Arkadaşlar ve değerli moderatör arkadaşlar forumda kısa süre önce forumdakilerden laptop önerisi için bir konu açtım ve bir moderatör arkadaşımız konu dışı olduğu için ceza puanı ekledi ve konuyu kilitledi bunda bir sorun var mı sizce yorum size ait
İster Premiuma üye olun ya da olmayın veriyor 31 Mart'a kadar geçerli
Google Points Avantajlar kısmında bulunuyor.
Moderatör Notu: Daha önce YouTube Premium kullanmamış, Premium'a yeni gelecek kişiler için geçerli.
Kullandığım cihaz iPhone 8. buna Jailbreak yaparak ücretli bir yazılım satın aldım. Bu yazılım ile NFC'ye istediğim kartı tanımlayabiliyorum. Örneğin, evin kapısını açma gibi özellikler sorunsuz çalışıyor. Ancak, bir kere alışveriş yaparken denedim ve POS cihazında çip ile ilgili bir hata aldım...
Steamde 40 Dolar almayı düşünen varsa bi bakabilir
Link:https://www.microsoft.com/tr-tr/p/call-of-duty-modern-warfare-remastered/9nblggh52xt6?ocid=pdpshare&activetab=pivot:overviewtab
Merhaba İstanbul'da yaşamadığım için İstanbul içi kiralama sistemleri bana ters düşüyor. Her ile kargo yapabilen kiralama programı biliyorsanız paylaşabilir misiniz?
Anlamadığım bir şekilde bilgisayar internete bağlandığında işlemci ve ekran kartı tam yüke giriyor
1690660276
Konu ya bir Allah'ın kulu bakmadıya ben daha bir şey bilmiyorum