Arama sonuçları: *

1. 1.Nesil Üye

Ekran kartları fiyatları

Uzun zaman sonra şöyle bi ekran kartları fiyatlarına bakayım dedim 1660 super ekran kartını 4000 lira civarında satıyor bütün satıcılar. Gerek ikinci el siteleri olsun gerekse zar zor bulunan stoktaki satıcılar olsun fiyatların bu denli artmasının sebebi nedir arkdaşlar
  2. 1.Nesil Üye

1660 super kaç fps alıyor

Arkdaşlar benchmark testine sokuyorum sadece 8 gb ram var bende kartım 55 derecelerde ama 60 fps alıyor furmark testinde internette 100 fps alan var kartı olan varsa kaç fps aldığını söyleyebilir mi
  3. 1.Nesil Üye

Çözüldü✓ Msi Gaming x 1660super ısınma

Merhaba arkdaşlar 1 ay önce bu kartı aldım. Oyun boşta 60 derecenin hep altında fanları bile dönmüyor ama pubg oynarken genelde 79 dereceleri falan görüyorum kasam phanteks p350x ama sadece 2 fan takabildim bütçemden dolayı egzoz fanım kaliteli diğeri stok fanı çok ta iyi değil açıkcası. 8gb Ram...
  4. 1.Nesil Üye

144hz 1ms Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir monitör almam gerekiyor 1600 maksimum 1700 lira bütçem var. Gamepower, James Donkey, game booster, rampage gibi markalardan pek haz etmiyorum yapabileceğiniz tavsiyeleri dikkate alarak bir monitör almak istiyorum. Genellikle fps tarzı oyunlar oynuyorum. TN...
  5. 1.Nesil Üye

Ethernet hızı wifiden düşük

Merhaba arkdaşlar bugün Turknete geçtim wifide yaptığım tüm hız testlerinde 35mb download/5.5 upload alırken ethernet kablosu takılı olan bilgisayarımda download hızım 15mb upload hızım 0.8 bunun çözümü nedir.Kablom cat6
  6. 1.Nesil Üye

Ikinci el ekran kartı testleri

Ikinci el ekran kartı alıcam pazartesi günü 2 aylık, ekran kartı için hangi testleri yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim konu hakkında bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olabilir misiniz?
  7. 1.Nesil Üye

Arkdaşlar trafik memuru olan var mı?

Arkdaşlar bi olay geldi başıma başlıktaki tarife uyan birileri varsa yardım edebilir mi özelden soru sormam gerekiyor
  8. 1.Nesil Üye

5600 XT düşük FPS ve FPS drop sorunu

RX 5600 XT ekran kartı kullanan arkadaşlar LoL'de aldığı FPS değerlerini söyleyebilir mi? RX 5600 XT ekran kartım var. Muadili LoL'de 500 FPS alıyor, bu arkadaş ise 250 FPS'yi anca görüyor. Hatta fightlarda 130 FPS'e falan düşüyor. CS:GO'da falan da baya düşük FPS veriyor. GTX 1660 Super den...
  9. 1.Nesil Üye

5600xt CS GO Düşük Fps

Bu ekran kartı bu kadar güçlü olmasına rağmen bu oyunda neden diplere oynuyor. 2060 seviyesindeki bu kart bu oyunda böyle düşük fps ler vermesinin nedeni nedir? Çözümü var mıdır? Fps değerleri bana özel düşük değil genel olarak bu kart bu oyunda sınıfta kalıyor
  10. 1.Nesil Üye

Yardım Undervolt offset modu

Merhaba arkadaşlar anakartım asus tuf b450 pro gaming, anakartım da voltaj ayarı için offset modu var + veya - olarak işaretleniyor. Bu mod undervolt için doğru mod mudur? Ayarları nasıl olmalıdır boşta 1.4v olan voltajı 1.2 ye çekmek için offset ayarı nasıl olmalıdır. Core boost performance...
  11. 1.Nesil Üye

Rehber 5600XT FPS DROP ve STUTTER ÇÖZÜMÜ

Merhaba arkdaşlar bildiğiniz üzere son bir haftadır forumu bu konuyla işgal etmiş bulunmaktaydım. Fakat sorunu sadece benim yaşamadığımı bazı arkdaşların da oyunlarda fps drop yaşadıklarını görünce araştırmaya koyuldum. Öncelikle kendi sorunumu çözüp sonra da bu yararlı rehberi yapmaya karar...
  12. 1.Nesil Üye

Yardım Elektrikler Giderse!

