Arama sonuçları: *

• Users: device
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Televizyon Yazılım atma

beyler saba televizyon var youtube ve netflix desteklemiyor artik yazılım atmaya 2000 istiyor onun yerine kendim nasıl halledebilirim bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
  2. D

max 1500 tl kablosuz kulaklık önerisi

max 1500 tl kablosuz kulaklık önerisi
  3. D

Çözüldü✓ kablolu kulaklık mı kablosuz kulaklık mı ?

1500 tl gibi bir butce var kabloluyla kablosuz arasındaki farkları bilen varsa yazabilir mi bide kulaklık önerirseniz güzel olur
  4. D

Kablosuz mikrofonlu kulaklık önerisi

beyler çok bütçem yok 2-3 tane önerirseniz güzel olur
  5. D

e postamı hatırlamıyorum

beyler e postamı unuttum kurtarma e postası yok + tel no yok nasıl ulaşabilirim ?
  6. D

i5 10400F ve RTX 2060 Arasında Darboğaz Sıkıntısı Olur mu?

2060 alıcam büyük ihtimal 1 seneye i5 10400f var elimde darboğaz sıkıntısı olurmu bilemedim
  7. D

oyunda fps drop yiyorum

valorant oynuyorum bazen dona dona oynuyorum ama 1 2 gün öncesine hiçbirşey yoktu
  8. D

ekran kartı önerir misiniz?

i5 10400f işlemcim var 4000 tl bütçe ekran kartı önerisi
  9. D

192.168.1.1 şifre hata

modem arayüzüne giremiyorum kullanıcı adı yada şifre yanlış diyor ?
  10. D

far cry 4 uplay loader

farcry 4 uplay loader 64 diye bir dosya eksik hata çıktı ben bin dosyasına atamıyorum bunu hedef klasör erişim reddetti diyor ne yapmalıyım
  11. D

GameBooster GB-G3309B 550W 80+ Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa

kasanın ışıklarını değiştirirken ışık takılı kalıyor (asla değişmiyor ve fanlar dahil off düğmesine bassam bile açık kalıyor) ne yapmam gerekli ?
  12. D

Bilgisayar Biraz Fazla Isınıyor

fan ayarı yapmama gerek varmı varsa hangi uygulamadan yapmalıyım sistem bu https://www.itopya.com/king-13-mask_h19916
  13. D

Sistem önerisi alıyorum

https://www.itopya.com/king-13-mask_h19916 sizce verilen paraya değermi bayadır bunu düşünüyorum ve 1-2 tane oyundan örnek verirmisiniz fps olarak
  14. D

PolyGold k12 (klavye bilenler yardım edebilirmi ?)

CTRL ve space basılı tutunca space tuşuna sanki jitter yapar gibi tıklıyor Minecraftta hem koşup hem zıplayamıyorum zıplarken aniden kesiliyor
  15. D

Soğutucu önerin lütfen

gtx 2060 r5 3600 16 gb ramim var soğutucu önerir misiniz
  16. D

Ryzen 3 3100 ve GTX 1650 Super Sistem Nasıldır?

AMD Ryzen 3 3100/Asus TUF GTX 1650 SUPER OC 4GB/16gb ram DDR4/480 gb ssd alıcamsizce gta 5 veya csgo gibi oyunlarda 100 fps üstü alırmıyım ve monitor önerir misiniz?
Geri