Arama sonuçları: *

• Users: Rıp67
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

12000-16000 TL arası Sistem

12000-16000 arası Sistem önerir misiniz çoğunlukla valorant oynicam.
  2. R

Programın ismi nedir

Arkadaşlar tiktokda bir video gördüm ve kullanıcının tüm videolarına baktım programın adını bulamadım bu programın ismi nedir
  3. R

Twitch Prime ile abone olamıyorum

Prime Gaminge üye oldum ve izlediğim bir yayıcıya abone olucaktım ama böyle bir yazı çıktı aslında twitch hesapımı da bağlamıştım üye olmak yazan yere tıkladığım zaman prime gamingin sitesine atıyor ve hiç bir şey olmuyor
  4. R

18 Yaş Altı Fivem Sunucu Önerisi

Fivem için 18 yaş sınırı olmayan sunucu arıyorum
  5. R

Fivem Hata Yardım Edin Lütfen

Arkadaşlar Geçen Gün EpicGames de İndirimdeyken Gta 5 Aldım Ve Fivemı Kurmaya Çalışırken Uptade Ekranında böyle Hata Alıyorum Lütfen Yardım Edin Çıldırıcam Youtubeden Baya Bi Çözüm Videosu İzledim Ama İşe Yaramadı Ve Tamama Bastığım Zaman Kapanıyor
  6. R

Discord Açılmıyor Hata Veriyor

Discordu açınca hata veriyordu format attım ve tekrar indirdim ve yine hata verdi büyük ihtimalle java yüzüne ama java indirince kuramıyorum yani setupuna tıklayınca açılmıyor hiç bir şey olmuyor ve minecraftta premium hesap almıştım tamda onun yerine gta 5 alabilirdim ama minecrafti şeçtim yadım...
  7. R

Hypixelselde silahlı bedwars modun anasıl girebilirim

Ben minecraft premium alıp hypixel girdim ama en çok merak ettiğim silahlı bedwars moduna giremeyi bulamdım yardım ederseniz sevinirim
  8. R

Hypixel Bedwars Silah Moduna nasıl girilir

Ben minecraft premium alıp hypixel girdim ama en çok merak ettiğim silahlı bedwars moduna giremedim ve yani youtubede bir suru de videosu var ingilizce olduğu için tam anlayamadım lütfen nasıl girildiğini bilen biri söleyebilirmi?
  9. R

Öneri Minecraft için makrolu mouse

Minecraft için max 175 tl bütçem var zar zor 225 e çıkabilirim bana razer deathadder önerdiler sizce iyi mi? alınır mı? so* oyun** serverında gerçekten makro görmekten sıkıldım artık yeter lütfen yardım edinn
Geri