Arama sonuçları: *

• Users: asawer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Minecraft orjinal sürüm sorunlu

tl legacy (korsan minecraft luncherı ) java da sorunsuz çalışıyor optifine veya opfine olmadan sandığı ne kadar hızlı aç kapa yapsamda fakat orjinal Minecraft luncher dan java oynarken optifine bile denedim ayarlar en düşükte olmasına rağmen 300 üstü olan fps tak 120 fpslere falan düşüyor...
  2. A

Yardım 43.000 TL Bütçe – Yurt Dışı Telefon mu, Mevcut Telefonu Tamir mi?

Merhaba arkadaşlar, 43.000 TL bütçem var ve yurt dışından telefon alıp kullanmayı düşünüyorum. Ancak uzun süredir araştırmama rağmen tam olarak istediğim, içime sinen bir model bulamadım. Bu yüzden kararsız kaldım. Şu anda Samsung S20 FE kullanıyorum. Telefonda ekranda çizgiler oluştu ve...
  3. A

Yardım 43 bin tl bütçe ile yurt dışı telefon önerisi

Bütçem 43.000 TL civarında. Yurt içi telefon almak istemiyorum, bu yüzden telefoncular aracılığıyla IMEI kaydı atılmış yurt dışı bir cihaz almayı düşünüyorum. Xiaomi 15 Ultra modelini inceledim ancak tasarım ve genel olarak bana hitap etmedi, bu yüzden onu düşünmüyorum. Aklıma takılan birkaç...
  4. A

Honor magic 7 pro mu poco f 8 ultra mı

bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınmalı dizi ve film çok izliyorum ekranı iyi olması benim için çok önemli oyun konusunda mobil pek oyun oynamıyorum sadece belki PlayStation emülatörü falan kurup telefondan oyun oynaya bilirim bu iki telefon dışında başka bir alternetif var mı...
  5. A

Yardım 45 bin TL bütçe yurt dışı telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar, yurt dışından telefon almayı düşünüyorum; bütçem 45.000 TL. Birkaç model arasında kaldım. Yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kullanımım ağırlıklı olarak film ve dizi izlemek, ara sıra oyun (aşırı oyun oynamıyorum). Önem verdiğim noktalar: IMEI kaydı/atılması kolay...
  6. A

Yardım Emülatörde muhakak oynaması gereken oyunlar nelerdir

Yakın zamanda bir gamepad alacağım. (Fantech EOS Pro II S) Konsolum olmadığı için PC üzerinden emülatör ile konsol oyunları oynamak istiyorum. Ağırlıklı olarak Switch ve PS3 oyunları var kafamda fakat sizden de muhakak oynamalısın dediğin oyun önerilerine açığım. Oynamayı düşündüğüm birkaç...
  7. A

Yardım VGN Dragonfly F1 Pro , VXE R1 Pro hangisi tercih edilmeli

Fazla büyük mouse kullanmayı sevmeyen biri olarak, el ölçülerim 21 cm boy ve 9.5 cm en; tutuş şeklim fingertip grip. Şu an Logitech G102 Lightsync kullanıyorum. Maksimum 2500 TL bütçem dahilinde VGN Dragonfly F1 Pro ile VXE R1 Pro arasında kaldım. İki model de benzer özellikler sunsa da, malzeme...
  8. A

Yardım Ajazz aj159 pro Temu indiriminde alınır mı

ajazz aj159 pro vergiler dahil 733,76 tl çok iyi bir indirim var hem almak isteyen olursa diye fiyat bilgilendirmesi hemde sizce almaya değer mi bu fiyatta baya uygun çünkü kullananlar varsa bilgi verirse çok güzel olur iyi forumlar
  9. A

Çözüldü✓ 40 - 50 bin tl arası laptop önerisi

Bir arkadaşım iç mimarlık kazandı ve benden bir laptop istedi bende bu modeli önerdim fakat kendisi bana bunun çok ağır olduğunu ve bunu taşımakta zorluk çekeceğini söyledi bende öğrenci indirimi sayesinde bütçesini biraz olsun aşmış olsa da birkaç değişik ile altaki M3 çipli Apple MacBook Air...
  10. A

