Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Öneri 250.000 TL'Ye araç önerisi

Arkadaşlar günaydın, kenarda 200-250 bin tl gibi bir birikmişim var üniversiteye gidip gelmek için bir araç bakıyorum çok süper bir araç beklemiyorum ancak beni de aldığımda hem motor olarak hemde görünüş olarak üzmesin istiyorum. İstediğim 2-3 şey var aşağıda belirteceğim. Ayrıca Efsane Kasa...
  2. Necromancerr

Çözüldü✓ Max 45k ya laptop önerisi

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Üniversitede kullanabilmek için laptop arıyorum. Son bütçem 45k tabi daha alt tutarlara da f/p iyi ürünler varsa önerilere açığım. Gerekenler: Ortalama bir oyun performansı, bu bütçede aşırı yüksek oyunculuk falan beklemiyorum. Oyun bilgisayarına göre pilde...
  3. Necromancerr

9500 e 3070 alınır mı?

Arkadaşlar etrafımda 10000 e Palit 3070 Phantom var sizce 5600 sistem için alınır mı? ? (9500 e kadar düşebiliyorum furmark vs istedim bekliyorum)
  4. Necromancerr

🔥YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI !

Ben 315 puan ile 680k ya girmişim sizin sonuçlarınız nedir?
  5. Necromancerr

37000 tl Beyaz sistem önerisi

Kendim Tek tek toplamaya çalıştım (Ekran kartını bilerek dahil etmedim bir süre İGpu ile idare edip sonrasında 2. el beyaz 3080-3090 yada benzer bir kart ekleyeceğim) ne düşünüyorsunuz. (Bu arada ssd ve ram hariç full msi sistem.)...
  6. Necromancerr

Yatarak Chill oynamalık oyun önerisi

Arkadaşlar Kütüphanemi aşağıya bırakacağım işten geldikten sonra 1-2 saat chill oynamalık oyun önerilerinize açığım uncharted gibi oyunları oynadım bilginize Aklımda Dying light 1 var ne dersiniz (Kontrolcüyle beraber yatarak oynayacağım onuda belirtiyim) Aşağıdaki oyunlardan oynaması amelelik...
  7. Necromancerr

Linea için F/P teyp önerisi.

Arkadaşlar, 2007 Emotion paket Linea var (Blue&Me var araçta). Blue&Me sebebiyle araçta USB var, ancak bu USB üzerinden telefondan müzik açamıyorum. (Sebebide blue&me nin ilk versiyonu olması ilk versiyonlarda aux usb nin yanında gelmiyor) Bu yüzden F/P bir teyp arıyorum. Teypte Bluetooth...
  8. Necromancerr

Sizce TYT 800k gelir mi ?

Burda yazdığım netler 3 aşağı 5 yukarı bu sene gelse 800k sıralama çıkartabilirmiyim arkadaşlar (daha çok ders çalış diyecek olan arkadaşlarada en baştan açıklayayım işte çalışıyorum ve borcum var, işten vakit buldukça ders çalışıyorum. Çalışmamın bir sebebi aileme yük olmamak) Türkçe 20/10...
  9. Necromancerr

Ls2 Blade Air mi yoksa Venom Racing Air mi alınır?

Arkadaşlar Raider125 sahibiyim malum yaz ayı geldi kışlık mont çok sıcaklatıyor sizce bu iki modelden hangisi alınır Tempest 3 te 58 beden giyiyordum bunda xl alsam olurmu acaba? (Dainese Tempest 3 d-dry var)
  10. Necromancerr

5900 kmde Raider 125 alınır mı?

Arkadaşlar 70k ya 5900km de tvs raider var sizce alınır mı? ? Motor temiz arkadaşlar onuda belirtiyim bakımları zamanında yapılmış zincir iyi durumdaydı (Motorun seside güzeldi) (gönül isterdi 250 lik almak ancak yaz piyasası olupta fiyatlar artmadan 125 lik bile olsa bi motor alayım diyorum...
  11. Necromancerr

Fiat Linea 1.3 Mjet usb girişini aux girişi gibi anında müzik değiştirmek için kullanabilirmiyim?

