Arama sonuçları: *

• Users: TalhaGnc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TalhaGnc

Shopi go güvenilir mi

arkadşlar bu ayakkabıyı alıcamda bura güvenilir mi? https://shopigo.com/products/nike-blazer-mid-77-white-team-red?_pos=27&_sid=5ebc04e37&_ss=r
  2. TalhaGnc

Air pods pro mu alayım air pods 3 mü

Arkadaşlar sizce air pods pro mu alayım 3 mü kararsız kaldım şöyle söyliyeyim proda gürültü engelleyici var ama 3 te yok videolar izledim adamın birisi 3 için diyor mesela toplu taşımaya bindim dışardan ses geliyor otobüsün motor sesini alıyorsunuz diyor ve sesi %100 getirdiğinizde dışardaki...
  3. TalhaGnc

waflecıya garson olarak alırlarmı

Merhaba herkese bizim burda aşşağı wafleci açıyorlar yaşım 16 sizce konuşsam beni garson olarak alırlarmı para çok umrumda değil maksat hayatı öğrenmek adapte olmak
  4. TalhaGnc

sizce bu jordan 1 mid alayımmı

Arkadaşlar sizce bu jordan 1 mid alayımmı turuncu yoksa başka model bekleyeyimmi teyzem amerikaya felan gidiyo https://www.sneaksup.com/air-jordan-1-mid-se-dd6834-802
  5. TalhaGnc

NBA 2021 kariyerde yedekteyim oyuna girince kasıyo

arkadaşlar nba 2021 kariyerde yedeklerdeyim oyuna girince ağır çekimde oynuyorum yardımcı olurmusunuz acil!!!!!!! 1623768692 acil yardım lazım bilen varsa kafayı yedim
  6. TalhaGnc

Epic games 3 aylık ücretsiz üyelik

https://www.epicgames.com/store/tr/p/discord--discord-nitro?purchaseIntentId=5f3c898b2a3244af99e9900e015717f8%7Cd4625712a13b466cb83a8762be64f0e2 Arkadşlar burdan alıyosunuz ücretsiz mailinize 24 saat içinde geliyomuş kod şimdiden hayırlı olsun Beğenmeyi unutma!!!!!
  7. TalhaGnc

valorant aldığım hesap ilk mailden gitti

6 ay önce game satıştan aldığım hesap 170tl şuan ilk mailden alındı aldığım çocuğa yazdım ilk mail onda değilmiş mahallesinden birinden almış adamda taşınmış hesapa asil pho almıştım sonra sağmacı bıçak ve yelpaze hesap gitti çok moralim bozuk anlatamam
  8. TalhaGnc

Arkadaşlar protein tozu

1.sorum: Protein.oceanda kampanya var bedava protein tozu paket farklı hesaplardan 5 paket aldım şimdi 12.5gr hepsi acaba kaç servis vardır 2.sorum: Yaşım 16 doğru ölcek kullanımında bi sıkıntı olmaz değilmi?
  9. TalhaGnc

250 tl nasıl katlayabilirim

arkadaşlar 250tl var bende bu parayı nasıl katlayabilirim helal yollardan fikir verebilirmisiniz
  10. TalhaGnc

dart1 aldığımda sıvı soğutma egzoz fanın üzerine takılır bi sıkntı olurmu

arkadşlar itopyadan dart1 almıştım ve sıvı soğutma egzoz fanının üzerine takılı radyatörü çıkarıp yukarıyamı takayım yoksa bi sıkntı çıkarmı böyle
  11. TalhaGnc

asus rog gladius 2 origin tekerlek gıcırdıyo

arkadaşlar mouse yan lastik gibi yerlerine kolonya sıkıp temizliyeyim dedim sıkarken mouse tıklama boşluğuna gitti tekerlek gıcırdıyo nasıl çözücem yardımcı olurmusunuz
  12. TalhaGnc

Aile baskısı kötü psikoloji ders çalış lafı

Hayatıda yeni gelişmeler oldu her zamanki gibi kahvaltıda kimya matematik notum yüzüme vuruldu ağızların düşmez oldu spor toto oynamışsın diyolar ondan sonra senin yaşında yok biz şöyle böyle artık bıktım kırıcı olmaya başlicam bu noktaya geldi bilgisayarın kapğını veya telofnun yüzüne baksam...
  13. TalhaGnc

aile baskısından bıktım

artık çok sıkıldım her şeyime karışıyolar 1 tane notum kötü diye yemediğim laf kalmadı bıktım artık ders çalış baskısından oturdum çalışıyorum hala talha efendi ders çalışsın diyolar bir an önce şu üni sınavına girip çekip gitmek istiyorum buralardan ders çalışmadan tut bilgisayarın açtığım anda...
  14. TalhaGnc

7 Yıllık arkadaşımla barıştım ama eski enerjiyi alamıyorum

Şöyle 7 yıldır arkadaşız ortaokulda aynı bardaktan içerdik o bizde kalırdı ben onlarda 2 hafta felan kardeşim gibiydi ama lisede okullar ayrıldı şimdi yeni arkadaşları var bende tanıştım ama çok sevemedim dini şeylere sövüyolar ve bu benim hiç hoşuma gitmiyo sonra ben arkadaşıma küstüm 2 ay...
  15. TalhaGnc

COD Warzona giriyorum oyundan atıyo

COD Warzona giriyorum oyuna atıyo beni oyunda donup kalıyo saçma saçapan hatlar veriyo
  16. TalhaGnc

Instagram'da Yaşadığım Dolandırıcılık

Merhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
  17. TalhaGnc

Merhaba Allaha söven arkadaşlarımla 7 yıllık arkadaşlığımı bitirdim

Merhaba arkadaşlar Discordda işte allaha sövüyolardı eskiden böyle çocuk değildi liseye geçince yeni arkadaşlar edindi ve allaaha sövüyolardı durmadan ve bu durum çok sinirlenmiştim hiç sunucuya gitmiyodum bugun artık bitane youtuber var onun yorumuna yazmıştım allaha niye sövüyosunki diye...
  18. TalhaGnc

Taşınırken Logitech g29 adaptörüm kayboldu

Arkadaşlar taşınırken Logitech g29 adaptörüm kayboldu nasıl çalıştırıcam :(
  19. TalhaGnc

Dart 1 itopya stok fan

Merhaba ben İtopya Beylikdüzü mağazasından dart1 sistemini aldım montaj vs yaptılar ama sıvı soğutucuyu arkaya takmışlar ve 1 tane stok fanı almışlar itopyadan bunu beklemezdim ve sıvı soğutucuyu yukarıya takayımmı
  20. TalhaGnc

Bendeki asus kalsınmı msı 2k monitörümü alayım

Merhabalar vatandan 4 gün önce asus VG27VQ MODELİNDE 165 HRZ MONİTÖR ALDIM bunu iade edip https://www.itopya.com/msi-optix-27-g27cq4-165hz-1ms-2xhdmi-dp-wqhd-freesync-curved-gaming-monitor/ msı 2700 tl bunu mu alayım yoksa hiç uğraşmayayımmı
Geri