Arama sonuçları: *

• Users: misemise
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ BU OLED NASIL ALINIR MI

https://app.hb.biz/DI42lcwG38N3
  2. M

Yardım Asus pg27aqdp ve pg27aqdpg arasındaki farklar

Merhaba iki monitör arasındaki farkları bilen varsa yardımcı olabilir mi
  3. M

Çözüldü✓ Asus pg27aqdp vs Samsung g60sf

İki monitör arasında kaldım. Woled ile WD oled farkını öğrendim. Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Arada 12K fiyat farkı var buna değer mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  4. M

Öneri Beyaz rtx 5070 ti alacağım

Şuan sistemim beyaz renk sadece ekran kartım siyah palit rtx 5070 ti sattım beyaz renk 5070 ti alacağım inno3d var uygun fiyata diğer modeller çok yüksek gigabyte egale ice 58K aero 62K zotac gamin solid core 59K inno3d 47K sizce ne yapmalıyım
  5. M

Çözüldü✓ 9700X pbo ayarları sonrası yardım

Arkadaşlar pbo ayarlarını yaptım işlemciyi 65w ayarladım co 30 verdim diğer ayarı unuttum 200 mhz verdim serin çalışıyor fakat performans biraz düştü 5.5ghz çalışıyordu şimdi 4.8 4.9 ghz çalışıyor ne yapmalıyım mhz arttırmalımıyım
  6. M

Öneri Razer viper v3 pro ile ölçüleri aynı mouse önerisi istiyorum

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim mousenin aynı ölçüler de alternatifini arıyorum üzmeyecek belki daha kaliteli yardımcı olursanız sevinirim hayırla kalın
  7. M

Çözüldü✓ Oyun için 9700X 9800X3D geçilir mi?

Ryzen 7 9700X işlemci Rtx 5070 Ti ekran kartlı sistemim var sadece oyun oynuyorum 9800X3D işlemci ile upgrade yapmak istiyorum değer mi sizce 2K oyun oynuyorum
  8. M

32 inç tv önerisi smart özellikli

Merhaba. TV önerisi istiyorum 32 olmak zorunda ufak bir odam var oraya koyacağım samsung m7 var aklımda uydu alıcısı yok kendinden fikir verirseniz sevinirim
  9. M

Yardım Corsair hs80 max wireles gürültü engelleme sorunu

Arkadaşlarla oyun oynarken kullanıyorum. Oturma odasın da bilgisayarım başka yerim yok. Oyun oynarken arkadaşlarıma odadaki sesler çok fazla gitmektedir. Önereceğiniz bir kulaklık varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  10. M

Bilgisayarım ne kadar eder?

Bütün parçalar garantilidir Ryzen 7 9700x 1 senelik Msi b850 edge ti wifi beyaz 1 aylık Xpg lancer dual 16x2 32 gb beyaz 6000 cl30 6 aylık Corsair 3500x rm850e bundle kasa psu 2 aylık Arctic liquid freezer 3 360 pro beyaz 3 aylık Msi m560 1 tb gen5 ssd Patriot viper vp4300 2 tb gen4 ssd Palit...
  11. M

Yardım Renault Duster 1.3 tce edc kullanıcılarına

Merhaba arkadaşlar. İlan başlığın da belirttiğim aracı kullananlar varsa artı ve eksisini yaşadığı olumsuzlukları yazarsanız tcross 1.0 life aracımı satıyorum aracı almak istiyorum hata yapmamak için konu açtım kullanıcılar yorum yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
  12. M

Öneri İki kart arasında kaldım

Asus Rog Strix B850-A Gaming Wifi Msi Mpg B850 Edge Ti Wifi
  13. M

Öneri B850 beyaz renk anakart önerisi

msi b850 edge ti wifi 13.400₺ msi b850 gaming plus wifi pz 11.500₺ asus b850-A rog strix wifi 14.500₺ gigabyte b850 ve x870 çok pahalı sizce hangisini almalıyım bir de m2 gen 4x2 ne oluyor
  14. M

Çözüldü✓ Kararsız kaldım lütfen yardım

Scyrox v6 kalmamış v8 modeli Mchose a7 ultra ve l7 ultra modeli hangisini tercih etmeliyim kullanıcı yorumları önemli şuan rampage zenith pro kullanıyorum değiştireceğim
  15. M

Öneri Sıvı soğutma tavsiyesi

Corsair Nautilus rs 360 Arctic freezer pro 360 Beyaz renk alacağım soğutma performansı önemli ve önerilere de açığım
  16. M

Öneri 2 Kasa Arasında Kaldım

Lian Li Vector 100 ve Corsair 3500X sizce hangisi iyi bir tercih olur
  17. M

Yardım Ryzen 7 9700x ısı değerleri normal mi?

Merhaba
  18. M

Yardım Arctic mx6 termal macun sorunu

Hepsiburada dan aldım satıcı hepsiburada fakat macun sürülmüyor spatulaya yapışıyor sökülüyor kıvamı çok sert problem olabilir mi yoksa kullananlar varsa aynı problemi yaşayan var mı?
  19. M

Yardım Bitfenix Cube v2 240mm kablo bağlantısı

Arkadaşlar pompanın kablosunu pump süs ye radyatörün fanlarını CPU fana bağladım doğrumudur? Bu şekilde çok sesli çalıştı yerlerini değiştirdim yine çok sesli çalıştı kafa ütülüyor doğru bağlantı hangisidir yardım bekliyorum
  20. M

Yardım Yük altında Ryzen 7 9700X değerler nasıl?

Merhaba Arkadaşlar. İşlemcim 9700X soğutucu Bitfenix Cube v2 240mm
Geri