Arama sonuçları: *

1. S

Sıcaklık yanlış gösteriyo gibi

Sadece 2. monitörde video izliyorum lapotpun uygulaması 80 derece işlemci sıcaklığı gösteriyo fakat elimi üzerinde gezdiriyorum ılık gibi duruyo 80 derecelerde oyun oynarken hissettiğim sıcaklık kadar sıcak da değil problem çıkartır mı ?
  2. S

Farklı renkle değişim

Mediamarkttan kulaklık aldım ama yanlış rengini almışım mağazada istediğim renkle değişim yaparlar mı ? ( Kutusu açık değil )
  3. S

Darmoshark KT68Z HE nasıldır ?

w75 ve atk68 de vardı onlar yerine bunu aldım daha gelmedi başka bir öneri varsa tr içi nedenleriyle bi bakmak isterim
  4. S

taahütüm bitti tt altyapılı internet sağlıyıcısı önerisi lazım

Taahütüm bugün bitti 1000mbps ftth altyapım var ama şuanda sabah 100 akşam 35mb download olan bir paket kullanıyorum 500mbps+ 750 tl ye kadar taahhütlü verebilen bir internet sağlayıcısı var mı ? bide comnet var orda buldum ama müşteri hizmetleri çok kötü diye yaklaşmak istemiyorum İstanbul'da...
  5. S

Redmi telefona Airpods alınır mı ?

Redmi note 11s kullanıyorum airpods 4 bakıyorum ama samsung buds 3 pro telefonum apple olmadığı için daha mantıklı geliyor. Telefonumun apple olmaması neyi ve ne kadar etkiler bunları merak ediyorum
  6. S

Laptopta ana ekranda video izlerken sürekli açıp kapanıyor

Video izlerken oldu tam ekran yaptığımda ve 2. ekrana geçtiğimde ekran ±0.5sn ile kapanıp açılıyor ve bunu ana ekrana dönene kadar yapıyor ne yapmam lazım ?
  7. S

❌İndirim Bitti! SAMSUNG GALAXY WATCH6 Classic Akıllı Saat Siyah 5.729,40TL

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-watch6-classic-akilli-saat-siyah-47mm-sm-r960nzkatur-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00004N9O8B satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama diğer en ucuz fiyat medimarkt ta 6300 tl
  8. S

HP Victus 16-S0015NT 7Z586EA Soğutması iyi midir ?

Bu laptop 'un soğutması nasıldır ?
  9. S

25k ya kadar 144-165hz laptop önerisi

valorant da 144fps alsın 1-2 yıl kasmasın yeter
  10. S

17k ya kadar 120hz ve üstü laptop önerisi

Sadece dışarda oyun oynamak için alıyorum valoda 120-144 fps alsa yeter işlemcisi iyi olsa güzel olur depolama filan önemli değil
  11. S

20-22k arası telefon önerisi

S23 fe almak var kafamda farklı bir öneriniz varsa açığım ama x6 pro istemiyorum
  12. S

KZAM01 dac alınır mı ?

650 tl ye buldum bunun gibi bişey almak istiyorum tr de bundan başka alternatif varmı ?
  13. S

Iem ses yüksekliği az

Truthear x Crinacle Zero aldım 100db çok fazla filan diyo okudum ama şu anda ( 3.5mm ) ses yüksekliği fazla az geliyo yapmam gereken bir şey mi var yoksa amplifier filan mı almam lazım çok az geliyo sesi
  14. S

1000 tl ye kadar iem önerisi

Tr yada amazon dan alabiliceğim 1000 tl ye kadar hangi iem ler var ? (çok fazla olmasada fiyat çıkabilirim) şimdiden teşekkürler
  15. S

Xiaomi Recovery 5.0 modundan çıkılmıyor

telefonu fabirka ayarlarına sıfırladım ama reboot to system diyorumtekrar recovery'e atıyor telefon açılmıyor ne yapmalıyım ?
  16. S

Xiomi Telefon Reklam Engellenmiyor

Bende Xiomi Note 12 Pro 5G var ve telefonda her 20 - 30 sn içerisinde 1 reklam geliyo bütün reklam kapatma videolarını izledim hepsini yaptım ama hala gelmeye devam ediyor yapabiliceğim bişey varmı ?
  17. S

Gtx 1650 ryzen 5 3500 8 gb ram pc ne kadar daha götürür ?

2 senedir kullanıyorum sadece valorant osu ve en düşük ayarlarda 60 fps araba yada hikayeli oyunları oynuyorum hiç bir bakım yapmadım termal macun değiştimeyi düşünüyorum fakat işlemciyi çıakrtıp yeniden takmaya korkuyorum ram az ama problem yaşatmıyor ne kadar daha uzun gider bu kullanımlara...
Geri