Sadece 2. monitörde video izliyorum lapotpun uygulaması 80 derece işlemci sıcaklığı gösteriyo fakat elimi üzerinde gezdiriyorum ılık gibi duruyo 80 derecelerde oyun oynarken hissettiğim sıcaklık kadar sıcak da değil problem çıkartır mı ?
Taahütüm bugün bitti 1000mbps ftth altyapım var ama şuanda sabah 100 akşam 35mb download olan bir paket kullanıyorum 500mbps+ 750 tl ye kadar taahhütlü verebilen bir internet sağlayıcısı var mı ? bide comnet var orda buldum ama müşteri hizmetleri çok kötü diye yaklaşmak istemiyorum İstanbul'da...
Redmi note 11s kullanıyorum airpods 4 bakıyorum ama samsung buds 3 pro telefonum apple olmadığı için daha mantıklı geliyor. Telefonumun apple olmaması neyi ve ne kadar etkiler bunları merak ediyorum
Video izlerken oldu tam ekran yaptığımda ve 2. ekrana geçtiğimde ekran ±0.5sn ile kapanıp açılıyor ve bunu ana ekrana dönene kadar yapıyor ne yapmam lazım ?
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-watch6-classic-akilli-saat-siyah-47mm-sm-r960nzkatur-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00004N9O8B satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama diğer en ucuz fiyat medimarkt ta 6300 tl
Truthear x Crinacle Zero aldım 100db çok fazla filan diyo okudum ama şu anda ( 3.5mm ) ses yüksekliği fazla az geliyo yapmam gereken bir şey mi var yoksa amplifier filan mı almam lazım çok az geliyo sesi
Bende Xiomi Note 12 Pro 5G var ve telefonda her 20 - 30 sn içerisinde 1 reklam geliyo bütün reklam kapatma videolarını izledim hepsini yaptım ama hala gelmeye devam ediyor yapabiliceğim bişey varmı ?
2 senedir kullanıyorum sadece valorant osu ve en düşük ayarlarda 60 fps araba yada hikayeli oyunları oynuyorum hiç bir bakım yapmadım termal macun değiştimeyi düşünüyorum fakat işlemciyi çıakrtıp yeniden takmaya korkuyorum ram az ama problem yaşatmıyor ne kadar daha uzun gider bu kullanımlara...