Arama sonuçları: *

• Users: J4rvisM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J4rvisM

Iphone için kablolu kulaklık önerisi

Type-C çıkışlı kablolu kulaklık önerisi yapabilir misiniz iphone için. Ses kalitesi güzel olsun yeter
  2. J4rvisM

Bilgisayar upgradeinde nasıl bir yol izlememi önerirsiniz

Soruyu basit tutuyorum. Normalde Am5 uogradei düşünüyordum ama ram fiyatları malum ve inecek gibide durmuyorlar. Sistemim: R5 5600 B450m s2h 4060ti 16gb Gigamax 550w+ Gskill 3200mhz 2x16 M2 WD Black 500gb spesifik olarak bir bütçem var. Yazın işlemci ram anakart ile dediğim gibi am5 geçmeyi...
  3. J4rvisM

Royal Kludge M3 Dark Knight bağlanmıyor

M3 Dark Knight var. Dongle bağladım ama dongle çalışmıyor sanırsam. Mouse kablolu çalışıyor kablosuzda tık yok. Sürücüsünü indirip kurdum, farklı usblerle farklı portlara bağlamayı denedim ama gene çalışmıyor. Anakartım b450m gigabyte s2h, bu mouse neden çalışmıyor ?
  4. J4rvisM

Mouse önerisi istiyorum 1.5-2k bandında

1.5-2k bütçede mouse önerisi istiyorum aklımda r1 var sadece ne önerirsiniz
  5. J4rvisM

S23fe UI6.1 düşürmede uygulama hata veriyor

Arkadaşlar UI7den NEFFFFRET ettiğim için UI6.1e dönmeye çalışıyorum. Samfw sitesinden telefonun son patchli android 14 versiyonunu indirdim. Telefon s23fe ve sürüm checklerine baktım. Her şey i kurup yapıyorum ancak odin yüklemede fail veriyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek biri var mı...
  6. J4rvisM

Ajazz 159apex bağlantı sorunu

Arkadaşlar alalı oldukça uzun bir süre oldu Herhangi bir böyle problemim yoktu. Ancak son zamanlarda oyun oynarken veya normal masaüstünde kullanırken mouse'un 4-5 saniyeliğine gidiyor bağlantısı kopuyor olduğu gibi kalıyor. Dongleını 3 ayrı kablo ile bilgisayara bağlayıp denedim Ayrıca...
  7. J4rvisM

UI7 ile gelen parmak izi sorunu

S23fe telefonum var. UI7 güncellemesinden sonra müthiş çalışan parmak izi okuma çalışmamaya başladı. Sil kaydet gibi her şeyi yaptım (kayıt etmesi ayrı zor) hala rezalet. Batarya problemlerinin yanında birde bu UI7 BİR SAMSUNGA YAPILABİLECEK EN KÖTÜ GÜNCELLEME
  8. J4rvisM

UI7 ile gelen Batarya problemi

S23fe kullanıcısıyım zaten telefon şarj süresiyle popüler bir telefon değil ama grne iyi kötü gidiyordu. UI7 güncellemesinden sonra telefonu kullanmak imkansız gibi. Şuan 1 saat civari kullandim 100ledikten sonra. Reels izleme, whatsapp ve bu konuyu açmak işte. Şuan şarjım %72. Yanimda powerbank...
  9. J4rvisM

750tl Bütçede Gamepad Önerisi

Arkadaşlar çok uzun zamandır DS4 ile fifa,ac,dbh vs vs bir sürü oyun oynuyorum. En çok vaktim fifada gidiyor ve ds4e elim bayağı alışıktı. Bu bütçede kol önerisi arıyorum. Düşündüğüm 2 kolu eke bıraktım (logitechin boyutu ve yapısı kafamı karıştırıyor) ellerim oldukça büyük. Hem yorumunuzu hem...
  10. J4rvisM

1-1.5k arasında Kablolu/Kablosuz mouse

Arkadaşlar 1-1.5k arasında mouse arıyorum. Kabloluya biraz daha öncelik veriyorum. Öneriniz varsa bakabilirim
  11. J4rvisM

MSI G2712F alınır mı ?

Monitör arıyordum gaming gecesinde denk geldim. Ne dersiniz fiyatına değer mi yoksa bu fiyat bandında daha uygunu var mıdır ? 1730489655 Veya bu mu alınmalı ? Güncel monitörüm asus tuf vg249q 144hzlik bir model. 5k civarı bütçem var monitör için. 5600 + 4060ti 16gb kullanıyorum Ayrıca bu iki...
  12. J4rvisM

S22+ vs s23fe hangisi alınmalı

Arkadaşlar hangi telefonu önerirsiniz ona göre sipariş vereceğim
  13. J4rvisM

Android 14 ile Bluetooth kulaklık çalışmayı bıraktı

Bugün telefonumu, vivo y22s, android 14e güncelledim. Sony wh-ch510 marka kulaklığım vardí. Güncellemeden önce android 13te sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu. Şuan kulaklığı ne görüyor nede bağlanıyor. Aynı durum android 14 olan tabletim S9 Fe+da da mevcut. Ne yapmam gerekir ? Yapabileceğim bir...
  14. J4rvisM

2K Bütçe ile ayakkabı önerisi

Arkadaşlar 2k bütçe ile pantolon ve eşofman ile kullanabileceğim siyah günlük bir ayakkabı önerisi istiyorum. 47 numara olacak, herhangi bir marka vs takıntım yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  15. J4rvisM

15-16K bütçede telefon önerisi

Android ekosisteminde bulunduğum için ilk tercihim android/samsung olmasından yana, fikirlerinizi bekliyorum. Önerilere açığım, oyun performansından çok kamera performansı benim içim önemli. Oyun için tablet vs bilgisayarım var zaten.
  16. J4rvisM

Çözüldü✓ B450M S2H Bios Güncelleme

Anakartımda şuan 3300x takılı, ryzen 5 5600 takacağım. Bunun için bios güncellemem lazım sanırım. Güncel bios sürümüm şu: Sormak istediğim şey, direkt en son sürüme yükseltebiliyor muyum ? Yoksa arada yapmam gereken güncellemeler var mıdır ? Birde güncellemeyi nasıl yapıyorum bilmiyorum...
  17. J4rvisM

8-10K bütçe ile tablet önerisi

( konuyu doğru kısıma açtım mı emin değilim yanlışsa lütfen değiştirin) Arkadaşlar üniversite için 8-10k bütçe ile tablet önerisi istiyorum. Not almak, dizi film izlemek ve muhtemelen wild rift oynamak için kullanacağım. Kalemli olması gerekiyor notta kullanacagim için. Önerilerinizi bekliyorum
  18. J4rvisM

2K-2.5K bandında mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar 2000-2500tl bandında mekanik klavye önerisi istiyorum. Numpad vs olacak. Önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  19. J4rvisM

Rog pugio 2 Silent switch takma problemi

Arkadaşlar elimde Rog pugio 2 var, kailh silent switchleri takmak istiyorum. Daha önce Huano Blue Shell Pink Dot ve Kailh GM8.0 takarken bir sorun yaşamadım. Ama bu seferki sokete sığmıyor galiba ? Nasıl bir yol izleyebilirim ? İnternette biri taktığını yazmış. Switcleri nasıl takabilirim ...
  20. J4rvisM

Bu 2.el Aorus RTX3070 alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-3070-gigabyte-aorus-master-1128346933/detay Kart 2021'de İtopya'dan alınmış hala garantisi oluyor mu? İtopya 2 yıl derken Aorus sitesinde ekran kartlarında 3 yıl garanti olduğunu söylüyor. Kart şu an 5dk...
Geri