Arama sonuçları: *

• Users: aliozkanca
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

40.000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi laptop?

Merhaba arkadaşlar 40 bin tl bütçem var hem oyunda üzmeyecek hem günlük kullanımda kolaylık sağlayacak bir laptop arıyorum önerebileceğiniz neler vardır?
  2. A

Metin2 Files Önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir pvp sunucu açmak istiyorum fakat etrafta herkes files satıyor.Önerebileceğiniz site veya birileri var mıdır?
  3. A

Xenforo Slide Hatası

Arkadaşlar mobil sürümde sorun yok fakat masaüstünde slide üst üste geliyor neden olabilir?
  4. A

GT502 KASA ARGB Bağlantısı

Arkadaşlar kasa 4 fan olarak geldi.Ekstra 3 adet tf120 argb fan aldım ve 360mm asus prime sıvı soğutmam mevcut.Anakartımda 3 adet argb pin mevcut(gen 1,2,3 olarak)Kasanın kendi 6 adet argb pin çoklayıcısı mevcut.6 adet fanı oraya bağladım ana ucunu anakarta.Diğer fanlarıda kutudan çıkan asus tuf...
  5. A

Yardım İş yeri için yazıcı önerisi

Arkadaşlar 5.000 tl bütçe ile alınabilecek en iyi yazıcı hangisi sizce tavsiyeniz var mıdır?
  6. A

Yeni aldığım bilgisayarda takılmalar oluyor?

Arkadaşlar gaming genden satın aldığım bu bilgisayar 2 gün önce elime ulaştı.Fakat oyunlarda takılmalar yaşıyorum.Ekran kartı bios vs her şey güncel neden olabilir? Monitörüm 2k
  7. A

4080 Super vs 7900xt

Aralarındaki fiyat farkı 10.000 Tl sizce bu farkını verip 4080 almalı mıyım?
  8. A

Yardım 35-40 bin TL arası laptop önerisi

Arkadaşlar sizce ne almalıyım öneriniz var mıdır?
  9. A

Yardım Duvar için rgb ışıklandırma

Arkadaşlar duvara dekor amaçlı aşağıda linkdeki gibi bişey arıyorum.Fakat hiç anlamam iyi markası falan var mıdır nerden almamı tavsiye edersiniz maks 1.5 k bütçe https://amzn.eu/d/feBNrwA
  10. A

Metin2 sunucusundan anlayan?

Arkadaşlar sunucu açmak istiyorum devlik yapan veya bu konular hakkında bilgisi olan var mıdır?
  11. A

Bilgisayarın kendi kendine kapanma durumu?

Arkadaşlar pc kendi kendine kapanıyor ve geri açılmıyor.Çözümü psunun aç kapa düğmesini kapatarak buluyorum başka türlü açılmıyor nedeni nedir sizce?
  12. A

Çözüldü✓ M2 SSD disk yönetiminde görünmüyor

Arkadaşlar bi sorundan dolayı bilgisayardaki 2 adet m2 ssdyi tak çıkar yaptım.Yaptıktan sonra bitanesi bilgisayarımda görünmüyor ne yapmam gerekiyor
  13. A

Pc kendi kendine sürekli kapanıyor

Arkadaşlar zaman farketmiyor bazen ilk açtığımda 1 dk sonra kapanıyor bazende 4 5 saat kullanınca anlam veremiyorum çözümü psu düğmesini açıp kapatınca buluyorum başka türlü açılmıyor.Son 5 ayda 10 kez kapanmıştır rahat
  14. A

Anakartımdan bip sesi geliyor ve kapanıyor

2 kez başıma geldi birincisi pc başında yokken geldiğimde kapanmıştı bugünde aynı sorunu yaşadım bi dosya açarken pc dondu görev yöneticisini açmaya çalıştım açmadı iyice zorlarken anakarttan ses geldi ve pc kapandı daha sonra açmaya çalıştım açılmadı psu düğmesibi on off yaparak çözüm...
  15. A

Yardım Samsung Galaxy Tab S9 FE vs Apple iPad 9 ?

arkadaşlar fiyatları hemen hemen aynı sizce hangisi daha mantıklı 11 bin tl bütçem var
  16. A

Yardım Reels videom otomatik telif yedi?

Arkadaşlar telif haklarından anlayanlar yardımcı olabilir mi böyle bi uyarı aldım ne yapmam lazım sorun yaratır mı
  17. A

🔥İndirim Alpro Hindistan Cevizi & Badem Bitki Bazlı İçecek 1 L 8 adet 460tl

Sepete 8 adet ekleyip COKALAZODE kodu kullanın https://amzn.eu/d/3nOVowo
  18. A

Yardım Taşınabilir harddisk önerisi

telefonumda yer kalmadığı için harddisk arıyorum veri aktarımı hızlı olan 2 tb güzel bir ürün arıyorum bütçe 2 bin tl
  19. A

Yardım 30 bin TL'ye laptop önerisi

Sizce ne almalıyım yardımcı olur musunuz bütçe 30 bin
Geri