Arama sonuçları: *

• Users: juiclair
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Sizce arabamı değiştirmelimiyim

Arkadaşlarım büyüklerim herkes diyorki bu ne ya sat genç arabası al ihtiyar arabası bu diyorlar ben çok seviyorum araba türkiyenin en orjinal jeep cj-5i bu kadar orjinalini görmedim hiçbiryerde restore edilmiş temiz olanların motorlar ford transit yada Transporter motoru şuan aracıma 220.000...
  2. J

membran klavyeye neden para verilmez :D

apex 3 öneriyorum 'o paraya membran alınmaz' diyor aga 200 TL'ye frizby blue switch var al ak47 gibi takır takır yazarsın aldığın klavyede sadece switchemi bakıyorsunuz. gerek malzeme kalitesi gerek steelseries GG yazılımı, rgb aydınlatması 10 numara klavye gelmiş membrana o para verilmez...
  3. J

fps düşürmeyen ekran kaydı programı

valorantta inanılmaz vuruşlar ve aceler atıyorum klip alıp atsam sayfalara çıkıcak amd kullanıyorum fps düşürmeyen bildiğiniz kayıt programı varmı. bi arkadaş son 5 dakikayı sürekli kayıt alan bişey var dedi amd miydi nvdiamıydı hatırlamıyorum amd için önerebilecek varmı
  4. J

bios ayarlarından pc açılırken anakart logosunu kaldırmak

pcyi açıyorum ilk rampage geliyor monitör sonra gigabyte'ın 2 tane logosu geliyor sonra açılıyor pc 3400 okuma 3000 yazma 500gb m2ssd var 1 saniyede açıldığını hatırlıyorum bu gelen logoları kaldırırsam hızlanırmı yada kaldırabiliyormuyum bu logoları
  5. J

agalar sizce 24 inçmi 27 inç curvedmi

sürekli fps oynayan agalarıma sesleniyorum 27 çok büyük geliyor diyolar 27 inç monitörü yapanlar düşünmüş ona göre bi R değeri var fps oyunları oynamak için sizde 24 inçmi yoksa 27inç curvedmi
  6. J

yazım kurallarına neden bu kadar dikkat ediliyor

bu sitede amaç birbirimize yardım etmek bilen bilmeyene yardım etmeye çalışıyor yazım kurallarına pek dikkat eden biri değilim uzun bir şey yazdığımda herkes neden cellaleniyor resmi kurumlara dilekçe yazmıyoruz bildiğimi söylüyorum linç yiyorum yok de ayrı yok miyim ayrı aga sen verilen cevaba...
  7. J

bu sistemi nasıl geliştirebilirim

anakart: gigabyte b450m s2h işlemci: ryzen5 3400g ram: hyperx fury 8x2 3200mhz sistemim bu ekran kartım yok ekipmanlarım steelseries sadece kasayı geliştirmek istiyorum ekran kartı piyasasını biliyosunuz 1000tl altı ve 5000tl üstü kartlar var bu aradaki kartlarda verilen paraya değmeyecek...
  8. J

PC BAZI OYUNLARIN BAZI HARİTALARINDA ANİDEN KAPANIYOR

Arkadaşlar 2. ayda amd ryzen 5 3400g li apu sistem dizdim pcde hiç sıkıntı yok oyunlarda fps acısından mükemmel ama örnek veriyorum csgo da bazı surf maplerine arkadasımla giriyoruz arkadaşım bi basamaktan atlıyor ben arkasından atlayınca pc kapanıyor bunu 2 3 kere pcye reset atıp denedim hep...
  9. J

ryzen 5 3400g 2gb ram ayırmak yerine 4gb ayırmak

agalar bilen varsa yardım etsin bu forumda bi çocuk bende 5 3400g 16gb kullanıyorum vram deniyor galiba işlemciye ayrılan ram'e çocuk bana bende 2gb vermiştim 4e çıkardım 2 kat performans artışı oldu demişti 16gb ramim var 2sini işlemciye verdim 14 kullanıyorum sadece valorant oynuyorum 4gb...
  10. J

