Arama sonuçları: *

• Users: vCrexy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Çözüldü✓ Valorant Drop Sorunu

Merhabalar.Valorantta deathmatch giriyorum ve 5dk sonra takılmalar başlıyor özellikle herhangi bi hareketlilik(mermi atma zıplama vb.) gibi anlarda yaşanıyor bu takılmalar fps değerlerim gayet iyi 100 150 fps alıyorum fpsi sabitlesem bile 75e yine de bu takılmalar yaşanıyor aniden 40-30 arasına...
  2. V

Monitörde arkadan bir şey çıkıp gidiyor. Lütfen yardım edin

Mesela youtube de video izlerken arkadan bir sekme gelip gidiyor sorun ne bilmiyorum monitörü de daha yeni değiştirdik siyah ekran sorunu vardı önceki konularımda da bahsetmiştim. Display takılı lütfen yardım edin bilgisayarı yeni aldık. ekran kartı: PALİT GTX 1650 Monitör: HP omen 144hz monitör
  3. V

Monitör siyah ekran gelip gidiyor acill yardım lütfen

Monitör arada siyah ekran olup geliyor 5saniyeliğine falan driverı güncelledim değişiklik olmadı kabloyu monitördeki 2.hdmı girişine taktım bu sefer bir kaç saat olmadı ama oyun oynarken 1 kez oldu gidip geldi nedendir acaba bilen varmı lütfen yardımcı olun acaba kablodan dolayı olabilirmi bi...
  4. V

144 hz Monitör ekran siyah olup geliyor

Monitör arada siyah ekran olup geliyor 5saniyeliğine falan driverı güncelledim değişiklik olmadı kabloyu monitördeki 2.hdmı girişine taktım bu sefer bir kaç saat olmadı ama oyun oynarken 1 kez oldu gidip geldi nedendir acaba bilen varmı lütfen yardımcı olun acaba kablodan dolayı olabilirmi bi...
  5. V

Notebook soğutucu laptopumun usb girişini bozdu lütfen yardim edin

Yaklaşik 5-6 aydır notebook soğutucu kullanıyorum ve son 1-2 hafta once sürekli olarak soğutucunun takılı olduğu usb gidip gelmeye başladı bende korktum bir şey olur diye ve artik kullanmiyorum sogutucuyu ama usb 3.0 girişim bozuldu galiba kulaklik takiyorum mesela gidip geliyor oyundayken hafif...
  6. V

Notebook sogutucu usb girisimi bozdu

Usb girisim bozuldu lutfen yardimci olun bi kac yerde daha okudum acaba duzelirmi sogutucu bozdu kendiliginden duzelenler var benimkide duzelirmi
  7. V

Virüs kaspersky herşeyi bulurmu

Kasperskyla 3 tam tarama yaptım virüs olsa bularmıydı yardımcı olurmusunuz
  8. V

Virüs ve antimalware service executable,kaspersky

Merhaba.Ben şifreli winrar açmak için pass for fab ve 1 tane daha program indirdim şifreyi maalesef kıramadım ama virüs varmıdır diye emin olmak için tam tarama yaptım bir şey cıkmadı ve kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı sadece işlem hatası dedi google update ile ilgili herhangi...
Geri