Arama sonuçları: *

1. Furkan Arslan

windows video oynatılmıyor 1 saat gözüküyor fakat 5 saniye oynatıyor

arkadaşlar iyi akşamlar fotoğrafta gözükceği gibi 1 saatlik bir video var elimde fakat video oynatılmıyor videoyu usb bellekten aldım fakat açılınca 4 saniye ses oynayıp kapanıyor video editleme programına attım orada 1 saat gözüküyor ama ne video var ne ses var bunun bir çözümü var mı ?
  2. Furkan Arslan

Modem kurarken Mesh etkinleştirmeli miyim ?

Yeni türktelekom modem aldım kurulum sayfasındaydım mesh ayarları çıktı iki tane not verdi Hangisini seçmeliyim ??? Not1:meshi devre dışı bıraktığınızda ,tüm uydular otomatik olarak silinir Not 2 : meshi etkinleştirdiğinizde hem 2.4 ghz hem de 5ghz kablosuz radyo etkinleştirilecek hem 2.4 ghz...
  3. Furkan Arslan

PC Fotoğrafları Paint ile açıyor nasıl düzeltilir

Arkadaşlar pc fotoğrafları paintten açıyor sürekli fotoğraf bakma değişim esnasına sıkıntı oluyor nasıl düzeltilir bilen var mı? 1698179598 Hallettim arkadaşlar.
  4. Furkan Arslan

Anakartım çatladı anakart önerisi

Arkdaşlar anakartım çatladı bunun tamiri var mıdır yoksa bana önerebilceğiniz anakart var mı asus geforce gtx 1050 ti ryzen 5 2600 bunlara uygun varsa öneriniz teşekkür ederim bütçe max 1800 1900
  5. Furkan Arslan

2023 400 TL mouse önerileri

Mouse önerileriniz nelerdir Cs lol valo önleme oyunlar oynuyorum
  6. Furkan Arslan

PC den görüntü alamıyorum sorun ne

Merhaba , PC 2 sene önce aldım hiç bir sorunu yoktu 2 gün önce sadece Cs oynarken Mavi ekran veriyordu. 3-4 kere mavi ekran yedim ardından pc kendini onarma moduna geçti ondan sonra pc hiç açılmadı bütün aksanlarına güç geliyor ekran kartı ışıkları yanıyor fakat pervaneler dönmüyor sizce sorun...
  7. Furkan Arslan

İnternetten Film Nasıl İndirebilirim

İnternetten basit yoldan vürus olmadan film nasıl yüklerim hangi siteden yüklerim ?
  8. Furkan Arslan

Yabancı Müzik Önerisi Lütfen

Arkadaşlar oyun oynarken dışarıda gezerken enejiyi yüksek tutucak yabancı müzik önerileriniz varsa tavsiye edebilirmisiniz . Tür farketmez
  9. Furkan Arslan

max 400 tl kadar kulaklık önerisi

400 tl param var arkadaşlar hangi kulaklıkları önerirsiniz
  10. Furkan Arslan

LOL oynarken uygulama,yan yana ... hatası alıyorum ne yapabilirim

arkadaşlar pc 14 gündür açamıyodum açayım dedim lol girdim başta güncelleme gelmiş güncelleme yaparken kapandı ve bidaha açmaya çalıştığımda ''uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılmadı'' diyor ne yapmalıyım?
  11. Furkan Arslan

Cooler Master PSU lar kaliteli mi önerir misiniz? ?

Cooler Master Elite 600 230V V4 MPE-6001-ACABN-EU 600W 80+ White 120mm Fan Power Supply Arkadaşlar bu model psu almak istiyorum 500 tl 600w 80+ olmasi yüzünden siz önerir mısınız ya da bu fiyat bandında onerebilceginiz farklı bir psu var mı?
  12. Furkan Arslan

PSU ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM ??

Merhaba Arkadaşlar, Pc topluyorum ekran kartını,anakartı,ramı aldım sırada psu almaya karar verdim psu alırken nelere dikkat etmeliyim ben şu model psu düşündüm ''THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI'' nelere dikkat etmeliyim ? Sistemim: Gigabyte 1660 super 6gb oc Gigabyte B450M S2H V2...
  13. Furkan Arslan

Apacer Nox RGB 8GB DDR4 3200 MHZ Ram Anakartımı Destekler mi

Apacer Nox RGB marka ram aldım anakartım ise gigabyte b450m s2h v2 ürün bugün geldi elime(ram) anakartıda daha önceden almıştım destekler mi uyum sorunu yaşar mıyım
  14. Furkan Arslan

B450m s2h v2 Ram Önerisi

Arkadaşlar yeni pc topluyorum ekran kartım:1660s anakartım: gigabyte b450m s2h v2 Ram konusunda pek anlamıyorum dizin öneriniz nedir butçe 400 e kadar çıkar
  15. Furkan Arslan

300-350 TL Arası Ram Önerisi (8GB)

Arkadaşlar 300-350 tl arası önerebilceğiniz 8 GB ram var mı ?
  16. Furkan Arslan

ekran kartımın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım

arkadaşlar itopya dan 1660 super aldım kasım ayında pc topluyorum fakat youtube da bi video denk geldim adamın ekran kartı bozuk göndermişler banada şimdi korku geldi ekran kartımın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım (pc daha toplamadım sadece ekran kartı ve anakart aldım) ve mesela çalışmadı...
  17. Furkan Arslan

Rampage X-CORE 3 önerir misiniz? ?

arkadalar Rampage X-CORE 3 önerir misiniz? yanına da sharkon 650w 80+ psu takmayı planlıyorum sizce nasıl olur sistemim: gigabyte 1660 super ,gigabyte b450m s2h, ryzen 3 3100 ne düşünüyorsunuz veya kasa öneriniz varsa yazabilirsiniz...
  18. Furkan Arslan

Elinizde Yazısız Youtube banner varsa atabilir misiniz ?

Elinizde Yazısız Youtube banner varsa atabilir misiniz ? oyun ve normal farketmez
  19. Furkan Arslan

B450M S2H V1 Mİ V2 Mİ

B450M S2H V1 Mİ V2 Mİ arkadaşlar işlemcim ryzen 3 3100 ekran kartım 1660 super 6 gb
  20. Furkan Arslan

Kulağa Hoş Gelen Yabancı Şarkı önerir misiniz? ?

Arkadaşlar yabancı şarkılar dinlemeye başladım ama çok fazla isim bilmiyorum kulağa hoş gelen şarkıları söylermisiniz ? rap pop rock farketmez bende bi tane öneriyim Fantastic Negrito - ın the pines
Geri