Arama sonuçları: *

• Users: IATLASI
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Bir web sitesine girerken bu Hatayı alıyorum?YARDIM

Bir hosting firmasına girerken bu hatayı alıyorum. Önceden girdiğim site şimdi bu hatayı alıyorum. Başka bir tanıdığım sorunsuz girerken bende bu problem var neden olabilie?
  2. I

Yardım OLED MONİTÖR HAKKINDA SORUM VAR?

Telefonla bilgisayarın ekrandan video çekiyorum bazen. Şuanki monitörüm ıps panel ve video çekerken böyle ekranda pırpırlanma oluyor. OLED monitörlerde de bu var mı? Bilen birisi yazabilir mi? Veya aynı oranda mı var daha mı düşük seviyede ona göre almayı düşünüyorum
  3. I

Yardım Güvenilir Film nerden indirebilirim?

Nerden ve nasıl indiririm film güvenilir virüs filan olmayan usb atmam lazım
  4. I

Güvenilir Film nasıl indirebilirim?

Güvenilir film indirim usb atmak istiyorum. Nereden ve nasıl indirebilirim?
  5. I

Yardım 5-6 K bandına alınabilecek Bot önerisi

5-6 k bandına sıcak tutan su geçirmeyen kaliteli bot önerisi lazım. Az daha fazla olabilir çünkü indirim bekleyeceğim indirimli hali bu fiyatlara alacağım bir bot. Ayaklarım ısınmıyor kolay kolay o yüzden kaliteli ve sıcak tutan bot önerisi lazım ve rahat olsun
  6. I

Yardım 5000 serisi süperler beklenmeli mi?

Beyaz sistem için ekran kartı alacaktım. Süperleri bekliyordum. Ama bu ram krizi korkuttu açıkçası ne kadar zamlanır ve kaça çıkar bilemedim. Şuan 5070ti veya 5080 beyaz kart almalı mıyım?
  7. I

Yardım Ekran kartını şimdi almalı mıyım?

Ram fiyatlarından sonra ekran kartıta fena artacak diyolar. Süper ekran kartlarınu bekliyordum şimdi almalı mıyım?
  8. I

Windows etkinleştirme yardım

Windows etkinleştir yazısı çıkıyor. Kod almak mantıklı geliyor ama tek seferlil anakarta gönülü olmayan koddan almayı düşünüyorum. Bunu en güvenilir nerden alabilirim? Ve bunun bir zararı var mı ?
  9. I

Yardım Kasanın üstüne düz fan takılıyor demi?

Kasanın üst kısmına radyatör var sıvı soğutmanın oraya düz fan takılıyor demi. Reverse olan değil.
  10. I

Abonelikleri ödemelik kart ne alınabilir?

Güvenlik sebebi ile kartımı girmek istemiyom. Abonelikleri ödemelik ne kullanılabilir. Güvenilir kart olarak papara kullanıyordum kapandı
  11. I

Yardım Optimum nutrion PROTEİN TOZU HANGİSİNİN TADI DAHA İYİ?

https://amzn.eu/d/1PP8XJc Çikolata sıkıldım. Burda strawberry dediği çilek sanırım o ve kurabiye ve kremalı aromalısı indirimdeymiş hangisi güzel deneyen oldu mu?
  12. I

Yardım Bu klavye swich değişiyor mu ve sesli mi?

https://amzn.eu/d/cSjuYkl Klavye tipi çok hoşuma gitti. Swichleri sesli mi ve swichleri değişiyor mu bu klavyenin?
  13. I

Yardım Neden OLED 24 inç monitör üretilmiyor?

24 ve üstü gerçekten çok büyük geliyor bana. Gereksiz yoruyor insanı. Ve oled monitör almak istiyorum ama 27 aşşası yok malesef. Sizce neden üretmiyolar. Üretseler çok kişinin alacağına eminim
  14. I

Yardım Bu TELEVİZYON ALINIR MI?

Kuzen evlenecek televizyon alacak. Bütçede 25 k civarı. Bu baya indirim görünüyor nasıldır alınır mı? https://amzn.eu/d/hW34CTr
  15. I

Yardım İ20 N vs polo hakkında sorum var

İ20 n almayı düşünüyorum aklımda şu 2 soru var. Şuan 2016 polom var 1.2 tsi. İ20 n poloya göre yalıtım ve konfor olarak çok fark var mı?
  16. I

Yardım Hyundai İ20 N Alınır mı?

İ20 N hatasız 15 ile 25 bin arası ile golf 7.5 R 90 bin ile 100 bin arası arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Veya golf yerine eş değer belki s3 de olabilir ama aynı şartlarda. Golf filanda hatasız veya 1 parça boyalı olacak şekilde olacak
  17. I

Yardım Protein Tozu önerisi lazım

Bütçe sorunum yok. Aroması iyi olan ve kaliteli bilindik markalardan önerisi olan var mı? Aroması iyi olsun çok şekerli olmasın bazı markalar öyle oluyor. kaliteli olsun proteini.
  18. I

Yardım Bu anakarttaki tuş neye yarıyor bilen var mı?

Anakartta böyle bir tuş var neye yarıyor? Anakart asus rog x870-a Auto yazan tuş
  19. I

Yardım JUMBUM ALIŞVERİŞ YAPAN VAR MI?

Jumbumdan kablo alıcam. Teslimat tarihi 3 gün sonra görünüyor tahmini teslimat tarihi yani. Zamanında geliyor mu ve güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? Alışveril yapan var mı? Teslimat tarihinde geliyor mu?
  20. I

Yardım Lian Li SL Infinity Fan Kontrolcü Sorunu

Lian li 140 mm SL infinity fan aldım. Trde tekli paket satıldığı için tek tek aldım. Sonra lian li sl kontrolcü aldım ama infinity farklıymış. Sonra araştırmalarım sonucu infinity kontrolcü girişi tek giriş ve 7 pinli. Benim fanlar 2 girişli yani argb ve güç girişi faklı ve sanırım tekli...
Geri