Arama sonuçları: *

• Users: RunHeaven
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Öneri Laptop Önerisi (20-25k)

20-25k fiyat bandında daha yukarı çıkamam, bir laptop önerir misiniz? Fiyatın hakkını veren ve fiyatına göre iyi performans veren laptop arıyorum.
  2. R

Yardım GAMEON Sonicstorm X Kablosuz RGB Siyah Soundbar

LINK İncehesap indirimine girecek birazdan
  3. R

Yardım Sizce hangi mönitörü almalıyım?

ASUS 23,8 TUF GAMING VG249Q3A LENOVO LEGION R25I-30 24.5 Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve neden?
  4. R

Çözüldü✓ Red/Kahverengi switch klavye önerisi

Maksimum 1500tl bir bütçem var ve bu bütçeyle switchli bir klavye istiyorum ama blue switch istemiyorum. Kahverengi ve kırmızı switch test etme şansım olmuştu ve sesi benim için yeterliydi. Bu bütçe bandında numpadli klavye önerisi olan var mı? James Donkey 619S düşünüyordum ama kronik...
  5. R

Yardım SteelSeries Aerox 3 Siyah Kablolu

https://www.hepsiburada.com/steelseries-aerox-3-ultra-hafif-gaming-mouse-p-HBCV00002LV10A?magaza=Pandora%20Ticaret mouseyi almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında başka bir mouse önerisi olan var mı? Steel series bir kulaklığa sahibim hem set olur hemde mouse güzel ve fiyat bandımı aşmadığı için...
  6. R

James Donkey 619S Klavye

James Donkey 619S kahverengi switch almayı düşünüyorum, fiyat bandım bu aralarda. Önerir misiniz veya başka bir önerisi olan var mı?
  7. R

Glorious model 0 mouse

Glorious model 0 almayı düşünüyorum, bütçem bunun üzerine fazla çıkamam ama yine de zorlarım. Bu fiyat bantlarında başka önerisi olan var mı?
  8. R

Öneri Monitör Önerisi 5000TL

Monitör alacağım Gamepower 24'' Bull T10 almak istemedim çünkü çok sorun yaşayan var, ölü pixel ışık sızması vesaire vesaire. 5000TL ye kadar monitör için bütçe ayırabilirim, önerisi olan var mı?
  9. R

Yardım Gamepower ekipman set

Kendime yeni bilgisayar alacağım ve kendime ekipman seti yapmak istedim, fazla bir bütçem yok ekipmanlar için ve az çok fiyatları görerek ne kadar ayırabileceğimi anlamışsınızdır. Steel series set yapacaktım ama ekipmanların fiyatları gereksiz pahalı geldi ve böyle yaptım. Tavsiyeniz var mı?
  10. R

Yardım Steel Series Artic 9 Nasıl Şarj Etmeliyim?

Bu kullaklığımı nasıl sarj etmeliyim? Laptop kullanıcısıyım ve soğutucu kullanıyordum. Soğutucunun ekstra olan usb girişi ile sarj ediyordum büyük ihtimalle akımdır vesaire bir şekilde zarar gördü ve kulaklığın bataryası bozuldu. Garantiye göndereceğim ama geldiğinde nasıl sarj etmeliyim...
  11. R

Çözüldü✓ USB Hub Önerisi (Neden)

Steel Series Artic 9 kablosuz kulaklığım var, laptopumda usb yeri yetmediği için soğutucumun ekstra usb yerinden sarj ediyordum ve bataryası bu yüzden bozuldu. Büyük ihtimalle gelen kontrolsüz/dengesiz güçten dolayı. Bu yüzden düzgün, korumalı yani kulaklığımı sarja taktığımda bataryasına zarar...
  12. R

Android Fotoğrafımızı Siyasetçiye Çevirme?

Herhangi bir mobil uygulama ile fotoğrafımı ya da birinin fotoğrafını siyasetçiye nasıl çevirebilirim? Yani böyle bir şeyi yapabilir miyiz? Örneğin x bir fotoğrafımı kılıçdaroğluna çevirmek istiyorum.
  13. R

Yardım Steel Series Artic 9 Bağlantı Kopma Sorunu

29 Eyl Per 2022, 19:57 tarihinde aldığım steel series artic 9 bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. Kulaklığı aktif olarak kullanırken durduk yere bi cızırtı sesi geliyor ve bağlantı kopuyor. Ama bu sadece usb ile pc ye olan bağlantı kopuyor. Bluetooth ile telefonda takılırken vesaire böyle sorun...
  14. R

Yardım Laptop için soğutucu önerisi

Merhaba, laptop olarak aspire 7 kullanıyorum. AMD Ryzen 7 5700U ve RTX 3050 var. İşlemcim oyunlarda 97 derecelere çıkıyor ve daha sonra kenidini 400mhz'a kilitleyip ısıyı düşürmeye çalışıyor ve buda bana fps drop yaşatıyor. (rust oynarken) Termal macun yeniledim. (Thermal Grizzly Kryonaut 12,5...
  15. R

Android Konu takibe alındı İki Kişinin Yöneteceği Uygulama

Merhaba, konuyu umarım doğru yere açtım. Aradığım şey şu; Not uygulaması tarzıda olabilir ama iki kişi yönetecek, mesela ben x bir şey yazdıktan sonra uzaktan yani başka bir telefondan biri o yazıyı düzeltebilecek vesaire. Dediğimi az çok anlamışsınızdır, anlamadıysanız detay verebilirim. Bu...
  16. R

Acer Aspire 7 NH.QE5EY.003 RTX 3050 Düşük MHz

Merhaba konu başlığı olarak belirttiğim laptopu kullanıyorum. Aldığımdan beri yeni fark ettiğim küçük bir sorun var. Bilgisayarda RTX 3050 bulunmakta ama ekran kartı işlemci hızı oyunlarda 200mhz sabit. Örneğin BF1 oyununa giriyorum açılışta 1900mhz vesaire görüyorum ama ondan sonra ekran kartı...
  17. R

Öneri Maksimum 5000TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar maksimum 5000tl bütçem var. Bu bütçeye göre düzgün bir telefon önerebilecek var mı? Günlük fazla telefon kullanmıyorum, kamerası güzel olsun yani foto vs alırken üzmesin beni. Oyun fazla oynamıyorum. Başka diyebilecek bir şeyim yok galiba, önerilerinizi bekliyorum. Ve neden...
  18. R

Yardım Laptop için M2 SSD Önerisi

Merhaba Laptopum için 500 GB m2 ssd alacaktım ama m2 ssdler hakkında pek bir bilgim yok. Aşağıda fotoğraflarını koyduğum yer m2 ssd yeri diye biliyorum ama yine de kontrol etmeniz için fotoğraflarını koymak istedim. ( kötü fotolar için k.b ) (Koyabildiğim her açıdan koymak istedim.) Eğer...
Geri