Arama sonuçları: *

• Users: scaryscsgo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

15ARH05 Anakartlı Lenovo Ideapad Gaming 3 laptoba 2. M2 SSD takilir mi

15ARH05 Anakartli ryzen islemcili laptobumun depolamasini yukseltmek istiyorum kullandigim 512 gb m2 ssd var . 1 tb takviye m2 almak istiyorum anakrtimda 2. M2 girisi var ama taksam 3500 gibi bir hiz alir miyim yoksa 1000 gibi bir hiz mi alirim. 1000 gibi hiz alicaksam 2.5 ssd mi takayim ...
  2. S

15ARH05 anakartli lenovo ideapad gaming 3 laptobuna 2. M2 ssd takilir mi

Baslikta da belirttigim anakartli laptobuma 2. M2 ssd takilir mi .1 tane m2 2242 var laptopta 512 gb yetmiyor ve yukseltmek istiyorum . 2. M2 girisi var ama mesela 3500-3150 MB/s m2 taksam o hiz alirmiyim yoksa 1000 hizini mi alirim . Ve 2.5 SSD ya da m2 ssd oneriniz var mi ucuz olarak...
  3. S

27 inch FHD İPS monitör de piksel piksel kötü bir görüntü olur mu

27 inc FHD ips 165 hz monötör de valorant cs gibi oyunlar piksel piksel görme olayı olur mu almayı düşünüyordumda yoksa 1 küçük modelini mi alayım ve film izlerken de aynı olay olr mu 2.5k üsütne koyup 2k sını mı almalıyım ?
  4. S

Maks 12.000 TL Telefon onerisi hizli sarj ve kamera onemli

Maks 12.000 TL Telefon onerisi hizli sarj ve kamera onemli
  5. S

A52 mi M51 mi almalıyım kullanan veya bilen birisi yazabilir mi

A52 türkiyede üretilen bir telefon ESNEME sıkıntısını çok gördüm telefon ile yorumlarda şimdi a52 alsam böyle bir sıkıntı ile karşılaşırmıyım //bir çok özelliği ile m51 den daha iyi gibi görünüyor m51 in sony sensörü var ama a52 de yok a52 nin mi kamerası daha iyi mi yoksa m52 in mi ve a52 de...
  6. S

Android Poco x3 pro vs samsung m51 arasında kaldım

Oyun odaklı bir telefon düşünüyorum kamera benim için 2. planda ve malzeme kalitesi iyi olsunki uzun süre dayanabilsin önerilerinizi bekliyorum.
  7. S

2500-3000 TL arası APU sistem tavsiyesi

Malum dolar kuru yüzünden ekrat kartlı bir bilgisayar almak benim bütçe için zorlu. Sizden sistem tavsiyesi bekliyorum 8x2 ramli en az ryzen 3200g li en az 550psu lu mümkünse rbg kasalı b450m chisetli bir APU sistem tavsiyesi bekliyorum sistemi aldıktan 1 sene sonra bu ryzen 3200g en fazla...
  8. S

Hava giriş çıkışı iyi mümkünse rgb ucuz mümkünse filtresi olan kasa ÖNERİSİ VE UCUZ AYRI DA OLABİLİR PSU

Kısacası f/p mümkünse rgb kasa kasa ile ayrı da olabilir en az 600w 80 plus psu önerisi alabilir iyim bütçe 500 600 civarı maks
  9. S

Dell inspiron 1545 model laptopa ssd takılırmı/uyumulumu/ne kadar performans alırım?

Dell inspiron 1545 model laptopa ssd takmayı düşünüyorum ama kararsızım şuan pc de İnternet hatta YouTube de bile video izlerken donuyor. League of legends te 30 100 fps arası alıyorum yaptığım ayarlamalar sayesinde. Ssd taksam fps de de artış/stabilize söz konusu olurmu? Ssd yi taksam tam...
  10. S

Rx 570 mi 1050 ti mi Özellikle Hangi Marka Model?

İleride sistem toplamayı düşünüyorum apudan başlayarak sonra ekran kartı almak istiyorum alacağım ekran kartında kaldım şimdi düşünüyorum AMD alsam uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum hep öyle duydum çevremden nvidia alsam herkes diyor rx AMD daha iyi performans veriyormuş arada kaldım bilgili...
  11. S

Maks 3500 TL sistem önerisi

Maks 3500 TL sistem önerisi yapabilecek?
Geri