Arama sonuçları: *

• Users: dost ayran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dost ayran

1000tl bütce kablosuz klavye mouse

arkadaşalr ikisi icin toplam 1000tl bütce. ilk önemli olan nokta kablosuz olması blueetoth özelliginin olmasi yani. ışıklı bir şeyler olrusa güzel olur. şimdiden herkese teşekkürler 1724593966 100 150 tl felan bütce aşılabilir
  2. dost ayran

aliexpress vergi olayı

aliexpress den klavye alacagım 800 tl gibi bi fiyata ödeme kısmında vergiyi ödüyorum, ama kapıma ürün geldiginde vergi alınır mı? ayriyetten ?
  3. dost ayran

bu ssd gündelik kullanım veya windows icin iyi midir?

https://www.trendyol.com/wd/240gb-green-series-3d-nand-ssd-disk-s240g3g0a-p-311734228?boutiqueId=61&merchantId=110994 arkadaşlar sizce alınır mı? ? almayı düşünüyorum windows icin
  4. dost ayran

120-240gb ssd önerisi

bütce max 350 hocalarım , cok baktım ama bulamadım pny marka buldum ama kornik sorunluymuş herhalde tavsiyelerinize bi bakayim dedim , şimdiden teşekkürler
  5. dost ayran

Psu fan degiştirme sorun olur mu ?

Arkadaşlar psu fanı cok sesliydi bende degiştirme kararı aldım eski akasa fanımı takıcam 12cm Bir sıkıntı olurmu ?
  6. dost ayran

M.2 Ssd durdugu yerde bozulurmu?

M2 ssd var şuan kutusunda test ettim ürün calışıyo sıkıntısız 1 yıl felan kullanamicam sıkıntı olurmu ürün de ?
  7. dost ayran

Anakartta 2 adet m2 yuvası var

Arkadaşlar birisi ekran kartının altında kalıyor ,alttaki yuvaya taksam sıkıntı olurmu ssd markası wd sn530
  8. dost ayran

Oldubil sizde aciliyormu acaba?

Arkadaşlar uygulamaya şifremş giriyorum ama logo dönüp duruyor sizde de aynı şekilmi?
  9. dost ayran

yurt dışına en uygun nasıl kargo gönderebilirim

tecrübesi olan varmı ? yurtdışına (romanya) kargo gönderecegim de.
  10. dost ayran

ssd satacagım ama alan kişi verileri geri getirebilirmi

şöyle anlatıyım ssd satacagım şimdi ben bicimlendirip satıcam silinen verileri geri getirme yolu diye bişey varmış , alan kişi böyle bir şey yapabilirmi eger böyle bişey varsa ben bunun önüne nasıl gecebilirim
  11. dost ayran

Vga to hdmi önerisi 75 80 tl

arkadaşlar sağlam bildiginiz varsa güzel olur benimkisi şuan da bozulma aşamasında ekran gidiyor ve ekranda bazen hareketli kırmızı noktalar oluyor 70 75 80 tl arası olursa güzel olur
  12. dost ayran

Snowman t5 montaj yardım

Arkadaşlar iyice stres oldum takamadım fotograftaki şey sürekli hareket ediyor takamıyorum sogutucuyu baştan nasıl takcagımı anlatabilirmisiniz
  13. dost ayran

Sürat Kargo Mikro Şube Nedir?

arkadaşlar bu mikro şube sacmalıgı nedir , kargonuz ******* mikro şubeye gitcek diyor araca yüklendi diyor , ama yaşadıgım yerde mikro diye bi yer dahi yok , kargo ilk başta da yanlış yere gitmişti anlayan birisi varsa yardımcı olabilirmi kargo firmasi sürat kargo gercekten kafam cok karıştı
  14. dost ayran

bu parcayı nerden bulabilirim ?

nerden bulabilirim cok aradım ama bulamadım yardımcı olabilcek varmı
  15. dost ayran

Mavi Ekran Hatası DMP Dosyası Var

https://www.mediafire.com/file/m6qjqv1p0cgwc09/062322-8015-01.dmp/file yardımcı olabilicek varmı 1655999684 5 kere üst üste yedim yazarsınız neden oldugu bilgisayar daha yeni
  16. dost ayran

karnede sorumlu oldugum dersler

arkadaşlar karende sadece türk dili ve edebiyat yaziyor sorumlu oldugu dersler karnede ne yazıyosa o dimi ? başka bir süpriz cikmaz yani dimi
  17. dost ayran

Laptop gt1050 cok ısınıyor

undervoltage konusunda yardım edebilcek varmı
  18. dost ayran

BynoGame de Skin Satarken Dikkat Etmem Gerekenler

BynoGame de Skin Satarken Dikkat Etmem Gerekenler Nelerdir ilk defa skin satacagım
  19. dost ayran

3 aylık Bedava Spotify Premium aldım para cekmedi iptal ettim

karttan para cekerim 3 ay sonra anlamadım ? para felan cekmedi şuan
  20. dost ayran

Gamepower Luna İcin Kulak Pedi

arkadaşlar pedleri baya soyulmuştu şimdi ise yırtılmaya başladı süngeri gözüküyor buna uyucak bi ped nerden bulurum şimdiden teşekkürler
Geri