Arama sonuçları: *

• Users: MagicPump
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MagicPump

GencerGaming DA-C2 oyunlarda çökme problemi

Arkadaşlar öncelikle merhaba da-c2 sistemi alabilen şanslı kişilerdenim ancak sistem oyunlarda belirli bir süre sonra çöküyor ilk başlarda ekran kartı sürücü ile alakalı sanıp ddu ile kaldırıp farklı sürümleri denedim fakat sonuç aynı ve bu konu ile ilgili sorun yaşayan forumda farklı...
  2. MagicPump

Gençer Gaming ürün garantileri distribütör firma

Gençer gaming'in son hazır sistemde kullandığı ürünlerin distribütör firması kendileri mi yoksa başka bir firmadan mı temin ediyorlar garanti sürecinde ilgilenen firma kim ? @GENCERGAMİNG @Abdullah Hacıgül
  3. MagicPump

tp link vc220-g3u kablonette fiber bağlantı için kullanılır mı ?

Sorum başlıkta ki gibidir bilgisi olan var mı Turknetten kablonete geçeceğim elimde tp link vc220-g3u modem var kablonette kullanabilir miyim bu modemi ?
  4. MagicPump

Turktelekom Altyapısı ile Alternatif ISS önerisi

Türktelekom VDSL alt yapısı ile ege bölgesi civarında Turknet harici alternatif ISS kullananlar Riot Games sunucuları ve Valve den aldığı ping değerlerini yazabilir mi ?
  5. MagicPump

American Megatrends ekranında kalıyor

Garantide ki gigabyte a320 s2h anakartim geldi bios atildigi Windows üzerinde test edildiği yazılmış fakat attigim fotoğraf ekranında kalıyor bilgisayar özellikleri yüklenmiyor f2 del tuşu vs çalışmiyor sadece Ctrl alt delete yapınca açılıp kapanıyor aynı ekran geliyor çözümü bilen var mı ?
  6. MagicPump

Bios Güncellemesi Sonrası Siyah Ekran Garanti Dışı Bırakır Mı?

Arkadaşlar sorum başlıkta ki gibidir kullandığım anakart garantide iken beklememek için MSI 320 a pro anakart aldım 430 TL'ye Trendyol boss teknoloji üzerinden icinde 2.5 yıllık bir bios yüklüydü w11 ve ftpm vs için bios güncellemek istedim siteden son biosu flaşa yazdım vs m flaş modunu açtım...
  7. MagicPump

Çözüldü✓ Ses takılması sorunu

Oyun oynarken anlık ses takılması (zınnkkk diye) ve drop oluyor windows 11 yükledim sorun tpm açıldığı için oluyor fakat kapatamıyorum valorant oynadığım için alternatif çözümü olan bilgisi olan var mı ?
  8. MagicPump

Sistem güç kesmesi sorunu

1600 af Rx590 16 gb 3000 mhz ram gigabyte a320 s2h cougar 500 watt psu sistemde sadece valorant oynuyorum iki üç sefer oldu sistem kapanıyor ışıklar yanıp sönüyor güçte bir sıkıntı var gibi sorun psu kaynaklı mıdır ? Sorunun nerede olduğunu bulmak için yapabileceğim bir test var mı ? Ürünlerin...
  9. MagicPump

Türk Telekom Valorant Paket Kaybı Sorunu

Paket kaybı problemimi (packet loss) test sonuçlarıyla defalarca kendilerine iletmeme rağmen hızınızda bir problem yok denilip arıza kayıtlarım kapatıldı.Kendilerine hız problemim olmadığını paket kaybı problemim olduğunu ilettim bir hanımefendi çalışan sorunu halledeceğini söyledi fakat sorun...
  10. MagicPump

AMD driver sürümü sorunu

Rx590 ekran kartımda 21.10.2 whql driveri kullanıyorum fakat bir süre sonra böyle alakasız versiyon göstermeye başlıyor ddu ile 2 defa güvenli modda temiz kurulum yaptım windows otomatik sürücü güncellemeyi kapattım fakat sorun hala düzelmedi belli bir süre sonra tekrar bu sürümü gösteriyor, bu...
  11. MagicPump

Güncel en karlı pool ?

Tek kartla ethermine üzerinden 30MH ile kazım yapıyorum fakat son ödeme politikasından beri kazancın bir kısmı gas ücretine gitmeye başladı. Binance pool günlük yatırıyor diye biliyorum ama kazançlar düşük galiba binance ve ethermine kullanan varsa ikisinin arasında ne kadar bir günlük kazanç...
  12. MagicPump

Kir tutmayan mouse pad önerisi

Aktif olarak 2 adet steel series QCK mouse pad kullandım hassasiyet konfor yönünden vs bir sıkıntım yok fakat elimden terlediği çok çabuk kir tutuyor yıkama olayıda bir yerden sonra mouse padi aşındırıyor , çabuk kir tutmayan mouse pad önerilerinizi bekliyorum.
  13. MagicPump

Güncel en stabil amd driver hangisi ?

Sorum başlıkta belli , rx590 kullanıyorum 21.5.2 sürümü yüklü fakat sorunlar çıkabiliyor, 21.6.1 yüklediğimde fps düşüsü olmuştu.
  14. MagicPump

RX 590 Mining için undervolt ayarı

Deneyerek bulduğum en güncel ayar bu Core Voltageyi fazla azaltmak karta zarar verir mi ? Daha verimli bir ayar için tavsiyeleriniz var mı ?
  15. MagicPump

Monitör iadesi sonrası monitör tavsiyesi

Geçtiğimiz günler de ViewSonic 23,6 VX2458-C-MHD monitör aldım fakat ölü piksel çıktı ve sıfır kutu değildi iade edeceğim üç monitör arasında gidip geliyorum https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-24gn650-b.html LG nin benim açımdan artıları IPS panel olması stantının full özelliğe sahip...
  16. MagicPump

Rx590 mining U.V ayarları

Arkadaşlar merhaba görsel olarak attığım ayarlardan hangisini kullanmalıyım -200mV karta bir sorun yaratır mı ? Farklı bir ayar önerisi varsa bekliyorum .
  17. MagicPump

Alternatif mining mh hızı arttırma

Arkadaşlar merhaba yaşadığım bir sorunla birlikte öğrendiğim şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum, normalde xfx rx590 modeli ile 30.3 mh ile kazım yaparken bugün 27.3 civarların düştü sebebi aldığım yeni 144 hz monitörmüş ayarlardan 60hz ye çektiğim zaman 3 mh gibi bir artış oldu eğer mining...
  18. MagicPump

ViewSonic VX2458-C-MHD 24 1400TL Alınır mı ?

1400 TL ye linkte ki monitörü alacağım daha iyi bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. https://www.n11.com/urun/viewsonic-vx2458-c-mhd-24-144hz-1ms-hdmidisplaydvi-freesync-led-monitor-1075133?magaza=kinzy&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Alternatif olarak bunu...
  19. MagicPump

XFX RX 590 Mining Değerleri

Arkadaşlar merhaba Rx590 mining değerlerim ektedir daha iyi değerler almak için neler yapmam gerek yardımcı olur musunuz ?
Geri