Arama sonuçları: *

• Users: Sadooo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

10.000 TL'ye Hangi Laptopu Almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-gtx1650-ti-freedos-156-tasinabilir-bilgisayar-82ey00mjtx-p-HBCV000005MF4K?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail https://ty.gl/ayusdijz Bu iki pc arasında kararsızım oynayacağım oyunlar lol valorant...
  2. S

8000-10000 GÜZEL SOĞUTMALI LAPTOP TAVSİYESİ

Bu fiyat bandında alabileceğim en iyi performans ve sıkıntı çıkarmayacak laptop arıyorum monster casper gibi markalardan alma taraftarı değilim
  3. S

EKRAN KARTI ÖNERİSİ İ

Beyler sizce ryzen 5 1600 at ın yanına alınabilecek ekran kartı önerir misiniz? ikinci el alacağım rx 480 düşünüyordum 4 ay önce piyasası bitmiş
  4. S

AFTERBURNER AYARLARIMI YAPMIYOR

Önceden yaptığımda ayarlarını yükselttiğim zaman kaydediyorum şimdi ayarları yükseltiyorum tike basıyorum yükselme olmuyor sadece fan hızım artıyor diğerlerini yükseltiyorum hiç bir şekilde etki olmuyor
  5. S

LAPTOP OYUNLARDA KASMA SORUNU

İ5 10300h gtx 1650 li laptobum lolde saçma bir şekilde 60 70 fps alıp oyunda takılma oluyor aynı şekilde valorant da olup ekran kartını %40 kullanıyor dersiniz ki o tarz oyunlar da fazla kullanamaz aynı şekilde gta 5 de de %40 kullanıp 40 fps alıyorum daha önce bu tarz sorun yaşayan varsa...
  6. S

GPU KULLANIMI PROBLEMİ

Çok saçma bir şekilde gpu kullanımına masaüstündeyekn bakıyorum oyunda %100 kullanıyor oyuna tıklıyorum oyunda 260 fps i görüyorum bir anda bu fps 80 ne düşüyor tekrar alt tab atıyorum gpu %100 kullanımından %20 lere düşüyor bu durum da fps drop yaşamama sebep oluyor yani alt tab da iken %100...
  7. S

GEREKSİZ FPS DÜŞÜKLÜĞÜ

bilgisyar parçalarım i5 10300h gtx 1650 8gb ram lolde en yüksek ayarlda 70-80 fps alıyorum valorant 1024x768 en düşük ayarlar 120fps i geçmiyor bütün driverlarım güncel fakat fps değerlerim böle sorun nedir lütfen yardım edin
  8. S

CASPER EXCALİBUR G770 PERFORNMAS DÜŞÜKLÜĞÜ

bilgisayar özelliklerim i5 10300h gtx1650 8gb ram bilgisayarımın daha düşük modelleri oyunlarda daha yüksek fps alıyor şuanki aldıgım fps valorant en düşük ayarlar 70 lol en düşük ayarlar 120 gereğinden düşük fps im var benchmarka baktım ramim 1300mhz kullanıyor bunu nasıl arttırabilirim...
  9. S

6k lık laptop hem oyun hem mühendislik için

6000 6500 liraya valorant cs go lol gta 5 gibi oyunları oynayamı düşünüyorum oyunların yanı sıra bilgisayar veya yazılım mühendisliği okuyacağım okulda da işimi görücek çok ileri düzey olmayan oyunları oynayabilecek bir laptop var mıdır
  10. S

120-144hz li ısınma sorun yaşatmayan laptop önerisi max 10-11k

3-3.5 ay sonra laptop alacağım ve ne alacağımı bilmiyorum monster öneren var önermeyen var acer nitro modellerine baktım ama stok yok yardımcı olabilirsiniz sevinirim
Geri