valoranta vp yüklemek mantıklımı

hesabıma 3 ayda 900 tl kadar vp yükledim bu hesabı sıkışınca falan satabilirmiyim nerede satarım ve ne kadara satarım
  11. J

patlamadan psu önerisi

180 TL'ye hadron psu almıştım 600w 80+ değil çok sesli çalışıyor kapattığımda pcyi pat diye aniden kapatıyor yakıcam diye korkuyorum sistemi pcyi kapatıyorum klavye mouse ve öndeki usbler çalışıyor güç veriyor bana sessiz çalışan 80+ olan 400 TL'ye kadar psu önerir misiniz?
  12. J

LAPTOPMU YOKSA MASAÜSTÜMÜ

agalar çok merak ediyorum size güzel bi masaüstü ortamı kurup orda oynamakmı mantıklı geliyor yoksa laptop alıp ordan oraya gidip oynamakmı
  13. J

pc kapalıyken klavye ve mouse rgb yanıyor

arkadaşlar pcyi kapatıyorum klavye mouse steelseries psu hadron pc kapattığımda klavye ve mouse sönüyor bazen kendi açılıyor bi süre sonra bazen klavyenin bi tuşuna bastığımda açılıyor neden olabilir
  14. J

valorant hesabımı nerede satabilirim

valorant hesabımı değerinde hangi platformda güvenli bir şekilde satabilirim
  15. J

steelseries arctis 1 ses sekmesi

steelseries arctis 1 aldım dcden biriyle konuşurken video açtığımda ses olduğu gibi karşı tarafa sekiyor valorant gibi oyunlarda bas konuş yapmadan oynayamıyorum kulağıma gelen ses olduğu gibi takım arkadaşlarıma gidiyor bu sorun nası düzelecek o kadar para verdim kulaklığa kullanamıyorum
  16. J

steelseries arctis 1 ses sekiyor

arkadaşlar bu kronik bi sorunmu yoksa realtek driverleri ile ilgili bi sorunmu discordda biriyle konuşurken müzik gibi şeyler açtığımda ses olduğu gibi konuştuğım kişiye gidiyor bilen varsa söylesin lütfen 1623692633 up up up up 1623692646 bilen varsa söylesin agalar Ç:((((8
  17. J

steelseries arctis 1 ses sekme

oyundayken ses takıma sekiyor dc de bişey izlerken kulağıma gelen ses mikrofondan karşı tarafa sekiyor steeleries arctis 1 kullanıyorum sorun bence kulaklıkta değildir ne yapmam gerekli sekmemesi için valorant gibi oyunlarda bas konuş yapmak zorunda kalıyorum resmen kulagıma gelen ses...
  18. J

m2 ssd çıkarılabilir harici disk olarak görüyor

m2 ssd almıştım ilk taktığımda sorun yoktu windowsu falan buna kurdum driverhub diye bi uygulamadan taradım eksik driverleri yükle dedim onları yükledikten sonra m2 yi harici olarak görmeye başladı ne yapmam lazım
  19. J

Yardım Letgoda dolandırıldım ne yapabilirim :D

Letgoya logitech webcam koymuş letgoyu biliyorsunuzdur kayseride yaşıyorum kayseride koymuş ilanı sakaryaya gitmiş oradan kargoya vereceğim dedi ücreti gönderdim ibanına adı soyadını yaşadığı ilçeyi biliyorum ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim gönderdiğim ücret 150 tl onun peşine bu kadar...
  20. J

steelseries arctis 1 mikrofon sorunu

steelseries arctis 1 aldım steelseries gg yazılımı mouseyi ve klavyeyi görüyor ama kulaklığı görmüyor mikrofonuda aşırı boğuk çalışıyor sıfır jelatinini ben açtım bozuk olma ihtimali varmıdır yoksa steelseries gg yazılımından kaynaklımıdır
Geri