Bir hosting firmasına girerken bu hatayı alıyorum. Önceden girdiğim site şimdi bu hatayı alıyorum. Başka bir tanıdığım sorunsuz girerken bende bu problem var neden olabilie?
Telefonla bilgisayarın ekrandan video çekiyorum bazen. Şuanki monitörüm ıps panel ve video çekerken böyle ekranda pırpırlanma oluyor. OLED monitörlerde de bu var mı? Bilen birisi yazabilir mi? Veya aynı oranda mı var daha mı düşük seviyede ona göre almayı düşünüyorum
5-6 k bandına sıcak tutan su geçirmeyen kaliteli bot önerisi lazım. Az daha fazla olabilir çünkü indirim bekleyeceğim indirimli hali bu fiyatlara alacağım bir bot. Ayaklarım ısınmıyor kolay kolay o yüzden kaliteli ve sıcak tutan bot önerisi lazım ve rahat olsun
Beyaz sistem için ekran kartı alacaktım. Süperleri bekliyordum. Ama bu ram krizi korkuttu açıkçası ne kadar zamlanır ve kaça çıkar bilemedim. Şuan 5070ti veya 5080 beyaz kart almalı mıyım?
Windows etkinleştir yazısı çıkıyor. Kod almak mantıklı geliyor ama tek seferlil anakarta gönülü olmayan koddan almayı düşünüyorum. Bunu en güvenilir nerden alabilirim? Ve bunun bir zararı var mı ?
https://amzn.eu/d/1PP8XJc
Çikolata sıkıldım. Burda strawberry dediği çilek sanırım o ve kurabiye ve kremalı aromalısı indirimdeymiş hangisi güzel deneyen oldu mu?
24 ve üstü gerçekten çok büyük geliyor bana. Gereksiz yoruyor insanı. Ve oled monitör almak istiyorum ama 27 aşşası yok malesef. Sizce neden üretmiyolar. Üretseler çok kişinin alacağına eminim
İ20 N hatasız 15 ile 25 bin arası ile golf 7.5 R 90 bin ile 100 bin arası arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Veya golf yerine eş değer belki s3 de olabilir ama aynı şartlarda. Golf filanda hatasız veya 1 parça boyalı olacak şekilde olacak
Bütçe sorunum yok. Aroması iyi olan ve kaliteli bilindik markalardan önerisi olan var mı? Aroması iyi olsun çok şekerli olmasın bazı markalar öyle oluyor. kaliteli olsun proteini.
Jumbumdan kablo alıcam. Teslimat tarihi 3 gün sonra görünüyor tahmini teslimat tarihi yani. Zamanında geliyor mu ve güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? Alışveril yapan var mı? Teslimat tarihinde geliyor mu?
Lian li 140 mm SL infinity fan aldım. Trde tekli paket satıldığı için tek tek aldım. Sonra lian li sl kontrolcü aldım ama infinity farklıymış. Sonra araştırmalarım sonucu infinity kontrolcü girişi tek giriş ve 7 pinli. Benim fanlar 2 girişli yani argb ve güç girişi faklı ve sanırım tekli...