Arama sonuçları: *

• Users: Marginale
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Marginale

İTO Başkanı Talebi: 30 Euro Gümrük Sınırı Sıfırlanmalı

Oldu olacak çıkarayım donumuzu da verelim. İstiyorlar ki 1'e biz alıp size 10'a satalım, kendi cebimiz dolsun. Hadi ithalatı en aza indirmeyi iste bakayım isteyebiliyor musun amacınız ithalatın azalması değil garibanın bile kursağı. İhracatı arttırma sonra gel milletin 30 euro luk hakkına dil...
  2. Marginale

Şarjlı matkap önerisi

Normal ev işleri için kullanacağım, ne kadar uygun olsa o kadar iyi ama çok dandirik bir şey de almak istemiyorum...
  3. Marginale

HONOR 400 5G HB'da 19.999TL

Şahsen S24fe kullanıyorum ama hiç bu kadar ucuzladığını görmemiştim honor 400'ün en büyük rakibi s24fe 28k bandına çıkmışken tercih edilebilinilir. https://www.hepsiburada.com/honor-400-5g-256-gb-8-gb-ram-honor-turkiye-garantili-ay-grisi-p-HBCV00008TB2EG?magaza=Hepsiburada
  4. Marginale

20-25K En fp laptop önerisi

En mantıklısı ne olur şu an?
  5. Marginale

Trendyol yemek indirim kodu bilen var mı?

500 liraya 200 lira indirim kupnoları vardı, çoğu çalışmıyor artık ama yeni olan tükenmemiş kupon bilen var mıdır arkadaşlar?
  6. Marginale

Hepsiburada indirim kuponu var mı aktif?

Apple tablet alacağım, geçerli kod var mıdır arkadaşlar?
  7. Marginale

Cs-go VAC hatası ile oyundan atıyor

Bende hiçbir şekilde hileli yazılım yok sahte oyun bile oynamam, aklıma gelen tek şey var magnetic switch klavye olduğu için klavyemi hile olarak algılıyor sanırım ama bu klavyeyi aylardır kullanıyordum daha yeni böyle algılamaya başladı. Veya başka bir sebepten yaşayan varsa söyleyebilir mi?
  8. Marginale

Asus Tuf b450 plus chipset güncellemede sorun yaşıyorum

Arkadaşlar açılırken sisteminizle uyumlu mu kontrol ediliyor ekranında kalıp hiçbir şekilde güncelleme almıyor yazı o yazıda kalıyor. Bi bilgisi olan var mı?
  9. Marginale

10-15k tablet önerisi

Amaç film izlemek vs oyun oynanmayacak, bu fiyata ekranı vs güzel tablet önerisi olan var mıdır?
  10. Marginale

Sistem her açıldığında FTPM hatası problemi

Arkadaşlar işlemci, anakart vs güncelledim üst modellerini aldım. İlk ftpm hatası alınca y tuşuna bastım normal ekrana attı bilgisayar açıldı. Buraya kadar sorun yok ama artık her sistem açılışında bu ekran çıkıyor ve mecbur Y ye basıp masaüstüne girebiliyorum. Çözüm bilen var mıdır?
  11. Marginale

Trendyol yemekte aktif güzel indirim kodu var mı?

Bilen var mıdır var mı kod?
  12. Marginale

Parça değişimi sonrası sistem klavyeyi algılamıyor.

İşlemci ve anakart değiştim. Sistem manyetik klavyeyi algılamıyor ama mekanik klavyeyi algılıyor. Çok ilginç bi durum daha önce hiç yaşamadım. Usb ler sağlam bu arada.
  13. Marginale

ACİL DESTEK LAZIM FTPM problemi.

Arkadaşlar Tuf b450 plus aldım, ryzen 5 5600 ile kullanacağım, muhtemelen eski sahibi biosu güncellemediği için sadece bios ve ftpm ekrano geliyor. Y tuşuna bas diyor ama klavye algılamıyor şu an, bunu nasıl çözebilirim? Y tuşuna basıyorum tepki yok. Ftpm ekranında kaldım şu an. Açılışta del...
  14. Marginale

Anakart sabitleme vidası boşa dönüyor

Arkadaşlar matx ten atx anakarta geçtim ve dün mecbur bi kaç anakart sabitleme vidası daha takmam gerekti, Allah tan erken fark ettim ki kasaya sabitlenirken vida sabit kalmak yerine dönmeye devam ediyor ve problem çıkarıyor. En son çare vida sabitleyici kullanacağım ama başka çözüm bilen var...
  15. Marginale

İkinci el piyasası neyin kafasını yaşıyor?

Şimdi öncelikle bu satıcının değil o fiyata alanların suçu o fiyata satamasalar o fiyatlara koymazlar ama şunu çok merak ediyorum örneğin ryzen 5 5600 almak istiyorum, ihtiyacım yok ama upgrade etmek için. Sıfırdan sistem dizen benden daha çok kafayı yer bu piyasada şu an. Her neyse tray olarak...
  16. Marginale

Ziraat bankası kredi kartına binen günlük faiz ne kadar?

Asgarisi ödendikten sonra günlük yine biniyor ama daha az biniyordu diye hatırlıyorum, kaç biniyor bilen var mı?
  17. Marginale

Sistem çökmesi problemi

Arkadaşlar aklınıza gelebilecek her şeyi denedim, Windows'u silip yeniden yüklemekten tutun aklınıza ne geliyorsa denedim. Ancak 2 yıldır çektiğim bu çileden kurtulamadım. Parça ile ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü 1-1.5 aydır olmuyordu, şimdi tekrar başladı. Oyuna tam gireceğim sistem...
  18. Marginale

Sistem çökmesi problemi

Önceden nadirendi ama şimdi sürekli çökmeye başladı. 10 dk önceye kadar bir şey yoktu 1 aydır falan sistem çökmüyordu, az önce tekrar oldu. SrtTrial dosyasını mı atmam gerekiyor arkadaşlar hataya bakılabilmesi için? Zar zor girdim pc ye tekrar kurtarma ekranına atıyordu.
  19. Marginale

3K TL Mesh Kasa Önerisi

Sistem var sadece kasa değiştireceğim psu ihtiyacım yok, sadece kasa olacak şekilde güzel hava soğutmaya ve toz filtrelemeye sahip kasa önerir misiniz?
  20. Marginale

TV den arıza ve tamiratından anlayan var mı?

Eski ve atıl durumda olan tv yi yaptırmak istedim, paneli vs sapasağlam ama yazılımsal sorunu var açma tuşuna basınca sürekli vestel yazısı geliyor ve kendini kısır döngüye sokuyor. Tvciye gittim tespit ücreti 450 diyor anakart arızası da varsa 3-4k bulur diyor. Zaten 32 inç android tv lerin...
Geri