Arama sonuçları: *

• Users: Anilkyae
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Anilkyae

ViewSonic 32 VX3218 Nasıldır?

Merhaba arkadaşlar, monitör alacağım acaba bu model nasıldır? https://www.trendyol.com/viewsonic/32-vx3218-pc-mhdj-fullhd-1ms-165hz-1500r-kavisli-dp-hdmi-mm-gaming-monitor-p-331933937
  2. Anilkyae

(GÜNCELLENDİ) GTA ONLİNE arkadaşı

Merhaba arkadaş GTA online için arkadaş arıyorum [https://steamcommunity.com/profiles/76561199068775759/
  3. Anilkyae

Yardım Seagate One Touch hub alınır mı?

Amacım içine oyun kurmak sizce alınır mı? bir de okuma yazma hızları iyi midir?
  4. Anilkyae

Edit için müzik önerisi

Merhaba arkadaşlar, edit sayfam var ve uygun müzik bulamadığım için devam edemiyorum. hoşunuza giden müzikleri atar mısınız? Editlerim genellikle forza drift üstüne yazı oluyor.
  5. Anilkyae

7000TL'ye telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2 sene idare edecek telefon arıyorum.
  6. Anilkyae

Origin'e Türkçe dil desteği kampanyası!

Herkese merhaba, Origin'e dil desteği gelmesi hakkında bir kampanya başlatmış bulunmaktayım, bunun sebebi ise Origin gibi oyun platformların ciddi Türk kullanıcılara sahip olmasından dolayıdır. Kampanya linki; https://chng.it/QJwq429D Metin biraz zayıf geldi önerilerinizi bekliyorum. (Konunun...
  7. Anilkyae

4000TL'ye gaming koltuk

Merhaba arkadaşlar 4000TL'ye güzel bir oyuncu koltuğu arıyorum. İstediğim özellikler: -Kesinlikle bel dostu olsun -Deri olması çok önemli değil fakat olursa da Kaliteli olsun -RGB olabilir olmayabilir Boyum: 1.60 kilom: 65
  8. Anilkyae

Tablet için otg önerisi

Merhabalar, tabletime hem mouse bağlayıp hem de şarj etmek istiyorum otg arıyorum bütçe 50TL'den düşük.
  9. Anilkyae

Bilgisayarımda Hyper-V dosyası yok

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda hyper-v adlı dosya yok, ,
  10. Anilkyae

Televizyon için vga to hdmi

Merhaba arkadaşlar, laptop kullanıyorum ve televizyonuma bağlayacağım fakat televizyonum vga destekliyor laptopum da hdmi
  11. Anilkyae

5000 Liraya telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar, 5000 Liraya güzel bir telefon arıyorum. İstediğim özellikler: -4K video -İyi bir işlemci -İyi bir batarya
  12. Anilkyae

1 sene sonunda domain nasıl iptal edilir?

Merhaba arkadaşlar, natro'dan 1 senelik domain aldım ve 1 sene sonra kullanmayı düşünmüyorum acaba ceza vb. ödemeden nasıl iptal edebiliyoruz?
  13. Anilkyae

Domain yaş sınırı var mı?

Merhaba arkadaşlar, sitem için domain alacağım fakat hepsi T.C istiyor 12 yaşındayım sıkıntı çıkar mı?
  14. Anilkyae

Google domain alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, wix.com'dan site oluşturdum ve kendi internet sitem için domain alacağım, amacım blog yazıları yazmak para kazanma vb. amacım yok. Merak ettiklerim? 1- Domaini wix.com'daki siteme bağlayabilir miyim? 2- Almaya değer mi?
  15. Anilkyae

Wix.com domain paketi alınmasına rağmen domain alın diyor

Merhaba arkadaşlar, wix.com'dan 10TL'lik domain paketi aldım fakat bana hala domain satın alın diyor ne yapmam gerekiyor?
  16. Anilkyae

(Sıcak fırsat değil)11 TL'ye ne alınır?.

Merhaba arkadaşlar, kartımda 11TL bulunuyor ben de bu parayla bilgisayarıma bir şey almayı düşünüyorum (lisans vb) Not: Office ve Windows Lisans'ım var, oyun almak istemiyorum..
  17. Anilkyae

Samsung Galaxy Tab4 SM-T230 TWRP kurulmuyor

Merhaba arkadaşlar, her şeyi eksiksiz yapmama rağmen dosya oluşmuyor.
  18. Anilkyae

ZyXEL WAH7601 modem arayüzüne girilmiyor

ZyXEL WAH7601 modelli bir taşınabilir Wi-Fi sahibiyim fakat "192.168.1.1" giriş yapamıyorum. (sayfa açılmıyor)
  19. Anilkyae

spacedesk tablet bilgisayarı algılamıyor

Merhaba arkadaşlar, aktif olarak kullandığım spacedesk programını kullanamıyorum tabletim artık bilgisayarı görmüyor (aynı internete bağlılar) Denediğim yollar: -Format attım. -Tablet ve bilgisayardan 2 defa silip yükledim. -Antivirüs programını kaldırdım. -Güvenlik duvarından izin verdim...
  20. Anilkyae

Kabine toplantısı özeti

Merhaba arkadaşlar bugün kabine toplantısı vardı bayram tatili ve maske hakkında yeni kararlar alındı mı? (internette saçma bilgiler dönüyor)
Geri