Arama sonuçları: *

• Users: kerem564
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım internet kullanabiliyorum ama online oyunlara giremiyorum

arkadaslar merhaba 1 2 gün önce bilgisayar aldım internetim var oyun indirebiliyorum her türlü siteye giriyor ama online oyunlara giremiyorum internet yok diye hata veriyor hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz
  2. K

5600 4060ti alınır mı? acil

Arkadaşlar bu sistem Alınır mı? yada önereceğiniz bu fiyatlara PC varmı
  3. K

5600 4060 sistem nasıl

Sistem Alınır mı? parça kaliteleri nasıldır ?
  4. K

İ5 10nesil rx6600 ikinci el PC alınır mı

bu sistem 15 e Alınır mı? 1.50 yıllık yaninda ayriyetten razer kraken V3 X kulaklık veriyor monitör LCD si bozuk ama
  5. K

Telefonum suya düştü a32

Arkadaşlar telefonum 1 kova suya düştü 1 2 saniye gecmeden aldım hemen ekranı sildim telefonun kapama tusu calısmıyordu sonra 10 saniyelik telefon konusması oldu telefonu bıraktım sonra telefona baktığımda ekranı calısmıyordu ama telefon calısıyor bildirim geliyor arama sesi geliyor öyle...
  6. K

BBL-ROCK sistem alınır mı?

https://itopya.com/bbl-rock_h16704 Arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı?
  7. K

Modemim ışıkları sönük yanıyor

Arkadaşlar dün modemde hiç bir sıkıntı yoktu sabah kalktığımda power ısığı yanmıyor usb takmama rahmen usb ısığı yanıyor wps ve dsl ışıkları sönük şekilde yanıyor internet ve modeme erişemiyorum 2 3 defa kapatıp açtım sorun devam ediyor sebebi nedir tamir edilirmi yoksa yeni modemi almalıyım...
  8. K

13-15 bin arası laptop önerisi

Arkadaşlar 12.000 15.000 arası laptop almayı düşünüyorumda hikayeli ve fps oyunlar için ne önerebilirsiniz
  9. K

Yurt Dışından GTX 1660 Super Alacağım Ne Kadar Vergi Öderim?

merhaba. arkadaşlar öncelikle bu ürün fiyatı tl olarak 2110 lira . bu ürün yurtdısından geldiğinden sizce ne kadar gümrük vergisi keserler...
  10. K

5000tl sistem tavsiyesi

arkadaşlar 5000 tl bütçem var sıfır pc önerirseniz güzel olur .teşekkür ederim .
  11. K

Yardım laptop acilmiyor

arkadaslar laptopumda ekrana giden.kabloda bi yirtik var di devre ile temas etti ve o devre yandi.bilgisayarim calismiyor cozumu varmi.
  12. K

2700X İçin Anakart önerisi .

arkadaşlar amd ryzen 7 2700x güzel besleyecek bi anakart arıyorumda yardım edermisiniz .
  13. K

ekran kartı Driverı

arkadaşlar ekran kartı Driverini bulamıyorum her yerde aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz ? ekran kartım= ati mobility radeon hd 3400 series
  14. K

hangi interneti kulanmalıyım ?

arkadaşlar yeni internet alıcamda hangisini önerirsiniz
  15. K

neden bu kadar ucuz ?

https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qs-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-um-ux1ee-s01-pm-HB00000RUUJT bu mönitör özeliklerine göre neden bu kadar ucuz?.sizce alınır mı? ?
Geri