Arama sonuçları: *

• Users: SAYKO1987
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

VATAN 12400F ASUS 4060 Tİ DDR5 32 GB RAM 1 TB M2 SSD KAÇIRMAYIN

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-prime-h610m-r-ddr5-asus-dual-rtx-4060-ti-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html LİNK BU ARKADASLAR SİSTEM ARIYANLAR KAÇIRMASIN
  2. S

Abdullah ın mutlaka incelemesi gereken monitör

Arkadaşlar merhaba HP omen x 6FNO7AA 27'' 240 Hz ve 2k birde tn panel mutlaka bu modele bı bakın derim 🔥🔥🔥
  3. S

🔥🔥🔥İ5 13400f Rtx 4060 ti 22999 itopya

https://www.itopya.com/dh-eagle_h23947 Acil ihtiyacı olan kaçırmasın
  4. S

Netspeed indirim kodu

Arkadaşlar netspeed kullanan arkadaş varsa bana kodunu ve ad soyadını özelden bildirabilirsin tşk ler
  5. S

Netspeed tercih edilir mi yardim

Arkadaşlar merhaba netspeed kullanan varmı İstanbul Avrupa yakasında?Bu internet firmasiyla ilgili görüşlerinizi sizlerden rica etmekteyim teşekkürler
  6. S

Millenicom internet hizmetine geçmeyi düşünüyorum kullanan varmı yardım ???

Millenicom a geçmeyi düşünüyorum arkadaşlar kullanan varmı memnun musunuz ? Bu arada Tüm ülkemizin başı sağolsun ve deprem zedelere lütfen elimizden geldiğince yardımda bulunalım
  7. S

V.O.K Sistem patladı kimse almadı

Malesef vok sistemi çok yüksek tuttu ve hala stokta mevcut kimse almıyor.
  8. S

Abdullah kardeşin oyun testindeki oyun adı

Abdullah kardeşim senin oyun test videolarindaki callof oyununun hangi sürümü ?Bilen varsa yazabilir mi tşk ler
  9. S

Gencer gaming hilesi

Bu firma integramda 10490 TL diye sistemini tanıtıp sitelerine girdiğimde fiyat biranda bin TL den daha fazla arttırıyor.Bu kadar da adilik olmaz ayıptır.
  10. S

Razer basilisk ultimate acil yardim

Arkadaşlar merhaba bilen varsa acil yardım yoksa mausu gerçekten kiricam.3 haftadır mausu ışığı kablosuz yandığı zaman kullanabiliyoruz oda 5 sn yi geçmiyor sonra bağlantısı kesiliyor lütfen bilen varsa acil yardım.
  11. S

14 Gün Sonra Ryzen 5 5600 Oyun Kodu Verilmesi

Abdullah kardeş selam sayende 5600 işlemciyi çok uyguna aldık peki bu oyun kodunu 14 gün sonramı hepsiburadaya giricez yoksa şimdimi onu tam anliyamadim kral ?
  12. S

5600 trend işlemci indirimi

Beyler indirimi kaçırıp uzulenler şuan trendyolda 2720 TL ye ürün var ihtiyacı olan baksin
  13. S

5600 yoksa 5600x mi 1440p

Arkadaşlar hangisini almamda fayda var aralarında fark varmı ? Yardim ekran kartım 3070ti
  14. S

Basiliks ultimate yardim

Abdullah kardeş basilix ulti mouse aldım guncellemelerini yaptım ama mouse bir turlu calismiyor ne yapmam lazım yardım.pls.Mausu alalı 1 ayi geçti şimdi çıkardım geri iade de geçti bir sorun mu var bilmiyorum yardımını bekliyorum
  15. S

Amazon tr den yurt dışı rezaleti

Arkadaşlar merhaba benim ağzim yandı sizin yaşasın diye yazıyorum.Amazon tr den yurt dışı ürün siparişi verdim razer marka mouse ve gameped ama hiçbir şekilde gelmiyor.Hatta yurt dışı Amazon kargoya bile vermeden gümrüğe takıldı firma bize teslim etmedi diye oyalayip 1 ay geçtikten sonra ürünün...
  16. S

Ethermine ip adresi yeni ip adresime hata veriyor

Arkadaşlar merhaba.Ethermine de ip adresimi girdiğimde kabul etmiyor ne yapmam lazım bı yardım
Geri