Arama sonuçları: *

• Users: YagizS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YagizS

2. EL Ekran Kartı Test

Merhabalar herkese iyi forumlar. 2. El bir GTX 970 Aldım. Bana satan kişi gayet dürüst birisi kartın bir sorunu olmadığını söyledi gereken testleri vs. yaparak sorunun olmadığını nereden bakabilirim ne gibi testleri makul görürsünüz ?
  2. YagizS

GTX 970 Hala Alınır mı ?

Merhaba çok fazla durumum yok maalesef 2. elden uygun fiyatlara GTX 970 satılıyor 1500 seviyesi veya biraz daha altına alınabiliyor. Çok param yok maalesef hatta pazarlıklarla 1200 liraya filan getirtmeyi düşünüyorum. Hala alınır mı? Çünkü eski bir kart malum. Sıcaklık seviyeleri kaçı geçmemeli...
  3. YagizS

Ani drop kayıpları yaşıyorum

Merhabalar sistemim öncelikle ryzen 3400g 8x2 3200 mhz hp v6 DDR 4 bellek b450 4 slotlu v2 model gigabyte anakart 500 watt power supply 480 GB Patriot SSD sistemim budur ve drop sorunları yaşıyorum 2005 oyunundada aynı 2010 oyunundada aynı 2015 ve 2020 lerdede durum çok farklı değil genelde...
  4. YagizS

Bu hatayı nasıl çözebilirim ? FitGirl kurulum hatası

Aynen şu şekilde hata alıyorum antivirüs ü kapattım sonra silip tekrardan antivirüsü kapatarak denedim aynı hatayı aldım fotoğraflarıda ekledım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  5. YagizS

RX 460 HP Compaq Elite 8300 small Force factor kasada çalışır mı?

Merhaba iyi günler herkese. Elimde başlıkta da belirttiğim gibi HP kasam var. Özellikleri. i3 3220. 4x2 DDR 3 RAM. Anakart 6 pin girişli Intel 2. ve 3. nesilleri çalıştıracak giriş seviyesi 4 slotlu anakart. Tam emin olmamak kaidesiyle (yüksek ihtimalle) 240 watt PSU. 320 GB HDD. Elimde RX460...
  6. YagizS

2. El en ucuz direksiyon seti tavsiyesi

Merhabalar iyi günler 2. El en ucuz ve iş yapacak direksiyon seti ne kadar ve hangi modelleri öneririsiniz ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe belirtmedim çünkü bütçem pek yok ona göre para biriktireceğim. Şuan 2. El de en uygun ve iş yapacak vitesli direksiyon seti arıyorum.
  7. YagizS

Bilgisayarım Sizce Kaç TL Eder ?

Merhabalar iyi forumlar. Bilgisayarım kaç para eder ? Sadece piyasasını merak ediyorum o kadar. Ryzen 5 3400G Asus turbo GTX 1080 2x6 HP V6 3200 MHZ RAM DDR4 Gigabyte b450m ds3h V2 patriot 480 gb ssd 500 watt FSP HYDRO PSU Kasa evga model bir kasa ortalama piyasası ne kadardır bu...
  8. YagizS

Sahibinden Param Güvende Paramı Çekemiyorum

Merhabalar iyi forumlar sahibinden param güvendeden parayı çekemiyorum çünkü oraya yazılı olan banka kartı bir arkadaşıma ait ve benim banka kartım yok. S-Param Güvende satışlarınızda ödemelerinizin yapılabilmesi için kişisel bilgilerinizdeki ve banka bilgilerinizdeki "Ad Soyad" aynı olmalıdır...
  9. YagizS

3500 Tl Ekran Karti Öneri̇si̇

2. El olacak 3500 tl ye kadar bütçem var. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-turbo-gtx-1080-8gb-256bit-ekran-karti-1057386941/detay şöyle bir kart buldum alınır mı ?
  10. YagizS

Bu Kart Bu Paraya Alınır mı ?

