Arama sonuçları: *

1. M

Ayt matematik kaynak önerisi

Merhaba arkadaşlar başlangıç için ayt matematik kaynağı önerir misiniz?
  2. M

Tyt Problem Başlangıç Kitabı Önerisi

Merhaba arkadaşlar yks hazırlanıyorum tyt matematikte netlerim çok düşük 2-4 arası başlangıç seviyesi güzel bir problem kitabı alacağım çoğu kişi çap problemler kitabını öneriyor sanırım soruları da çözümlüymüş kitap üzerinde önerir misiniz veya başka önereceğiniz güzel kaynak var mı ?
  3. M

Bilgisayar her açılışta mavi ekran veriyor

Merhaba arkadaşlar. Toshiba marka laptopum var bilgisayar açılırken veya masaüstüne gelince mavi ekran verip yeniden başlıyor sonrasında 5 dk arayla tekrar aynı sorunu tekrarlıyor , görev yöneticisine ve PC özelliklerine bakmak istediğimde (DxDiag'dan) gene mavi ekran veriyor ve sonrasında her...
  4. M

A8-7410 sistem açılırken mavi ekran hatası veriyor (minidump paylaştım)

Merhaba arkadaşlar. Toshiba marka laptopum var bilgisayar açılırken veya masaüstüne gelince mavi ekran verip yeniden başlıyor sonrasında 5 dk arayla tekrar aynı sorunu tekrarlıyor , görev yöneticisine ve PC özelliklerine bakmak istediğimde (DxDiag'dan) gene mavi ekran veriyor ve sonrasında her...
  5. M

Huawei Matebook D15 vs Lenovo V14 G2 ltl

Arkadaşlar iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi günlük işler ve ofis programları için . arada küçük çaplı oyunlar oynayabilirim belki. lenovoyu düşünüyordum fakat intelin g serisi işlemcilerinde throttle sorunu varmış sanırım onun için aklımda soru işareti bıraktı...
  6. M

Dell Vostro 5402 Alınır Mı ?

Dell Vostro 5402 FG35F85N Intel Core i5 1135G7 8GB 512GB SSD MX330 14 FHD Linux https://m.turkcell.com.tr/pasaj/bilgisayar-tablet/bilgisayarlar/laptoplar/dell-vostro-5402-fg35f85n?seller=1&color=1003552&utm_source=aka Bu bilgisayar alınır mı arkadaşlar? Günlük işler ve ofis programlarını...
  7. M

Huawei matebook d15 vs Acer Aspire A315-57G

Arkadaşlar 2'si arasında kaldım. Sizce hangisi? Günlük işler ve ofis programları için kullanacağım bataryası iyi olsun istiyorum, arada oyun da oynayabilirim...
  8. M

iPad'e harici harddisk bağlanılabilir mi ?

Arkadaşlarlar iPad 'e harici harddisk bağlanılabiliyor mu ?
  9. M

Ekran bir anda gitti geri gelmedi

Arkadaşlar bilgisayar açıktı müzik dinliyordum ekran birden gitti ve geri gelmiyor bilgisayarın üstündeki reset tuşuna bastım gene bir şey değişmedi bilgisayarı kapatamiyorum Radeon güncellemesi gelmişti onu yaptıktan sonra olmuş olabilir mi ? Sistem: ryzen 3 3100 rx5500xt 650w 80+
  10. M

Yüklenen yazı fontunu silme

Arkadaşlar yazı fontu yüklemiştim silmek istiyorum sanırım Windows/fonts dosyasına yüklendi ordaki fontlarin hepsini silsem bir şey olur mu veya nasıl silebilirim yüklediğim fontları ?
  11. M

Radeon Relive 1024x768 çözünürlükte tam ekran kaydetmiyor

Arkadaşlar oyunu 1024x768 oyunyorum tam ekran ama video kaydedince videoda siyah kenarlı olarak gözüküyor yani tam ekran değil bunu nasıl tam ekran yapabilirim ?
  12. M

Yardım Aliexpress'ten ürün alma

Arkadaşlar aliexpress'ten ürün alacağım kendi kimlik bilgilerimi gireceğim fakat 18 yaşından küçüğüm bir sıkıntı çıkar mı?
  13. M

Yardım Mpow Air Se vs Gamenote h2016d

Arkadaşlar yurtdışından Mpow Air Se almayı düşünüyorum kulaklık lazım şuan beklediğime değer mi yoksa gamenote h2016d mi alayım aralarında çok fark var mı
  14. M

136 TL'ye Mpow Air Se alınır mı

Aliexpress'ten 136 TL'ye kargo dahil Mpow Air Se alınır mı? Vergi de en fazla 30 TL çıkar diye düşünüyorum
  15. M

Mpow Air Se vs Gamenote H2016D

Hangisi ?
  16. M

Yurtdışından gelen ürünün vergisini ne zaman ödüyoruz

Arkadaşlar yurtdışından alınan ürünün vergisini ne zaman nere ödüyoruz nasıl oluyor ?
  17. M

Gamebooster h16 storm vs Gamenote h2016d

Soru başlıkta arkadaşlar sizce hangisi yada bu fiyat bandında daha iyi önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
  18. M

Yardım Babam Kulaklık Almama İzin Vermiyor

Merhaba arkadaşlar yaşım 16 kulaklık almak istiyorum şimdiki kullandığım kulaklık bildiğiniz sanki bebekler için yapılmış pedleri ve kulağımı çok ağrıtıyor sol tarafından ses gelmiyor ayrıca. Babama kendi paramla yeni kulaklık almak istediğimde (210 TL) izin vermiyor benden habersiz alırsanda...
Geri