Arkadaşlar bizde 2007 model 1.3 Mjet linea var Emotion paket (Döneminin dolu paketlerinden) ve araç zamanında Blue&Me Opsiyonu ile alınmış bu yüzden araçta hem sesli asistan hem de usb girişi kendiliğinden geliyor kısmetse yaza aracı bende alıp gezmeye başlayacağım telefonumdan müzik açmak...
  12. Necromancerr

Iphone 13 için kılıf önerisi

Arkadaşlar şuanda hali hazırda şeffaf kılıf kullanıyorum ancak kılıfım zarar gördü o yüzden yeni bir kılıf bakmaya başladım 13 mavi renk kullanıyorum aşağıya istediğim ve istemediğim şeyleri yazacağım. Bütçe olarak ise üst sınırım 500-600 tl. İstemediğim: Şeffaf olmaması Kamera lens...
  13. Necromancerr

100-110k civarına sıfır motor önerisi

Daha öncelerde de bu tarz konular açmıştım ancak bu sefer durum daha farklı borç vs kalmadığından 6 ay taksit ile sıfır 125'lik bir motor almayı düşünüyorum aklımda ilk olarak raider125 var ancak daha farklı önerilerede açığım. (ns125 baktım ancak sıfırları E-Kuralkanda 126.000 di ve stokta...
  14. Necromancerr

Far Açıkken motor stop ediyor

Elimde 50cc (80 liğe çevrilmiş) scooter var farları açınca motor stop ediyor ki stop edincede farları kapatmazsam çalışmıyor bana statör gibi geldi sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. (Normalde yaptırıp satıcaktım ancak belirli bir süre daha benimle vakit geçiricek gibi) Motor 13600 kmde 400...
  15. Necromancerr

200-250bin tl ye genç için araba önerisi

Arkadaşlar sonraki ay itibariyle yaşım 18 olucak martta da B ehliyet alacağım normalde motor almayı düşünüyordum ancak sıfır motor fiyatları araçlara bir adım daha yaklaştığından araç almaya karar verdim (Motoru 100 bin civarına kendim alıcaktım ancak araç konusunda ailem bizde biraz destek...
  16. Necromancerr

Avm'de çalışan biri için yiyecek önerileri

Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır avmde çalışmaktayım işe ilk başladığım zamanlar spora gitmeyi yeni bırakmış ancak yeme düzenimi bozmamıştım ancak yemek yapmaya harcadığım zamanın azalması sebebiyle yeme düzenimde bozuldu ve ağırlıklı fast food ile beslenmeye başladım. Şuanda karın kısmının...
  17. Necromancerr

Ehliyet sınavını geçtim harçlar konusunda yardım gerekli

Ehliyet sınavını geçmiş bulunmaktayım kafama takılan bir soru oldu nüfus müdürlüğü en erken 3 ocağa randevu vermekte ben harç değerli kağıt bedeli vs bunları 1 ocaktan önce ödesem sonrasında bana fark çıkar mı ? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  18. Necromancerr

Eskisi gibi fps oyunları oynayamıyorum.

Eskiden oynadığım elolarda çay içerken (valorantta plat-dia arası, csde kartal) şimdi ise 0/10-0/12 falan oynuyorum bazı maçlarda sizce eskisi gibi oynayabilmek için ne yapmalıyım (sens dpi eskisi ile aynı)
  19. Necromancerr

Öneri 100-110k arasına motor önerisi

Arkadaşlar şuanda 80 lik scooter var bunu satıp üstüne birkaç ay sonra para ekleyip almak istiyorum (Neden bu kadar erken konu açıyorsun diyenler olursa da almak istediğim motoru kafamda şuanda belirlersem eğer alacağım dönemde parası artsa bile bir şekilde onu hallederim ama şuanki piyasada bu...
  20. Necromancerr

Ücretsiz Mafia Definitive Edition kodu.

Arkadaşlar oyuna hali hazırda steamda sahip olduğum için kodu aşağıya bırakacağım ilk giren kişi alsın. Alan kişiye hayırlı olsun. :) (Oyun Gogda)
Geri