Arkadaşlar bu paraya bu kart alınır mı ? 3.500 e başka kart önerisi olan varsa önerileri bekliyorum. Maalesef bütçemi daha fazla arttıramam en fazla 100 200 tl artarsa pazarlık yapma potansiyeli olan varsa yapabilirim.
  11. YagizS

1500 TL Monitör Önerisi ?

Merhabalar iyi forumlar. Benim 1500 TL bandında monitöre ihtiyacım var 1080p olması yeterlidir. Genelde günlük kullanım nadiren oyun oynarım. Ağırlıklı iş olacak. Bütçeyi biraz aşabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. YagizS

Bisikletimi kaç tl ye satabilirim ?

Merhabalar iyi forumlar. Elimde Mosso 2670 TB Pro acera isimli bisiklet modeli var. Artık bisiklet sürmekten sıkıldığıım için bisikletimi satmak istiyorum. Satmaya kalksam en az ve en çok bisikleti ne kadara satabilirim? Çok acelem yok yaza kadar satmayı düşünüyorum.
  13. YagizS

Forza Horizon 4 veri eşitleniyor hatası

Merhabalar Game Pass'ten Forza Horizon 4 aldım indirdim fakat veri eşitleniyor hatası alıyorum ancak offline oynayabiliyorum. Oyunu sıfırlayarak. Oyunu sildim yeniden indirmeyi denedim fakat aynı sorun baş gösteriyor. Bunun fixi var mıdır?
  14. YagizS

Reddedilen nakil başvurusunu nasıl silebilirim?

Merhabalar herkese iyi forumlar. Benim nakil sonucum reddedilmişti. Fakat 2 tane daha kontejyan açıldı. Benim de bunu silmem gerekiyor nasıl silebilirim? Sil butonuna bastım fakat işe yaramadı
  15. YagizS

Telefonumdaki Videoları Bilgisayarıma Aktaramıyorum

Merhabalar herkese iyi forumlar. Benim Samsung s10e model bir telefonum var. Video ve fotoğraflarımı bilgisayara aktarmak istiyorum. Fakat nedendir ki telefonumda fotoğrafları görürken videoları göremiyorum. Sebebi nedir ? Bilgisayarım toplama windows 11 bir sistemim var.
  16. YagizS

50 TL Işıklı Ampul Tavsiyesi

Merhabalar herkese iyi forumlar maalesef bütçem pek yok amacım odamı renkli bir şekilde aydınlatmak kartımda 55 TL var. İnternette bir kaç marka buldum hangisi iyi bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan veya kullanan arkadaş varsa beni bilgilendirirse sevinirim. 1. Ampul...
  17. YagizS

Neden Bu Seçeneğe Erişemiyorum ?

Merhabalar Herkese iyi forumlar , iyi bayramlar. Ben steam platformunda eşyalarımın satıldığını öğrendim ve satma kararı aldım bütün envanterimde ne varsa. Satarken bir şeyle karşılaştım. Aynen şöyle yazıyor; ''7 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen...
  18. YagizS

Anakart ram ilişkisi

Merhabalar iyi forumlar. İlk önce yaklaşık 3 4 hafta önce kendime bir sistem topladım fakat topladıktan bir süre sonra geçte olsa bir şey fark ettim. Benim anakartım bu RAM leri desteklemiyor fakat çalışıyor. Ama oyunlarda bana eksikmiş gibi geliyor. FPS değerlerini kesin olarak söyleyemeyeceğim...
  19. YagizS

SSD imin sağlığı %99 olması normal midir ?

Merhabalar iyi forumlar. Elimde patriot burst 480 gb modelini kullanıyorum. Fakat 400 saat çalışmasına rağmen neden sağlığı yüzde 99 da? Benim eski harddiskim bile 17000 saat devirmeme rağmen sağlığı yüzde 100'dü. Bunun bir sebebi veya sorunumu vardır yoksa bu modelden dolayımı böyledir ?
  20. YagizS

Oyunlar çok sıkıcı gelmeye başladı

Merhabalar herkese iyi forumlar. Biraz oyun tavsiyesine ihtiyacım var. Zamanında severek oynadığım oyunlar CS:GO CS 1.6 MTA Crysis 2 ve 3. 1 nedense çok sarmadı. Call of Duty Modern Warfare 2 3 4 güzeldi. Far Cry 1 ve 3. 4 eh işte 2 ile 5'i hiç beğenemedim. Need for Speed Carbon, Most Wanted...
Geri