Arama sonuçları: *

• Users: Sarffd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

steelseries nova 4 kulaklığımda mikrofon sorunu

Telefondan çok temiz ses almama rağmen pc'de özellikle discord'da ses çok bozuk geliyor sorunu nasıl çözebilirim? İncelemeler ile uzaktan yakından alakası yok.
  2. S

CS2 geforce experience renk ayarı yapamıyorum

Merhaba günaydın cs2 güncellemesinden sonra oyunda alt f3 ile açılan renk ayarı sekmesinde herhangi bir ayar göremiyorum. (3. parti uygulamara izin verdim) bunu nasıl çözebilirim acaba? SS alamadığım için koyamadım.
  3. S

Sunny Axen servis menüsu kayıt etmeme sorunu

Merhaba Sunny Axen model tv de ekran ters donme sorunu yasadim. Servis menusunde ayar yapıldıktan sonra fisi cekip cikarttigimda sorun devam ediyor. Hafizasina kayit etmeme sorunu yasiyorum galiba.
  4. S

MSİ GM41 Wireless mouse şarj sorunu

Günaydınlar, GM41 model kablosuz mousenin şarj istasyonu bulunuyor (görseli altta) mouse'i koyduğumda şarj olması gerekirken olmuyor. İlk aldığım zamanlarda oluyordu ama şu sıralar olmuyor kablosu ile şarj ediyorum sorun hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
  5. S

Xbox 8. Nesil gamepad analog sorunu

İyi geceler Xbox one 8. nesil kolum (garantisi bitti) görselde olduğu gibi sol üste doğru çekiyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
  6. S

Çözüldü✓ 4070 i5 10400f 16gb ram watt tüketimi HK.

Merhaba İ5 10400f işlemci kullanıyorum bir Sata bir de M2 ssd'm var ayrıca 8x2 16gb ramim bulunmakta. 650w'lık bir psu'm var bu sistemde 4070 kullanabilir miyim?
  7. S

ASUS HM510M-E NVME SSD SATA ile birlikte kullanılabilir mi?

Başlıkta belirttiğim gibi hem SATA ssd hem NVME 2.0 SSD kullanmak istiyorum. Acaba birisi iptal ollur mu aynı anda kullanılabilir miyim? NVME SSD:https://www.hepsiburada.com/samsung-980-1tb-3500mb-3000mb-s-m-2-nvme-ssd-mz-v8v1t0bw-p-HBCV000001D8HP
  8. S

Çözüldü✓ Corsair Vengeance Delta RGB Ayarı Hakkında

Merhabalar, iyi forumlar. Corsair Vengeance Delta RGB kasaya sahibim ve RGB ayarlarını yapamıyorum. MSİ Mystic Light üzerinden denedim ama algılamadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  9. S

SSD alacağım anakartım destekliyor mu?

Öncelikle merhaba, Samsung 860 evo almak istiyorum. Ana kartım, "H55MXV-LE". Acaba bu anakart ssd destekliyormu?
Geri