Arama sonuçları: *

• Users: KichyKitty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

düşük fps sorunu laptop

Merhaba ekran kartı sürücüsünü yeniden kurana kadar oyunlarda düşük fps alıyom kurunca yüksek alıyom nasıl düzeltebilirim. (her açtığımda böyle oluyor) 1695818818 laptop acer nitro 5 3060 95w , i5 11400h 24 gb ram
  2. K

Yardım Wİ-Fİ bağlantım kopuyor bir daha bağlanamıyorum

Modemimi açıp kapadığımda 10-15 dkk wifiye bağlı kalabiliyorum ardından atıyor ve giremiyorum modemi aç kapa yapmam lazım. kablosuzumda sorun yok ve bunu bütün akblosuz cihazlarda yaşıyorum sorun nedir internet sağlayıcım yardımcı olmadı.
  3. K

Yardım Trendyol elmacik satıcısından aldığım ramler

Geçen günlerde Trendyol elmacik satıcısından 1 adet 16 gb cl22 3200mhz ddr4 Kingston marka bir laptop rami aldım ama elime geçen ürün fotoğraftaki gibi değil aksine siyah ve üstündeki chipsetlerde Kingston ibaresi yerine halka içinde m ibaresi vardı bunun üzerine satıcıya replika ram...
  4. K

Yardım Acer nitro 5 (515-57 529m) ram

Acer nitro 5 rtx3060 laptob aldım yanına ramde almak istiyorum daha önce alan kullanan varda Ramin özelliklerini söyleyebilir mi
  5. K

Acer marka laptop alınır mı ?

Kararsız kaldım 2 yıl grafik tasarım okuyacağım sizce acer laptop alınır mı https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_acer-nitro-5-an515-57-529m-1711510.html
  6. K

6000 TL sadece kasa önerisi ?

4k-6k arası 6kyı geçmicek şekilde kasa tavsiyesi olan var mı ?
Geri