Arama sonuçları: *

• Users: erdal33
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

minidump analizi yapabilir misiniz ?

Ekran kartı ve işlemci ısılarım normal fakat 3-4 saat Escape From Tarkov oynayınca oyundan bir anda atıyor. Minidump analizi yapmayı bilmiyorum ama dosyasını aldım. Yardımcı olur musunuz neden oyundan atıyor. Ona göre önlemimi alayım bende. Minidump linki burada ...
  2. E

Anakart vdrop yiyor yardımcı olur musunuz ?

asus z370p anakartım ve i5 9600k işlemcim var oc yaptım. Biostan ratio 49 yaptım 1.33 voltaj sabitledim ama boşta iken 1.44 VID değerlerini görüyor sitres teste sokunca 1.39 lara iniyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. E

Yaptığım overclock ile ilgili sorun var mıdır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakartım : Asus z370p İşlemci : İ5 9600k Biostan Core ratio : 49 olarak ayarladım Voltaj değeri : 1.32 girdim Yarım saatlik bir test yaptım ve sonucu burada paylaşıyorum sizce normal midir? Yoksa voltaj yükseltme gibi bir durum söz konusu mudur? HWMonitör proğramındaki grafiğe bakarsanız eğer...
  4. E

i5 9600K Asus z370p Overclock Yaptım mavi ekran alıyorum.

Merhabalar. i5 9600K Asus z370p overclock yaptım. 5-6 saat oyun oynadıktan sonra mavi ekran hatası aldım. voltage değerini 1.43 yapmıştım mavi ekrandan sonra voltageyi 1.44 e aldım. 1.38-1.39-1.40 yaptığımda ise oyuna giremiyordum ve masaüstünde direk mavi ekran veriyordu. Fotoğraftaki...
Geri