Arama sonuçları: *

• Users: HEK_23
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Valorant güncellemesi 0'da kalıyor

Merhaba bu sorun yüzünden 2 aydır oyunu oynayamıyorum her yere baktım Görev Yöneticisi'nden önceliği yükseğe aldım dosyaları onardım hala işe yaramıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. H

3500 TL ips monitör tavsiyesi

Merhabalar 3500 tl civarında bir bütçem var ıps 165 hz renkleri doygun bir monitör arıyorum
  3. H

2500-2700tl civarına 144 hz 1 ms monitör önerisi

Arkadaşlar uzun zamandır monitör arıyorum 2500 tl bütçem var ucuz ama bilindik marka olursa sevinirim
  4. H

Ethernet kablosu ile wifi dağıtma

Merhabalar Vodafone bir internetim var modemin yanında 35 mbps çekiyor fakat odamda hiç çekmiyordu. Bende xiaomi nin ağ genişleticisini aldım hiçbir farkı olmadı şimdi 3 mbps çekiyor. evde 2 tane modem router buldum biri (airties 5341) diğeri (Tplink-W8101G) Ana modem ise salondaki (CNED...
  5. H

Ekran kartını takamiyorum

Merhabalar ben gaming gen trden yeni ekran kartı aldım fakat PCI slotuna takamiyorum spot şöyle
  6. H

İ3 12100f iyi midir?

Merhabalar bugün 10000tl'ye böyle bir sistem aldım; İ3 12100f Rtx 2060 Asus dual Corsair vengeance 16gb ram X2 500gb ssd M2 Asus prime h610m anakart Velasıl ben bu sistemde darboğaz yaşar mıyım? Ve ilerleyen zamanda i5 e geçmek lazım mıdır?
  7. H

Monster laptoplar alınır mı?

Monster laptopların kasa kalitesi çok kötü diyorlar sizce nasıl? (genel olarak konuşuyorum bir model için değil)
Geri