Arama sonuçları: *

1. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Yandex İstanbul kart 100 Tl hediye

Yandex i arama motoru yapınca 7 gün içinde 100 tl veriyor İstanbul cart, hadi yine iyisinz:)
  2. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Pazarama alt limitsiz 250 Tl

250 tl kupon vardı kullandım belki sizdede vardır Vitamin 15 tl ye geldi
  3. Lee-Mi-Hyun

Sizce bu iş nasıl ( motorsiklet tamiri)

Selamlar, evime yakın Honda servisinde iş için başvurdum kurumsal büyük bir firma. Geçen gün geri dönüş yapıldı iş görüşmesine çağırdılar siz bu iş hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapabilir miyim? Küçükten beri tamir mekanik onarım gibi şeylere meraklıyım; mobilya tamirinde deneyimim var, talaşlı...
  4. Lee-Mi-Hyun

Sizce motosiklet servisinde işe başlanır mı?

Selamlar, evime yakın Honda servisinde iş için başvurdum kurumsal büyük bir firma. Geçen gün geri dönüş yapıldı iş görüşmesine çağırdılar siz bu iş hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapabilir miyim? Küçükten beri tamir mekanik onarım gibi şeylere meraklıyım mobilya tamirinde deneyimim var talaşlı...
  5. Lee-Mi-Hyun

Sizce bu kariyer planı mantıklı mı?

Selam arkadaşlar, savunma sanayi üzerine. Bir fabrika da CNC işi için yetiştirmek üzere çağrılddım. Yapmak istediğim kariyer; -CNC ve imalat temelini öğrenmek (1-2 yılda ) daha önce atölye deneyimim var.( tesfiye-freze ) -Boş vakitlerimde ders çalışmak için kendime bir ders programı yapacağım...
  6. Lee-Mi-Hyun

Bu TYT puanı ile hangi bölüm gelir (220 ham)

Arkadaşlar selamalar bir yandan çalışıp bir yandan açık öğretim bölümü okumak istiyorum, 6-7 sene önce İstanbul'da burslu bilgisayar programcılığı kazanmıştım ancak okumadım askere gittim pişman oldum ve geçen sürede hiç ders de çalışmadım bu sınava girdim Bioloji fizik yapmak istemedim yapsam...
  7. Lee-Mi-Hyun

Sizce bu iş için görüşmeye gideyim mi? (CNC işinde kariyer )

Arkadaşlar savunma sanayi, silah ve kalıp, üzerine çalışan 100 kişilik fabrikada iş görüşmesine için çağırdım, cnc öğretecekler sizce gideyim mi? Evime 3 durak mesafede yakın, Sosyal haklar var ancak 2 vardiya var. 2 aydır iş arıyorum cnc mezunuyum ama daha önce hiç yapmadım. Amacım 2-3 yılda...
  8. Lee-Mi-Hyun

Sizce CNC işi mi yoksa güvenlik mi?

Arkadaşlar kesme bükme kalıpları yapan bir firma buldum, eve otobüsle 40 50 dk mesafede +10 dk yürüme,cnc işini her türlü öğretiriz sen istedikten sonra diyorlar, deneyimsize asgari veriyorlar ama artar diyorlar, sabah 8 akşam 6 haftada 5 gün, bende lise cnc mezunuyum sınıfta en iyi teknik...
  9. Lee-Mi-Hyun

Sizce CNC işi mi yoksa güvenlik mi?

Arkadaşlar kesme bükme kalıpları yapan bir firma buldum, eve otobüsle 40 dk mesafede +10 dk yürüme, işi her türlü öğretiriz sen istedikten sonra diyorlar, deneyimsize asgari veriyorlar ama artar diyorlar, sabah 8 akşam 6 haftada 5 gün, bende lise cnc mezunuyum sınıfta en iyi teknik çizim &...
  10. Lee-Mi-Hyun

Netspeed hat devri yapan var mı?

Hattı kardeşimin üstüne vermek istiyorum oda razı süreç nasıl oluyor bilen var mı?
  11. Lee-Mi-Hyun

Xiaomi Mi band 10 çıktı ( alınır mı)

Arkadaşlar fiyat kuponla 1800 geliyor o fiyata ikinci el fit 3 bulunabiliyor sizce alınır mı? Seramik olan 2500 tl sadece spor ve bazen kozmetik amaçlı kullanacağım https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-smart-band-10/
  12. Lee-Mi-Hyun

Bu iki monttan hangisi güzel (Motor)

https://www.motomax.com.tr/shima-mesh-pro-2-korumali-motosiklet-montu-siyah https://www.motomax.com.tr/shima-drift-korumali-motosiklet-montu-siyah
  13. Lee-Mi-Hyun

Yeni başlayan motor ekipman önerisi

arkadaşlar motomax.com da indirimler var yeni başlayan birine ekipman önerir misiniz
  14. Lee-Mi-Hyun

12 den sonra nasıl işten eve gelebilirim?

Merhaba arkadaşlar işe gireceğim uzak doğu mutfağında ancak iş 11.30 da bitiyor 12 de finiş 12 den sonra eve nasıl gelebilirim fikrinizi sormak istedim taxi 200 tl tutuyor taksi dışında nasıl olabilir?
  15. Lee-Mi-Hyun

En hızlı coin nasıl nereden gönderilir?

Binance da Google doğrulama kodu olmuyor paribu 48 saat bekle diyor bunun dışında hızlı alternatif var mı?
  16. Lee-Mi-Hyun

Laptop klavyesi çok ısınıyor nasıl bir çözüm önerebilirsiniz?

Arkadaşlar yeni aldığım acer lite 16 laptop klavyesinin sol kısmı ateş ediyor parmaklarım maffoldu işlemci gücünü düşürüyorum ama yine aynı zeki mühendis fanı sağ kısma koymuş sağ taraf buz gibi altına soğutucu koymak istemiyorum koysam da düşeceği süpheli ya ek klavye alacağım ya da satacağım...
  17. Lee-Mi-Hyun

Bi iki işten hangisi mantıklı?

Daha oncede aynı konuyu açmıştım ancak yeni fikirler alırım belki diye bir daha açmak istedim . Birinci iş yemek sektöründe hiç calışmadım.(Uzak doğu) Avantajları iş rahat gibi , hoşuma gidiyor , geleceği parlak diyenler oldu ve yurt dışı imkanı mevcut. Eksileri; pazar izni yok, haftada 6 gün...
  18. Lee-Mi-Hyun

Bu iki işten hangisi mantıklı?

Merbalar bu konuyu yaz ayında da açmıştım ama yine açmak istedim şu an bir yerde geçici çalışıyorum, sizce uzak doğu mutfağında mı çalışmak mantıklı yoksa cnc freze işinde mi mantıklı cnc piyasası durgun diyorlar ama iş ilanları var. Uzak doğu mutfağında ise iş bol amacım kendimi iş konusunda...
  19. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Migros algida dondurmalarda 400 e 200 Tl indirim

Migros sanal markette. erime ihtimali olabilir bende almaya çekiniyorum.
  20. Lee-Mi-Hyun

Günlük işler için mouse önerisi thx 🙏🙏

Merhaba ofis laptop u için 400-500 bandında fare önerisi verebilir misiniz kablosuz teşekkür ederim 🙏🙏
Geri