...
  20. B

Kargo İade Süreci Hakkında Yardımcı Olur Musunuz?

Selam arkadaşlar iyi sosyaller. PTT aracılığıyla yurt dışına (Çin'e) bir gönderim yaptım, ancak 1 gün sonra gönderiyi iptal edip iade almak istediğim için PTT şubesine giderek iade talebinde bulundum. İade işlemi için 40 TL ücret ödedim, form doldurdum ve kimlik fotokopim alındı ve bana, kargo...
Geri