Öneri ajazz aj199 mouse alınır mı

Elimin boy ölçüsü 22 cm en 10 cm mouse tutuş şeklim fingertip grip. Ellerim büyük olmasına rağmen bir önce ki mouse tercihim Logitech G102 Lightsync mouse olmuştu ve oldukça memnun kalmıştım bu tarz tutuşu iyi bir mouse istiyorum bütçe olarak maksimum 1500 TL civarlarına çıkabilirim espor...
  11. A

Yardım 1500 tl bütçeye klavye önerisi

1500 tl ve altı mekanik bir klavye arıyorum fiyat performans önerileriniz bekliyorum
  12. A

Monitörde ufak bir beyazlık

ViewSonic XG2405 marka bir monitörüm var. 3 yıldır sorunsuz kullanıyordum, fakat bu sabah fark ettiğim şey, bir pikselden de az olarak görünen nokta gibi bir beyazlık. Sadece ölü piksel testinde mavi, yeşil, kırmızıda belli olan o nokta gibi şey, acaba ölü piksel mi ya da başka bir şey mi? Merak...
  13. A

Çözüldü✓ IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran

Normalde böyle bir şey yoktu önce Opera GX kullanırken bir anda kasma ve donma olup mavi ekran veriyordu uygulamayı sildim Chrome kullanmaya başladım onda da önce sayfa çöküyor sonra mavi ekran geliyor hata kodu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL olarak geçiyor bu durum diğer ugulamalara da sıçradı...
  14. A

Çözüldü✓ bios ekranına giremiyorum

arkadaşlar neden olduğunu bilmiyorum bios ekranına giremez oldum b450m hdv r4.0 modeli anakartın ve ekran bu en üsttekini girince direk windows açılıyor ssd olana girince de Reboot and select proper Boot device and press a Key hatası alıyorum
  15. A

FSP HYDRO K PRO 750 W ALINIR MI

https://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hydro-k-pro-750w-80plus-bronze-guc-kaynagi.html bir arkadaşım vatandan psu alacaktı bütçesi maksimum 3000 tl falan bunu önerdim sizce vatan bilgisyardan alına bilinecek iyi bir psu mu yoksa daha farklı bir kaç modele mi yönlendiriyim sizinde tavsiyelerinizi...
  16. A

Çözüldü✓ DeepCool AG400 BK ARGB 120mm alınır mı ?

https://www.tebilon.com/deepcool-ag400-bk-argb-120mm-fanli-siyah-islemci-sogutucu/ bu fiyata bu soğutucu alır mı arkadaşlar hani çok öven oldu son bir kez daha sormak istedim umarım bahsedildiği gibi sesiz çalışıyordur. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  17. A

Yardım Amd R7 2700X için sıvı soğutma tavsiyesi

Galiba sıvı soğutmam arızalandı. İşlemcim Ryzen 7 2700X. İleride değiştirme ihtimalini de göz önünde bulundurarak, sesiz ve iyi bir soğutma performansı sunan bir sıvı soğutma tavsiyesi istiyorum. Maksimum bütçem 3000 TL civarında, maksimum 3300 TL ama iyi ise biraz daha arttırabilirim...
  18. A

Yardım Dark aquaforce W242r işlemciyi soğutmuyor

İşlemcim açılışta bir anda 85 derecelere kadar çıkıp sonra bilgisayar sıcaklıktan dolayı kapanıyor işlemci üzerinde Dark aquaforce W242r modelli sıvı soğutma açılışta fanları çok hızlı dönüyor ama çare etmiyor ve sorun düzelsin diye termal macununu da daha dün yeniledim ona rağmen sorun devam...
  19. A

Çözüldü✓ .

İşlemcim açılışta bir anda 85 derecelere kadar çıkıp sonra bilgisayar sıcaklıktan dolayı kapanıyor işlemci üzerinde Dark aquaforce W242r modelli sıvı soğutma açılışta fanları çok hızlı dönüyor ama çare etmiyor ve sorun düzelsin diye termal macununu da daha dün yeniledim ona rağmen sorun...
  20. A

bilgisayar aniden kapanıyor

Bilgisayarım birkaç güne kadar sorunsuz çalışıyordu sonrasında sistemimde aniden sıvı soğutma fanları açılışta hızlı hızlı çalışıp birden bilgisayarı kapatmaya başladı bunu bazen yapıp bazen de yapmıyor. Termal macunu daha bugün değiştirdim aynı sorun devam ediyor Arctic MX 4 termal macun...
Geri