Arama sonuçları: *

• Users: Enes3841
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Enes3841

Sistem açıldıktan bi süre sonra kapanıyor

Benim sistem MD-1 sistemi 2 sene önce almıştım bu sorun 6 aydır falan var daha öncesinde hiçbir sorun yoktu. Ama ne zaman hatırlamıyorum, bilgisayarı açtım 10 dakka falan sonra birden ekran gidiyor klavyenin farenin ledleri gidiyor ama bilgisayar kapanmıyor ama kapanıyor. Kasadaki yeniden başlat...
  2. Enes3841

Kendime özel e-posta

Merhabalar Ben çok fazla e posta kullanan birisiyim ve artık kullanıcı adı yetmiyor. Şöyle bi e posta almak istiyorum da bu tür e postalar sınırsız alınabiliyor sanırım Örnek vermek gerekirse şöyle: [email protected] gibisinden hesaplar nasıl alabilirim. Ücretli olacaksa aylık 10tl...
  3. Enes3841

DonanımArşivi Forum Mükemmel logo tasarımı

https://prnt.sc/vbrkj4 Yapan kişi çok uğramamış olsa gerek :D
  4. Enes3841

Modem arayüzüne giremiyorum

Merhabalar bundan 4 5 gün önce N11 üzerinden Tenda D301V2 İsimli modemi aldım. 2 3 gün kadar sorunsuz kullandım sornasında modemi sıfırlamam gerekti ve sıfırladıktan sonra modem arayüzüne giremedim. Şuanda internet açık yani şifresi yok. Sadece şifre koymak istiyorum. Önerisi veya çözümü...
  5. Enes3841

İncehesap'tan daha bir şey almam

Ben geçen ayın 15. gününde yani üstünden 1 ay geçti neredeyse. Corsair Venegance 8GB modelli Ram'ı satın aldım. Ve sipariş ederken acele diye not düştüm. Bugün 21. gün oldu hala aynı. Ne kargoya verdiler ne ürünü koklattılar. Yardım istemek için aradığım zaman tam 1 saat boyunca telefonda...
  6. Enes3841

2. Ekran Bilgisayar Açıldıktan Sonra Kapanıyor

Merhabalar öncelikle Bilgisayarımda 2 adet monitör var. Birisi LG 22inc 75hz monitör birisi LG 19inc VGA girişli monitör. VGA girişi olan monitörde Dark marka çevirici var VGA to HDMİ. Bu sorunu daha önce yaşamıştım HDMİ girişlerini soketlerini yerlerini değiştirince sorun ortadan kalkmıştı...
  7. Enes3841

PSU Coil Whine

MD-1 sistemi aldım. Çıktığının 3. dakikasında. Yakında sistem 5. ayını dolduracak ve şimdiye kadar ki tek sorun PSU'dan gelen ses. PSU'dan sistem boşta olsa bile tiz bir ses geliyor. Sebebini araştırdığım zaman Coil Whine dediler. Bunun bir çözümü var mıdır @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz...
  8. Enes3841

5G Teknolojisi ve 62MP Kamerasıyla Realme X50m

Realme firması geçtiğimiz gün yeni telefonunu tanıttı. Peki ya yeni telefonu diğer telefonlardan ayıran özelliği ne? Telefon yeni teknoloji internete sahip yani 5G Cihaz Qualcomm'un SnapDragon 765G işlemcisine sahip 6GB Ram - 8GB Ram 128GB Dahili depolamaya sahip FullHD ve 6.57inc ekrana...
  9. Enes3841

5300TL Yeni DA Sistemi Hakkındaki Düşünceleriniz?

Arkadaşlar sistem yeni tanıtıldı. Sizce nasıl F/P ürünümü, Siz olsanız alır mıydınız. Düşünceleriniz benim için değerli. Bekliyorum..
  10. Enes3841

100TL Fiyat Bandında RGB Mouse

Merhabalar 100TL fiyat bandında (max 120TL) RGB oyuncu mousu arıyorum. Sistem tamamen siyah beyaz olduğu için mousun siyah olması tercihimdir. Oyun için kullanılan sağ ele uygun mouse önerisinde bulunabilecek arkadaşlar varmıdır? Fare almış bulunmaktayım. Yardımı dokunan herkese teşekkür...
Geri