Arama sonuçları: *

• Users: Marginale
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Marginale

30 Euro gümrük sınırının kaldırılması ile ilgili Cimer başvuru metni

Öncelikle komiklik, şaklabanlık yapacak arkadaşlar konumdan uzaklaşırsa sevinirim. Herkes yeav ben yazsam ne olacağ loo kafasında olursa zaten aynı tas aynı hamam misali npc olmaya devam edersiniz. Konumu bu konuda düşüncesini dile getirmek isteyip nasıl bir metin oluşturabileceğini bilmeyen...
  2. Marginale

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Eveet hayırlı olsun, bundan sonra bunu bilen ithalatçı ağalarımızdan 1 e aldıkları şeyi 100 e almakla değil 1000 e almakla kurtulacağız. Tamamen kaldırıldı muafiyet sınırı, normal ithalat prosedürleri uygulanacak.
  3. Marginale

R5 5600 oc tavsiyesi

Asus Tuf b450 plus var anakart, power corsair 550w bronze, soğutucu 120mm kule tipi 60-62 arası occt de 20dk kadar bekleyince. Eski anakart gigabyte'tı asus'ta daha önce stabil şekilde oc yapan ayar ile birlikte voltaj vs mhz tavsiyesi verebilir mi? Stabil istiyorum en üstü test etme hedefim yok.
  4. Marginale

2k 27 inç IPS monitör önerisi

32 inç samsung odyssey g5 ıps panel var ama büyük olduğu için gözümü ağrıtıyor ışığını kısıp kullanmama rağmen, 27 inç bi 2k modele geçme düşüncem var 10k ya kadar çıkabilirim var mıdır öneri?
  5. Marginale

Amd ekran kartı driver kabul etmeme problemi

25.11.1 Yüklü iken sistem oyundayken sistem siyah ekran verdi fakat kasa çalışmaya devam ediyordu her zaman başıma gelen driver silme muhabbeti olduğunu fark ettim sistemi yeniden başlattım ki evet yine driver kendi kendini silmiş. Sonra ddu ile sıfırlayıp yeniden driver kurayım derken 25.12.1...
  6. Marginale

Amd driver çökmesi son zamanlarda yaşayan var mı?

Cs-go da aniden ekran karardı bi süre kasa çalışmaya devam etti ama sonra kasa kendine restart attı. Ramlerin bi tanesini söküp pc yi açtım occt testi yapayım dedim opengl 2.0 yok hatası vs verdi yani driver sanırım kendini silmişti. DDU ile driverı silip tekrar yükledim sonra 2. ramide geri...
  7. Marginale

Mafia 3 definitive edition Türkçe yama önerisi

Oyun dosyalarını birbirine sokup saçmalamayacak bir yama önerisi var mıdır?
  8. Marginale

Son zamanlarda bilgisayar çökmesi yaşayanlar konuya bakabilir mi?

Win11'e geçtiğimden beri gerçekten gına geldi. Rx6700xt takılı ve kesinlikle tüm parçalar sağlam, ısınma vs yok. Ama pc çöküyor, bu problemi windowsu silip usb ile atınca tekrar yaşamıyorum bi kaç ay fakat sonra tekrar başlıyor. Dün tekrar yaşadım ddu ile driver silip tekrar yükledim şu an yine...
  9. Marginale

Sizce 2 kanal ram mı 4 kanal ram mi?

Ryzen 5 5600 ve Rx6700xt var, monitörde 2k. 2X8GB ram kullanıyorum şu an sizce 2x16 ya mı geçmek mantıklı yoksa 4x8 mi yapayım? Rgb ramler olduğu için bana 4x8 daha iyi geliyor.
  10. Marginale

1 tane 50gr lık hediye cips kodu atıyorum isteyen alsın

50gr lık cips kuponu isteyen bakkaldan alsın kodu atıyorum,ziyan olmasın. Alanda aldım yazsın deneyen boşa denemesin. Kazandrio mudur nedir onu indirip kodu girmek gerekiyor.
  11. Marginale

Altın bugünde %5 değer kaybetti !

Bana kalırsa birileri büyük oynayarak pahalıya satıp ucuza tekrar altın alacak ama doğrusunu rabbim bilir. 6k bandına geri inmişti bugün dahada düştü. Düşsünde zaten ama neler dönüyor bilinmez.
  12. Marginale

İTO Başkanı Talebi: 30 Euro Gümrük Sınırı Sıfırlanmalı

Oldu olacak çıkarayım donumuzu da verelim. İstiyorlar ki 1'e biz alıp size 10'a satalım, kendi cebimiz dolsun. Hadi ithalatı en aza indirmeyi iste bakayım isteyebiliyor musun amacınız ithalatın azalması değil garibanın bile kursağı. İhracatı arttırma sonra gel milletin 30 euro luk hakkına dil...
  13. Marginale

Şarjlı matkap önerisi

Normal ev işleri için kullanacağım, ne kadar uygun olsa o kadar iyi ama çok dandirik bir şey de almak istemiyorum...
  14. Marginale

HONOR 400 5G HB'da 19.999TL

Şahsen S24fe kullanıyorum ama hiç bu kadar ucuzladığını görmemiştim honor 400'ün en büyük rakibi s24fe 28k bandına çıkmışken tercih edilebilinilir. https://www.hepsiburada.com/honor-400-5g-256-gb-8-gb-ram-honor-turkiye-garantili-ay-grisi-p-HBCV00008TB2EG?magaza=Hepsiburada
  15. Marginale

20-25K En fp laptop önerisi

En mantıklısı ne olur şu an?
  16. Marginale

Trendyol yemek indirim kodu bilen var mı?

500 liraya 200 lira indirim kupnoları vardı, çoğu çalışmıyor artık ama yeni olan tükenmemiş kupon bilen var mıdır arkadaşlar?
  17. Marginale

Hepsiburada indirim kuponu var mı aktif?

Apple tablet alacağım, geçerli kod var mıdır arkadaşlar?
  18. Marginale

Cs-go VAC hatası ile oyundan atıyor

Bende hiçbir şekilde hileli yazılım yok sahte oyun bile oynamam, aklıma gelen tek şey var magnetic switch klavye olduğu için klavyemi hile olarak algılıyor sanırım ama bu klavyeyi aylardır kullanıyordum daha yeni böyle algılamaya başladı. Veya başka bir sebepten yaşayan varsa söyleyebilir mi?
  19. Marginale

Asus Tuf b450 plus chipset güncellemede sorun yaşıyorum

Arkadaşlar açılırken sisteminizle uyumlu mu kontrol ediliyor ekranında kalıp hiçbir şekilde güncelleme almıyor yazı o yazıda kalıyor. Bi bilgisi olan var mı?
  20. Marginale

10-15k tablet önerisi

Amaç film izlemek vs oyun oynanmayacak, bu fiyata ekranı vs güzel tablet önerisi olan var mıdır?
Geri