Anakartıma yeni BIOS güncellemesi gelmiş, güncellemek istiyorum fakat bir yandan da korkuyorum, BIOSU güncellerken elektrikler giderse ne olur? Devam eden süreçte neler yapmam gerekir? Servis bu sorunla ilgilenir mi? Bilgisi olan arkdaşları ve @Abdullah Hacıgül 'ü bizi aydınlatması için el ele...
  13. 1.Nesil Üye

Yardım Rx5600xt fps drop ve stutter sorunu

Yaklaşık 15 gün önce sapphire rx 5600xt pulse kartını satın aldım pubg, cs go ve valorant oynuyorum fakat bu oyunlarda anlık fps düşmeleri, stutter sorunu yaşıyorum. Bi önceki kartım rx590 ile neredeyse aynı fpsleri alıyorum yer yer oyunlarda 20-50 arası fpslere düşüyor anlık. 20.4.2 driverını...
  14. 1.Nesil Üye

Kasayı Nasıl Taşıyabilirim??

Merhabalar sevgili forumdaki dostlar, Yeni topladığım bilgisayarı Erzurumdan, Eskişehir'e götürmek durumundayım fakat nasıl götüreceğime hala karar veremedim. Kasayı otobüsün bagajına sağlam bir şekilde istifleyip(karton köpük ve patlayan poşet sarılı) kendim ekran kartımı yanıma alıp uçakla...
  15. 1.Nesil Üye

Zowie XL241p vs aoc 24g2u

Genellikle fps oyunları oynuyorum, panelimin sağlam olması, ölü pixel, ghosting gibi şeylerle uğraşmamak adına tn panel tercih etmeli miyim. Yoksa kanka ips panel al sorun yaşamazsın der misiniz?
  16. 1.Nesil Üye

5600xt Alınır mı?

Sapphire 5600xt pulse modeli ile msi gaming x 1660ti modeli arasında kaldım fiyat olarak sıkıntım yok ikisini de eşit para olarak düşünün. 5600xt de driver sorunları devam ediyor mu? Mavi ekran, siyah ekran, oyundan atma falan hiç çekemem o parayı verip. Kullanan arkdaşları yorumlara alalım
  17. 1.Nesil Üye

Sapphire 5600xt pulse vs. NVIDIA 1660ti

İki kart arasında kaldım. Performans olarak 5600xt önde olduğunu biliyorum fakat amd nin driver ve ısınma sorunu bu seride var mı yok mu bilmediğim için tereddüt ediyorum. Sapphire 5600xt pulse modelini kullanan arkdaşlar veya konu hakkında fikri olanlar varsa yardımcı olmasını diliyorum. Cuma...
  18. 1.Nesil Üye

1660ti vs 1660super vs 5600xt

Herkese hayırlı geceler, yakın zamanda bir ekran kartı alıcam fiyat konusuna bakmaksızın bu üç kart arasında hangisi alınır? Aradığım özellikler stabil çalışması, mavi ekran sorunu olmaması, ekran gidip gelmemesi, alta alınca tekrar oyunu açmama yani bir zamanlar amd driverlarında yaşanan...
  19. 1.Nesil Üye

1660ti vs 1660super

Ekran kartı alacağım ikisini de aynı fiyata buldum evga'nın sc modeli hangisini tercih etmeliyim.msi after burner ile oc yapılacaktır iki karta da
  20. 1.Nesil Üye

Ryzen 5 3600 Isınma Sorunu

Bu konu halkında türkiyede çok fazla bilgi bulamadım. Redditte undervolt yapmayı tavsiye ediyorlar. Işlemcinin boost performansından vazgeçip 3.6 ghz e sabitleyip ısıyı stabil tutabilirim fakat yeni bir soğutucu alana kadar undervolt işleminden anlayan arkdaşları yardıma davet ediyorum. Şuan...
Geri