Arama sonuçları: *

• Users: Wucho
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wucho

Hawk Fab V4 mü? Rampage KL-R72 Woof mu?

beyler ben çok eski bir ofis sandalyesi üstünde oturuyorum yıllardır artık yeni oyuncu koltuğu alma zamanım geldi gibi. 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım birisi hawk fab v4 diğeri Rampage kl r72 sizce hangisini almalıyım epeyde karşılaştırmasını yaptırdığımda sanki hawk gibi duruyor ama genel...
  2. Wucho

AMD Ryzen 5 5600x için BEYAZ soğutucu önerisi ?

Sistemim imzamda yazıyor zaten ama yinede kısaca yazıyım Msı rtx 3070 - AMD Ryzen 5 5600x - gigabyte B450m s2h böyle bir sistemim var şu an ryzen 5 5600x i stok fanda kullanıyorum maddi çok durum olmadığı için en son böyle toplamıştım yaklaşık 4 aydır felan da böyle kullanıyorum afterburnerda...
  3. Wucho

Mousepadim yıkama işleminden sonra kaymamaya başladı

Beyler ben sanırım bir salaklık edip mousepadimi şampuanla yıkadım ancak şampuan bu kadar kötü yapar mı bilmiyorum ama mousepadin tam ortası hiç kaymaz oldu mouse umun skatezlerini daha 2 hafta önce değiştim onlar yeni mousepadde yeni sayılır 3-4 ay oluyor ancak ben bu mousepadi nasıl eski...
  4. Wucho

Banayeni sitesi alıcı için güvenilir mi?

Ben banayeni sitesi üzerinden OUTLET Hyperx cloud 3 wr almıştım ve şu anda çook memnunum resmen sıfır ürün gönderdiler uygun bir fiyata. Şimdi ise sahibinden üzerinden bulduğum bir monitörün satıcısı ile iletişime geçtim ancak malum paramgüvende 10kg/desi üzerini kabul etmiyor monitörde yaklaşık...
  5. Wucho

Mimari çizimde kullanılan ekran kartı alınır mı?

Rtx 3060ti almak istiyorum ve bir ilan gördüm msi rtx 3060ti gaming x modeli ve ürün açıklamasında “1 sene boyunca mimari çizim ve render programlarıyla kullanıldı” yazıyor sizce bu kart çok yorgun mudur alınır mı ?
  6. Wucho

B450M s2h`a Ryzen 5 5600x takıcam bios update ister mi?

Elimde b450m s2h modeli anakart var zamanında amd ryzen 3 3100 kullanıyordum ve bios güncellemeden yeni işlemci aldım (işlemci amd ryzen 5 5500) ve görüntü alamadım taktığımda bunun sebebi ise bios update atmamam oldu şimdi ise yine işlemcimi yükselticem bu sefer amd ryzen 5 5600x e yükselticem...
  7. Wucho

Bios Sürümünün Alacağım işlemci ile uyumunu nasıl anlarım?

Elimde b450m s2h anakartı var ve ben sistemimden güç kaynağımı sattım.şu an çalışır durumda değil ve işlemcimi ekran kartımı felan da satıcam ama anakartım kalıcak (yükseltmek için satıyorum). şu anda kullandığım işlemci Ryzen 5 5500 Alacağım işlemci ise Ryzen 5 5600x ,setup ı kurduğumda siyah...
  8. Wucho

❌İndirim Bitti! Throne PAW3395 Oled Ekranlı MOUSE Sepette 100tl indirim var!!

https://www.hepsiburada.com/throne-raito-reflex-26000-dpi-pixart-paw-3395-oled-ekran-makro-yazilim-ptfe-kaplama-59gr-rgb-kablosuz-gaming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00006Y9HP9 Normal fiyatı : 1299 tl Sepette : 1199 tl OLED Ekranlı Paw3395 sensörlü Mouse Tavsiye ederim
  9. Wucho

ATK blazing f1 Pro 🆚 Lamzu thorn

Bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ikisinide ikinci el olarak almayı düşünüyorum aranızda kullanan yada bu ürünlere ait bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  10. Wucho

Darmoshark m3s 🆚 VXE Mad R ?

Bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım artılarını ve eksilerini söylermisiniz kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
  11. Wucho

Beyaz Wireless Mouse Önerisi Seçtiklerim arasından en iyisi hangisi ? Öneri ihtiyacım var

Aklıma sadece darmoshark m3s geliyor başka bu tarzda 2 k dongle ile gelen beyaz mouse öneriniz var mı bütçem 1000-2300tl arası bu fiyat bandında alabileceğim ikinci el veya sıfır mouse öneriniz varsa sevinirm 1727526127 Aklımdaki modeller: Vgn dragonfly Darmoshark m3s VXE R1 wireless G pro x...
  12. Wucho

Asus Rog 2.4 kulaklığı İphonea bağlanır mı ?

Elimde Asus rog 2.4 kulaklık var aldım şu an aktif olarak kullanmaktayım , benim telefonum iphone 8 kulaklığın dongelı type c ve ben bunu dönüştürücü yardımı ile iphone de kullanmak istediğimde kullanamıyorum veya ona uygun dönüştürücü bulamıyorum type c den ios a çeviren dönüştürücüler...
  13. Wucho

Teknosa Outlet Ürün Alınır Mı?

Ben hyperx cloud 3 almak istiyordum 2. El ancak gözüme bir şey çarptı 3000tl ye outlet ürün buldum. ben 2.el 3500-3700 bandında alıcaktım ama bunu da. Bi denemek istiyorum tecrübesi olan veya konuya hakim olanlar varsa beni bir bilgilendirirse sevinirim. Ürün Hyperx cloud 3 wireless kutusu yırtık...
  14. Wucho

1900-2500 tl civarı Fps oyunçarı için wireless kulaklık önerisi

Arkadaşlar ben daha çok fps oyunu oynayan birisiyim ve g733 kullanıcısıyım ,yeni aldım ancak fps oyunlarındaki sesleri rezalet en iyi eq ayarını yapmama ramen boğuk ses veriyo ve bu ürün direkt böyleymiş yorumlarından anladığım kadarıyla ve 3000 tl ye ilana koydum ancam cebimede biraz para...
  15. Wucho

Beyaz Wireless kulaklık önerisi

yakın zamanda g733 aldım ancak fps oyunlarında ses kasamıyorum o konuda kötü performansı var bu yüzden satıyorum o kulaklığı 3000 tl bütçem var yeni kulaklık önerisi istiyorum sizden beyaz renkte olması ve wireless olması yeter aklınıza gelen, sıfır veya 2. El olarak alcağım bi model Varsa...
  16. Wucho

G733 ses boğuk geliyor

beyler 2. el bi g733 aldım ancak ses kasamıyorum yardım edin . benim eski kulaklığım James Donkey 710 du onda bile daha iyi ayak sesleri alıyodum ancak g733 aldım eq ayarlamayı bilmiyorum sanırım ses kasamıyorum hafif bi boğukluk var böyle bi e sporcunun felan g hub ayarlarını bulsam hemen...
  17. Wucho

Yardım LOGİTECH G733 OTG Dönüştürücü ile telefonda kullanmak mümkün mü

Otg kablo ile g733 telefonda kullanılır mı sorun yaşar mıyım veya destekler mi dongel sağlam olduğu için Şöyle bir otg kablo ile:https://ty.gl/0qu7ti0ojl
  18. Wucho

Fps oyunları için mouse önerisi VGN Dragonfly Wireless tarzı

benim Asus Rog Gladius 2 Core bi mouse um var ancak ben bu mouseu satcam ve üstüne para ekleyip ortalama 1500 - 1700tl civarında bi wireless mouse almak istiyorum ama önerilerinize ihtiyacım var çok önemli 2 kriterim var 1. si Wireless olması 2. si beyaz renk olması (setupım beyaz ondan). Yapı...
  19. Wucho

sıfır Logitech G733 KDA 147$ (2900 tl) sizce normal mi?

2. el Logitech g733 almak istiyorum bütçem 2500 civarı ama google da gezerken böyle birşeye rastladım garip geldi sizce garip olan benim gözüme çarpmıyan şey ne? görselde tek dikkatimi çeken şey oldu altta %100 ORİNİGAL üstte ORİNGAL yazıyo orjinal dahi yazmıyo bu ürünlerin replikaları var...
  20. Wucho

FPS OYUNARI içim MOUSE alternatifi öneri ?

Ben normalde ikinci el temiz bi glourius model o minus wireless alcaktım fiyatı ortalama 1800tl ye bulabiliyorum buna yakın benzer model önerebileceğiniz WİRELESS olması şartıyla güzel bi mouse alternatifi sunabilir misiniz beyaz olması çok büyük önceliğim bütçe max 1800 daha çok valorant cs2...
Geri