Arama sonuçları: *

• Users: RevuL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RevuL

Ekran kartım için kablo

Merhabalar iyi akşamlar herkese iyi forumlar. MSI MAG Pano 100r white kasa MSI B850 gaming plus wifi pz anakart Enermax Revolution ERT1650EWT 1650 W Gen 5.0 ATX 3.0 Power Supply Bu 3 parçaya sahibim ve bunlara ek MSI 5080 gaming Trio beyaz ekran kartını almayı düşünüyorum. Güç kaynağımın...
  2. RevuL

Çözüldü✓ Bu iki ram arasında kaldım yardımcı olur musunuz?

Merhabalar dostlar iyi forumlar. Bu iki ram arasında kaldım sistem teması beyaz. Anakart MSI B850 PZ işlemci de R7 9800x3d olacak farkları var mıdır hangisi tercih edilir fikir alabilirsem sevinirim...
  3. RevuL

2. El bu sistemi sizce ne kadara satabilirim?

Merhabalar herkese iyi akşamlar iyi forumlar, 5 yıldır kullanılan bu sistem sizce ne kadar fiyata satabilirim toplu halde veyahut parça parça şeklinde hangisi daha uygun olur fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  4. RevuL

Full Set Beyaz Sistem+Aynı Bileşenler ile Normal Sistem Bilgi ve Tavsiye Yardımı

Bütçe: 133K civarı diğer sistem ise beyaz konsept ve ekipman olmadan 115k (Beyaz ağabeyim için diğeri benim için)(ekipmanlarım mevcut) Öncelikle herkese merhabalar umarım herkesin sıhhati ve sağlığı yerindedir. 2020 yılından beri piyasadan uzak kaldım ekonomik açıdan yetersiz kaldığım için...
Geri