Arama sonuçları: *

• Users: hayaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yeni aldığım pc kurulumda ssd yi görmüyor

Merhaba lenovo Neo 50a 27 Gen 5 Desktop satın aldım. Fakat windows kuracakken ssd gözükmüyor. İntelin sitesinden rst dosyasını indirip denedim olmadı. biostan storage menü den pc ye ahcı e aldım yine olmadı. VMD yi iptal etme seçeneklerini de bulamadım. Nasıl yapabilirim ?
  2. H

Gamesir cyclone 2 güncellemeden sonra wireless bağlanmıyor

Merhaba arkadaşlar. Bu gün gamesir connect uygulamasından cihaza firmware güncellemesi yaptım. Güncelleme yaptıktan sonra cihazın otomatik wireless bağlantısı kesildi. Bir daha bağlıyamadım
  3. H

Radeon™ RX VEGA 64 e uyumlu sistem

Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi elimde Radeon™ RX VEGA 64 ekran kartı var buna uyumlu bir sistem dizmek istiyorum. Bütçe problem değil sadece 24 saat çalışmaya uygun bileşenler olsun
  4. H

3K Bütçeyle Gamepad Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar bir gamepad alacağım. Ancak gamepad hakkında hiçbir bilgim yok. 3K ya kadar önerebileceğiniz bir gamepad arıyorum. Şimdiden teşekkürler
  5. H

50-70k arası laptop öneri

Merhaba arkadaşlar. Alacağım laptopta AutoCad kullanılıcak. Sorunsuz olması ve uzun yıllar götürmesi gerekiyor.Görünüşü de önemli. Ben iki laptop arasında kaldım...
  6. H

3600mhz yerine 3200mhz aldım

Merhaba arkadaşlar. Bu gün yanlışlıkla 3600mhz cl18 ram yerine 3200 mhz cl 16 ram almışım götürüp değiştirmeye değermi. Aldığım ram bu https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-32gb-2x16gb-spectrix-d35g-rgb-ddr4-3600mhz-cl18-1-35v-pc-ram.html
  7. H

Yardım Gaming laptop önerisi

Bütçe:35-40k Merhaba arkadaşlar. Gaming laptop alacağım bu laptop nasıldır iyi değilse önerilerinizi beklerim. https://www.itopya.com/msi-thin-a15-b7ve-076xtr-amd-ryzen-5-7535hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4050-6gb-156-full-hd-144hz-free_u25369
  8. H

steamde oyun açınca oyun kapanıp arkaplanda ki herşeyi kapatıp yeniden açıyor

Merhaba arkadaşlar steam de herhangi bir oyun açınca oyunun açılış ekranı geldikten sonra oyunu kapatıp bu hatayı veriyor. Ardından arka planda çalışan herşeyi kapatıp yeniden açıyor bir türlü çözemedim
  9. H

laptop soğutucu önerisi

Asus ROG Strix G513 15.6 inç laptopuma soğutucu arıyorum. soğutucular hakkın da pek bilgi sahibi değilim. yorumlara baktığım zaman hepsinde ortalama bir sonuç çıkarıyorum. kullanışlı işimi görecek soğutucu önerilerinizi bekliyorum
  10. H

Yurt dışından gaming laptop tavsiyesi

Hayırlı günler arkadaşlar. 1.5 hafta önce monster tulpar t7 v25 1.1 aldım fakat ölü piksel çıktı ardından servise götürüp panel değiştirdim. Fakat evde fark ettim ki bir piksel daha var hemen iade ettim. Şimdi ise amerika dan laptop getirebilme imkanım var. Yazılım mühendisliği okuyorum. Pc ile...
Geri